44549
-
#8747 köszi, pont írtam is, hogy megtaláltam, csak amíg írtam a kommentet, te is válaszoltál rá :) -
#8746 nah, megtaláltam, hogy hol lehet bejutni..
viszont újabb kérdés:
egyiptomból 1 sírrelikvia hiányzik
találtam leírást, hogy milyen relikviák vannak, de angolt, nálam meg magyar van fent
ami nem volt egyértelmű:
sigil of the Great Sphinx
Sigil of the Passage to the Underworld
Sigil of the Sanctuary of Horus
ebből kettő megvan, az elveszett lelkek és a lelki béke relikviája... azt hiszem a lelki béke az a szfinxes, a holtak lelke tán a nagy piramisból van (temple of death ?) és akkor tán a Sanctuary of Horus hiányzik ? nahmármost azt hogy kellene / kellett volna beszerezni ?
annál angol leírás szerint egy helyre (valami tüzes terem) hórusz bal és jobb szemét kellene odatenni, de csak arany szobrot enged..viszont az ott lévő ládákat kitudtam nyitni, csak már nem rémlik, hogy volt-e bennük relikvia
szóval kicsit meg vagyok zavarodva, hogy most melyik hiányzik a háromból, és hol kellett volna megtalálnom.. -
Gólya #8745 nem a szfinxen belül kell keresni, hanem a szfinx mellett:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
a lent található törmelékeket is számold fel, de tovább menned akkor érdemes, ha már megszerezted Pangu fejszéjét -
Gólya #8744 tornán még nem voltam, ezt nem tudom
a tüskékről valami rémlik - nem tudom biztosan, az az hely, amivel nekem is gondom volt, de ha az, akkor rossz helyre mentél és onnan csak illanóporral tudsz kimenekülni vagy elveszett az egész (már ha elmentetted) -
Bal0924 #8743 minden irányban tüske kilövő van.. és egyiket sem tudom hatástalanítani, se átmenni rajta..
Másik kérdés.. Hogy tudok részvenni a harcművészetek tornáján?
Nem csak a bemutatón. -
Gólya #8742 hogyhogy nem tudsz sehová menni?
használd a lépcsőt és az vezet tovább - nem tudsz lemenni vagy mi a baj? -
Bal0924 #8741 Heelo!!
tudna valaki segíteni? küldetésben?
Kína, Csempehadsereg alatt.... Az első császár titkos kamrái címmel va a küldetésem.
Van a falon egy "luk" amit meg kell vizsgálni, de mikor előjön a lépcső nem tudok onnantól sehová sem menni.
Valaki már megcsinálta ezt a küldetést? -
Gólya #8740 gondolod, hogy a házhoz kötődik? de a házzal eddig semmi baj nem volt - ettől függetlenül mégis lehet?
pontosabban a játékkal nem volt semmi gond
fura, hogy ugyanaz a játék ugyanazon a gépen, a különbség csak az, hogy én új játékot kezdtem, ő meg a régit folytatja - ezek szerint a régi mentés nincs rendben? (tul.képpen én is azért kezdtem újat, mert a "játék a locoslóval" mozgássorozata rajta maradt a simemen...) -
Gólya #8739 ha nagyon sürgős, nézz körül alaposan - biztosan el lehet jutni oda
ha nem annyira sürgős, nemsokára megy a simem Egyiptomba és megnézem -
Gólya #8738
mintha nem lenne túl nagy a lelkesedés:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
rezzenéstelen arccal dolgozunk:
[IMG][/IMG] -
#8737 a szfinx-ben a megjelölt részre hogy a csudába lehet bemenni ? nem találok se rejtekajtót, se kapcsolót -
#8736 szerintem csak a simeket rakja, valszeg a hézzal együtt megy a csesződés is -
#8735 hát nem éppen
drágaköveket is
ha megvan a world adventures, akkor a sok vicket-vackot is, amit találsz -
#8734 kár, hogy már írtam róla, csak mindenki szart rá nagy ívben :(
különben is az XL-en csak 8 fér el, a kisebbiken 10, és a legjobb receptekhez 10 kell -
#8733 de meglenne ha kellene, de ezt valahogy nem hiányolom:-) -
Gólya #8732 jaj...hát szerintem sajnálhatod - nem tudod megoldani?
nem csak a meditálás miatt, szerintem nagyon jó -
Gólya #8731 nincs berendezve, de a padlásajtó azért van ott, hogy ha valaha szükség lenne rá (amit egyáltalán nem tartok valószínűnek:)), akkor föl lehessen menni - kb. egy hálónak és egy fürdőnek van hely, eredetileg bentről vitt föl egy lépcső és be volt rendezve, de ha jól emlékszem, két egyszemélyes ágy meg egy íróasztal volt fönn -
Gólya #8730 na még valami (ne, ne mondjatok semmit, tudom, szómenésem van, bocs:))
ez a "talpalávaló" ez nagyon jó...ott a fürdős képen látszik is - ezt a simem csinálta (feltalálta) és ha áthalad rajta, negyedórás plusz hangulatpontot kap érte; lehet az illatát változtatni -
#8729 jah értem hát nekem a világkörülis muri nincs feltelepitve, úgyhogy akkor nem fogok meditálni:S -
#8728 A tetőteret is be tudtad építeni, mármint rendezni? -
#8727 Etz viszont én sem tudom...passsz! -
Gólya #8726 ja és nem tudom, emlékszel-e, ez az a ház, amit korábban egy másik simnek "lenyúltam" Cyclonesue alkotásai közül - de most már én is tudok mindenféle tetőket gyártani (bár ez még mindig az eredeti, csak a tetőtéri rész változott picit)
találtam ui. az MTS-en egy tutorialt hozzá, most meg ugye már az EA is lehetőséget adott a variációkra:) -
Gólya #8725 hát jól is érzi itt magát a dokinéni:)
még azt akarom megfejteni, hogy lehet háziorvos a sim - eddig még nem találtam rá megoldást, de ha valaki esetleg tudja, szívesen venném a javaslatot:) -
Gólya #8724 harcművészet 5. szint - utána már egész kényelmesen fejlesztheted tovább a harműv. készséget
egyébként kösz:) -
#8723 Nagyon jó kis idilli vidékies téma ez! -
Gólya #8722 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Gólya #8721 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
#8720 sztem ez is jó:-) nekem tetszik olyan kis otthonos:-)amúgy mi kell ahhoz hogy meditálni tudj? -
Gólya #8719 na lehet, hogy a hg kihajít, de most hozok 15 képet
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#8718 Vagy ennyire naív azért ne legyek má? -
#8717 Lehetni lehet ugyan, de nagyon macerás! Szerintem ez csak egyfajta kísérlet, mert ha valamennyire működik is utána a felhasználói visszajelzések alapján megcsinálják a szükséges egyszerűsítéseket, módosításokat és ZSUPSSSZ! bele a játékba! -
#8716 A város szerkesztése mellé nyugodtan odaférne a világ szerkesztése is! -
Ironman2 #8715 Mint a második részben,úgy kellett volna megoldani.Nemtudom kinek az ötlete volt ez a világkészítő,de jó nagy marhaság volt elválasztani a játéktól,és ráadásul használni sem lehet. -
#8714 -
#8713 Hát sokkal egyszerűbb lenne: Kialakítod a városod formáját, domborzatát, szépen bekanyarítgatod az utakat, behajigálod a növényeket és az egyéb díszítő elemeket majd lerakod a telkeket. És mindezt a játékon belűl. Szerintem a világkészítőt alaposan le egyszerüsítve bele lehet a játékba rakni! -
Gólya #8712 talán pont ez is volt a készítő szándéka - egy Robinsonnak éppen jó:) -
Gólya #8711 szerintem is ez lenne a praktikus - megpróbáltam anno a világszerkesztőt...viszonylag türelmes embernek tartom magam, de ez nagyon bonyolultnak tűnt - lehet, hogy valamilyen (számomra ismeretlen okból) könnyebb ez a fajta, szintenkénti építkezés, de nagyon hosszúnak tűnik -
#8710 Szia! Erre már én is gondoltam, de azt csak esetleg a következő kiegbe ( vagy valamelyikbe) tudják majd bele gyömöszölni.... valószínűleg addig nem várok, hanem megpróbálom a reinstallal addig össze hozni az új városomat. -
Ironman2 #8709 Szerintem már nincs értelme foltozni a világkészítőt.Tegyék át az utakat,meg a többi cuccot szerkesztésre a játékba,és már nem is lesz szükség a világkészítőre -
Ironman2 #8708 Nagyon tetszik ez a ház.