Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A paradicsom palánta 1 nap után elfonnyad. És mivel 1 nap csak 1szer lehet locsolni így nem én vagyok a ludas. Igaz locsolás után megint használható 1 napig
2. Talán 6. vagy 7. ezermester szinttõl lehet olyat hogy több csatorna fejlesztés a tv-n. Ha megcsinálod akkor se lesz több csatorna. Plazmatévén legalábbis nekem nem lett.
3. Hirtelen felindulásból egyszercsak újraindul a gépem. És ez csak a Sims közben jön elõ. Van amikor 10 perc után van amikor 1 óra. Teljesen véletlenszerûen, bár legtöbbször amikor a csajjal a városban vagyok a csávó meg jön haza munkából és elõléptetik akkor szokta csinálni. És nem a gépemmel van a baj (túlmelegedés) mert öcsémnek szokása hogy dualboxba játssza a WOW-ot órákon keresztül és úgy nincs semmi baja.
És másnál is olvastam ilyet meg hogy újraindul vagy hogy egszercsak egfagy a játék vagy csak simán kidob a vindózba.
4. Néha nem adja meg az életcélokat. Pl: ezermester szint lépése hogyha barkácsolás közben lépek szintet. Van amikor megadja van amikor nem. De általában igen.
5. A horgászásnál a jártassági naplóban rendesen mutatja hogy melyik halhoz melyik csali kell de ha a vízre kattintok és csali választása ott viszont néhány már kitanult hal mellett ? jel van
Hirtelen ennyi jutott eszembe. De ettõl függetlenül szerintem pojénos a szokásos kiegészítõk nélküli kopársága ellenére. Azt lehet tudni hogy mikor jön az 1. kiegészítõ? Mert már nagyon szeretnék roncs autót venni megszerelni és drágán eladni.
Mivel ennyi pénzem eddig nem volt, így most jelent meg egy gomb az egyik üzlet mellett... Próba szerencse alapon résztulajdonos lettem a Folyton Friss Finomságok Szupermarketnél (7.000 $-ba került ez a tett).
Annyi fáj ezt illetõen, hogy egy papírlapon kívül (ami a szerzõdés és a pénzfelvételre jogosít vagy eladhatom) semmit nem ír errõl a játék, a karrierek közt sem szerepel, és a játék 'Leckék' rovatában sem olvasható róla semmi (legalábbis én nem találtam meg).
Remélem azért jó lesz és tejelni fog rendesen a bolt.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
az üzleti életben szorgoskodott a csajszi, már ig.h. volt óránként 150 simiért, felajánlották neki a polgármesteri állást, én ökör elfogadtam...most csak 130 az órabére
megnézem milyen, aztán szépen visszarakom az üzletbe - úgyis az az álmai netovábbja
Coolfire!
ha teljesíti az életcélt, akkor kap helyette másikat, vagy csak egy van és kész?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
hát ahogy Te el tudtad olvasni, más is el tudja
ha meg nem, akkor hiába a faq - azt sem fogja elolvasni
meg szerintem meg kellene várni a hivatalos verziót - nem?
hátha mégis valami csali ez a mostani...<#nemtudom>#nemtudom>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Biztos más is észrevette már, de az átszínezéssel a kocsit is le lehet parkettázni, vagy tapétázni... nagyon beteg (nem játszottam a korábbi sims-ekkel, szóval ha ott is lehetett, akkor ez nektek evidens).
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
néztem én, csak megint elõbb jár a szám/kezem...
magyarul nem néztem végig, csak a reklámot az elején, ezért kérdeztem...<#falbav>#falbav>
tulajdonképpen jó gépen, minden max-ra húzva tényleg így néz ki - jó jó, nem akarlak bosszantani, téma lezárva
más:
nem tudom, kinél hogy van, de ahány simet láttam eddig, mind balkezes...
ellenben sokkal több lakó kellene
tényleg mi van akkor ha a gyerekek elköltöznek a szüleiktõl? akkor megkérdezi, hogy kivel akarok tovább játszani? és akkor a szülõkkel mr továbbiakban majd játszik a gép, én már nem is tudok csinálni semmit velük?
Az elsõ a gyorstakarító(ez nem jött nekem össze),a második a legendás házigazda(jólsikerült bulik),a harmadik a gyostanuló(szerintem nem sokkal gyorsabb),a negyedik az alkudozó(na ezt még nem próbáltam),az ötödik a távol élõ barát(ha egyszer barátoddá válik valaki az is marad,nem változik vissza kedves v. sima ismerõssé),a hatodik a vonzó(jobban buknak a fiú/lány simre).Ami nem látható,az az inventorys gyûjteményrendezõ(ezzel lehet mindent megtalálni).
Melyik munkához kell a logika és a barkácstudomány? Ezek tökélyre fejlesztése a simem élete álma, de eddig amit találtam neki munkát ahhoz más jártasság kellett. Például a tudomáyoshoz a kertészkedés kell :S Köszi!
A hangulati tényezõk között szerepel a kellemes tûz, ami ad +20 hangulatot az adott helyiségben, csakhogy a kifogott gyertyát - kiraktam az egyik asztal sarkára - még nem gyújtottam meg soha, ám ennek ellenére mégis adja ezt a bónuszt... Hogy? Bár volt már olyan is, hogy a gyertya nyomokban sem volt, mert kint vagyok a természet lágy ölén, de az ikon ott is szerepelt a hangulatfokozók közt...
A laptopot és a gyertyát is mûcsalival fogtam. Lehet nem számít semmit, de ki tudja.
A laptopra applikáltam a törhetetlenséget, ennek ellenére a balul sikerült hackelések hatására mégis (javíthatóan) tönkre megy, pedig az ezermester képességem ki van maxolva (és a tulajdonságaim közt is szerepel).
Halat meg telepítettem az egyik tóba, de arra mondjuk nem számítottam, hogy akkor az összes többi, ott természetesen élõ hal kidöglik onnan... :-/ Még nem próbáltam, de ha e mellé is telepítek halat, akkor a korábbi telepítés is kidöglik vajon?
Mellesleg a sim-m munkanélküli, de a könyvírásból és a horgászatból azért megél és rengeteg szabadideje van.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Lehet,hogy a Sims 2 miatt van ahol állandóan változtak az életcélok-ha teljesítetted õket-,de ez egy kicsit a kedvem szegte.
Azt nem tudom ha boldogságpontokért,még a beteljesülés elõtt megveszed,hányszor lehet használni.
akkor most mégegyszer...
tehát ha megvásárolom a pontokért csak egyszer tudom felhasználni?
vagy arra gondolsz, hogy csak egyszer lehet megvenni?
nem vettem még semmit a pontokért, ezért nem tudom, hogy is mûködik ez a dolog (még csak nézegetem, mi mindenre lehet felhasználni õket)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ó, és Erzsike:
Kumiho #2179
Regisztrálni nem kell vele.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A DRM nincs rajta, vagyis pl nincs megkötve, hogy adott sorozatszámmal csak háromszor teheted fel, meg csak egy adott gépre, s így tovább.