Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
miaz hogy ez még nem a teljes verzió? ez csak valami kamu duma igaz hogy majd vegye meg mindneki és ne töltse lefele le? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nemtudom>#nemtudom><#fogmosas>#fogmosas><#taps>#taps><#idiota>#idiota><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
MY PC: ASUS P5K C2D E7400 2.80GHz 2x1GB SAMSUNG RAM ATI RADEON HD 2600XT 256MB
Az enyém vágyálma jelenleg, hogy filmzenerendezõ legyen... 😄
Tehát mindketten élik a saját életüket.Míg Józsika a temetõben gürizett,Cool 2 gitárpntot szerzett.😊)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Igazából, le kéne mentse a régit addig úgy ahogy volt, nem ?
Ha meg ettõl eltûnnek a vágyak, akkor nálad így lehetne új életcél, nem?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Itt nem kell kertet építened (üvegház, termény föld vagy öntözõ berendezés) itt annyi az egész, hogy elmész a boltba, és veszel pár zöldséget! (Paradicsom, Alma, Szõlõ és káposztát tudsz nulla kertészeti tudással ültetni)
Ha ezeket beszerezted a boltban, akkor irány haza! Ne tedd sehova, csak nyisd meg az Invertoridat és klikk egy bal gombbal rá! Ekkor elõjön 2 lehetõség! A "Megenni" és az "Ültetni"! (Ha több darab is van egy fajtából, akkor jön elõ az "Ültessen többet"!
Én erre véletlenül jöttem rá és mivel máshol még nem találtam errõl infót így kicsit egosnak tünhetek, de büszke vagyok magamra! <#taps>#taps><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
a másik az hogy egy térképen hogy lehet többen is játszani? Úgy mint a sims2 ben? hogy akik játszanak még a gépen azok is ott legyenek?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hy
van egy család amivel játszok
csinálok egy másikat beköltöztetem egy házba de Hogytok Átlépni hogy avval a családdal játszak??

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Kampechalat a temetõi tóban angyalhallal lehet kifogni(angyalhal horgász szint 4, kampechal horgász szint 6.Halálvirágot a temetõben éjszaka kell szüretelni az Életgyümölccsel együtt.Azt írják nagyon ritkák.Ha van halálvirágod,a kaszás életben hagy,ha életgyümölcsöt eszel akkor pár nappal tovább élsz(sims 2 életelixír).
nforce..ez tetszik,akõkemény warezosok topikolak a sims 3-ról.😊)
mysims tippek.
Én még nem próbáltam.
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
bár aki csalással játszik, sikeres ember nem lehet szvsz
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
/me FAIL 😄
szerintem magával a játékkal nem stimmel valami (származási hely vagy ilyesmi?)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vazze széthorgásztam már az agyam az általad említett helyeken,decak egy kis törpét fogtam.Nem baj,nem adom fel,a mai nap a horgászaté.Zsuzsikát a halam,megtartom a többit meg eladom a boltodnak.😊
Ennél a bányszerûségnl,az ércek összedésén kívül lehet valamit csinálni?