44549
-
Gólya #10515 örülj, hogy más nem kellett neki...
-
Gólya #10514 menjen nőgyógyásznak...öt éven belül menedékjogot kér Tibetben -
Coolfire #10513 Ja nem is meséltem.Utánam Kínában jött le a paparazzi a titkos helyekre.Jó hogy az ősi érmékből nem kellett neki.:) -
Coolfire #10512 Muffot.:))
-
Gólya #10511 anyám...
köcsög fotós megjelent a kórház ajtajában a kismama után... vajh' mit akar fotózni?
-
Coolfire #10510 Nekem 3 szem csillagom van(a negyedikhet egy pici kell),de edzzek,piáljak,meg mittomén miket kell csinálnom.De jól fizet.Még csak tévészínész a simecském.Kíváncsi vagyok milyen állapotban fogom reanimálni,mert egész sokat nyomtam-persze mentés nélkül,ahogy kell. -
Coolfire #10509 Jók a képek garat.:)Én nem tudok ilyeneket csinálni,mert nem gúvadok játék közben a képernyőre.
Cigizek,a budin ülök,eszek,telefonálok etc... -
#10508 -
#10507 Kösz :)
Ja, az ügynököt belezhetjük együtt -
Gólya #10506 hites eladta a paparazzit:DDD
előbb be akarta rakni a dobozba, de nem lehetett:D
-
Gólya #10505 nagyon jók:) -
#10504 oké...
zúzás1:
zúzás2:
Az alapbige felpattant az asztalra - nem lehetett szar a buli :))
iszogatás...
...és hazaérés hajnalban vattát köpve %-)
Az új csapos elég érdekes arcú :D Ismeritek?
elkaptam a pillanatot XDD
ebédlőt alkottam
"most nemtok menni, asszony a nyakamon hagyta a kölköt..."
hátsó kert...
-
Gólya #10503 de hol vannak a tieid?:)
Mike - és a tieid?:)
-
Gólya #10502 mindjárt sajnállak kicsit, csak éppen távfőzünk a fiammal:)
-
Gólya #10501 hogy a ménkű csapkodná de jó sűrűn az ea-t
ha én nem akarom, hogy a simem sztár legyen, akkor mi a fészkesnek kényszeríti rám?
azt a nyamvadt ügynököt is - ha egyszer elkapom - tuti befalazom
nem képes lerohadni a telefonról - percenként zaklat...feljelentem:D
voltam Egyiptomban - eddig mindig volt egy tuti hely a kis szigeten, ahol lehetett ásni, öt napon át minden egyes napon megnéztem - nem volt ott...tehát nem tudom, hogy az én simem tud-e ásni
arra meg most nem volt időm, hogy a következő utazást is lebonyolítsam, Egyiptomban meg épp a sötét melót csináltam - azt is újra kellett számolnom, mert elhánytam a régi papírt, amire felírtam, melyik padlólap melyik ajtót nyitja:)
nehéz a simsezők élete...
-
Coolfire #10500 Na,hol van a színes élménybeszámoló és a képek?:) -
Coolfire #10499 Igen az vagyok.:) -
#10498 rajta -
Gólya #10497 szeeegééény ember...
-
Gólya #10496 én nem a játékot utálom - azt, amit az EA elkövet vele...
-
Coolfire #10495 Pehe..akkor egy cipőben járunk..én anno a Sims 2 miatt vettem 300 ropirt egy komplett gépet.:) -
#10494 Hátja, meg úgy látszik, lassan már csak én nem gyűlölöm ezt a játékot :)) De szerintem csak mert vettem hozzá vasat, és 80% CC-vel nyomom XD
...Most nekem is kicsit "más jellegű elfoglaltság", aztán jövök. -
Coolfire #10493 Nyomassad.:)) -
Gólya #10492 hozzad nyugodtan...úgyse nagyon hoz senki
nálam most nem nagyon megy a játék - van más jellegű elfoglaltságom, s úgy látom, a többieknek is
de ha lesz pár kép, hátha megjön a többiek kedve is
-
#10491 Pedig emléxem, hogy valaki többször is írta ide vagy a techbe, hogy "még mindig keveslem az interakciókat". Na mindegy, aki magára ismer, szóljon :-)
Hozhatok játékélményeket? Rengeteget játszom mostanában, és van pár jópofa képem. -
Coolfire #10490 Ha már informálódik,akkor üzemel a script,ergo jó lesz.:) -
Gólya #10489 valószínű, mert most már "érdeklődött", hogy kell-e ez az újítás:)
eddig ez nem volt -
Gólya #10488 de miért nem?
én lazán kibírnám egyik helyről a másikra mászkálni - ha az ember egyszer pihen, akkor minek még hazaszaladgálni?
na mindegy:) -
Coolfire #10487 Na majd kiderül,de szerintem jó lesz az. -
Coolfire #10486 Nem lehet csak úgy utazgatni:) -
Gólya #10485 egyelőre Egyiptomban volt több helyen, azt mondja, most megy majd Fr.o-ba -
Gólya #10484 hát szerintem nem csak én...
egyébként azt is egy orbitális marhaságnak tartom, hogy ha mondjuk Kínában dekkol a simem és akár egy feladat részeként, akár csak úgy szeretném elküldeni Egyiptomba vagy Fr.o-ba, nem lehet - menj haza előbb, ülj a hátsódon két napot, aztán mehetsz
s ha mondjuk épp azt a feladatot csinálod, amikor szállásadót kell keresned, az mennyi is?...haza...két nap...egyik hely, haza, még két nap...másik hely, haza...még két nap...aztán már vissza is tudsz menni a feladat helyére... -
Coolfire #10483 Mindenhol? -
Gólya #10482 hitesnek megy, de nem pontosan a "leírás" szerint:)
valami minimális változtatás kellett
remélem, az enyém is képes lesz végre kurkászni:)
mondjuk nem a világ vége, csak tényleg sok lehetőséget elcsesztek ezzel -
Coolfire #10481 Összejött már a régészkedés?:) -
Coolfire #10480 Úgy látom valaki nem elégedett az íével..:) -
Gólya #10479 komolyan, tiszta nosztalgiám van a kettes felé -
Coolfire #10478 Végül is ha tartják a féléves ciklust,akkor 2 hónap múlva meg kell jelennie.Majd addig tolják az arcunkba az infó hegyeket.:) -
Gólya #10477 mit vársz ezektől?
-
Gólya #10476 nagy szükség van ilyenekre...bizony ám...