44549
-
#11058 Ha ezt bnőm elolvassa, nagyon fog örülni Édeshármas FTW -
Coolfire #11057 Mindig örülök ha itt az esgén összejönnek az emberek.Sok boldogságot! -
#11056 ez elég buzis kijelentés volt, ha nekem szántad vagy csak én értettem buzisnak? -
Ironman2 #11055 Én is Bár nyelv órákat szivesen vennék -
#11054 Van ez így elnézem neked, mert utálom a matekot -
Ironman2 #11053 Ja.Lehet hogy a launcher nyavalyog az internetért.A ts3.exe fájllal kell inditani a játékot,a telepitett könyvtárában. -
Coolfire #11052 Mennie kell a játéknak internet nélkül is,mert nem kötelező hozzá internet kapcsolat.Telepítsd fel,szedj le egy MI-t és játssz.Ne használd a launchert-bár az sem kavarhat-,a Bin könyvtárból indítsd. -
Ironman2 #11051 -
#11050 Na látod.. Most már legalább tudjuk, hogy ki jár 12nél.:D -
Ironman2 #11049
Én nem vagyok nagyon okos? -
anna12 #11048 najo , a net be van kötve a gépre csak nincs hálózati kártya driver windows xp alá és ezért nincs net winndows on csak linuxon. és letudnék tölteni hálózati kártya drivert csak nem akarok mert mint mondtam nekem nem kell windiws alá net ! nekem windows om csak a sims miatt van :D:D de sejtettem hogy senkisem tudja majd hogy hogykell net nékül futtatni a játékot mivel manapság mindenkinek van netje , akinek nincs az meg ugysem lessz itt :D de azért megkérdeztem hátha valaki nagyon okos -
Ironman2 #11047 ???????????????????????
Az kizárt dolog hogy net nélkül ne lehessen futtatni a játékot.Ha windows is van a gépeden,gondolom másik particion,vagy winchesteren,akkor ugyanugy fel kell hogy ismerje a netet a gépen.Egyszerüen nem értem a kérdésedet.Talán valaki válaszol a kérdésedre,akinek már volt ilyen problémája. -
Ironman2 #11046 Ezt elcsesztem.Nem tudok számolni -
anna12 #11045 márminthogy hogyan oldjam meg hogy menjen :D -
anna12 #11044 igen 15 de most nemez a lényeg :D szoval én már telepítettem a játékot csak mikor elindítom akkor kiirja hogy nézzem meg hogy biztos van e netem mert anékül nemindul ... a frissítések meg emkellenek , ha meg igen akkor meg linuxon letöltöm mert azon van net ( linuxis meg windows is van a gépemen )
nagyon okos vagy hogy teis tudod hogy anékül is mehet a játék de én azt kérdezem hogy hogyan?? -
#11043 15 adatlap alapján -
Ironman2 #11042 Kitalálom.14 vagy!
Megsugom neked,internet nélkül is fel lehet telepiteni a játékot,és internet nélkül is játszhatsz,de a frissitéseket akkor neked kell beszerezni valahonnan.Habár a kiegészitő lemezek sorban felfrissitik az alapot automatikusan -
anna12 #11041 szijasztok ! a kérdésem a következő ; hogy kell megcsinálni hogy internet nékül is mennyen a sims 3 ? mert én nem akarok netet rakni a windowsomra több okból is . (és amugy nem 12 vagyok csak már elég régen regisztráltam ... ) -
Ironman2 #11040 Amugy több mint 3gb szabad hely kell majd a Generationshoz -
Ironman2 #11039 Jul.28-án Sp4
Okt.27-én Sims3 pets:
Szept.1-én Sims Medieval Ep1
http://www.simprograms.com/30236/upcoming-sim-games-sp4-sims-3-pets-sims-medieval-ep1-for-2011/
-
Ármány #11038 upsz elírtam a kiegészítőket telepítettem -
Ármány #11037 Köszi letöltöm.Maga a játék frissítette magát, amikor a telepítőket telepítettem, de nem változott semmi.
Kiegészítő nélkül élvezhető-e?! Szerintem nem. -
#11036 Szia!
Legjobb, ha mindet.
Innen tudod letölteni a kumulatív peccseket (amik "nulláról" patchelik fel a legújabb verzióra az egyes kiegeket, ill az alapjátékot). Túl drasztikus gyorsulást nem merek ígérni :), de mindenképp kell minden frissítés a stabil játékmenethez. -
Ármány #11035 Sziasztok! Milyen patch-t töltsek le, hogy gyorsítani tudjam a sebességet? Már fent van három kiegészítő..
Választ előre is köszi -
#11034 Kiegészitő nélkül mennyire élvezhető? -
#11033 Telepítési sorrendet tudna valaki mondani? thx -
#11032 Semmi gond,de azért nagyon köszi h megpróbáltad. :D -
Húspogi #11031 Akkor sajnos passzolok...:( Nekem is ez volt régen a baja, és ez volt rá a megoldás... Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni! -
#11030 Mindig mini image-val játszom,és teljesen fel van patchelve. :) -
#11029 -
Húspogi #11028 Nincs...:) -
#11027 Kicsit le vagyok maradva a Sims3 terén... Van olyan kiegészítő, ahol kutyákat, macskákat lehet tartani? -
Húspogi #11026 Próbáld meg patchelni, és mini image-al indítsd el, és ne crakkeld!! :) -
#11025 ja és win7 64bites op rendszerem van -
#11024 üdv!Van valakinek valami tippje miért kezdett el akadni a játék?nem az elejétől kezdve hanem pár óra játék után.És ahogy néztem nem a gépem kevés neki,semmi nincs kihasználva 100%-on (gyengébb laptopom simán ment,csak akkor kezdett el kevés lenni mikor már nagy házam volt sok cuccal,de most még egy kis vityillóban lakok alig van cuccom,és hiába húzom le a grafikai beállításokat mindet minre ugyanúgy meg-meg akad 1-2másodpercenként.fent van a 3 nagy kiegészítés meg vagy 3 egyéni cuccit raktam be.
amúgy a konfigom:
amd athlon x2 6400+(3200mhz/mag),asus m2ne sli alaplap,2 giga ddr2 1066mhz(de 3ill 4 gigával sem javult a helyzet)és egy asus 2600pro 256megás vidkártya +sata-s hdd -
#11023 A divattervező simem elérte hivatása 9-edik szintjét,úgyhogy elvileg már otthon is dolgozhat. Berendeztem neki egy szobát erre a célra,de a megbízói mégsem nála jönnek,hanem továbbra is az én simemnek kell házhoz mennie. Hogy lehetne megoldani h az ügyfelek jöjjenek hozzá? -
Húspogi #11022 Sziasztok!
A szabadtéri kalandok cuccokhoz hol lehet a mini image fájl-t letölteni? Kerestem google-ba, de nem nagyon találtam...:(
Előre is köszi! -
#11021 Nem is tudtam hogy van ilyen! Ez tök jól hangzik. -
#11020 Nincs a Sims 3hoz valami olyan motyi amivel fényképről lehet sim arcot kreálni?
(Mint a sims 2-höz a face factory)
Kösszi! :) -
Ironman2 #11014 hehe