Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

konditerembõl kiloptam 2 villanyt meg egy fekvenyomót xD az egyik csajtól meg elcsórtam a telefonját meg tönkrevágtam a hifi tornyát 😄😄😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Errõl az ingatlanozásról mondana bárki bármit? : D
Kumiho #2179
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ráklatty. Ha megvan a 7K, akkor lesz egy olyan opció, hogy betársulni az üzletbe. Ha betársulsz, akkor kapsz dellát, csak kevesebbet, mintha tulaj lennél. Aztán ha összegyûlik a megvásárláshoz szükséges pénz (ez ingatlanonként változó) akkor lesz egy olyan hogy megvásárlás. Onnantól kezdve kirúghatod az alkalmazottakat, átnevezheted a boltot és full pénzt kapsz hetente.
Valaki leírná, hogy mire jók a csiszolt drágakövek? (amiket talál az ember és megcsiszoltatja õket).
Þór vígi þessi rúnar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De ha megvan az elsõ üzlet, az fellenditi a kasszát.
Bár sokba kerül. 7K az üzlettársi. Érdemes eleinte mindenhova beenni magadat, majd amikor már van della, akkor szépen megvenni sorjában mindet.
Þór vígi þessi rúnar
hogy lehet új telket venni ?😮
Amúgy kérdezni is akartam, hogy ez az üzlettársi dolog megéri-e, de akkor úgy látszik rászánom a pénzt és betársulok 3-4 céghez.
Megvan a legjobb autó. A házat nem akarom nagyon elhagyni, max fejlesztem, de egy személynek tökéletesen megfelelõ. Család majd egyszer lesz talán. Most körbedugom az összes környékbeli csajt. Az egyiket teherbe is ejtettem, hogy megnézzem milyen. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Öregedés kikapcsolása: menüben kutakodj.
Þór vígi þessi rúnar
Öregedést ki lehet valahogy lõni? üdv!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Valaki nézte esetleg hogy a razorban normálisan van-e a családfa? (tehát a késõbbi generációkban a nem általunk irányított simeknek van apja és anyja is, és nem csak az egyik) Vagy pedig direkt csinálták ilyenre a készítõk.
Honnan tudok gitárt szerezni?
Kösz elõre is!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Második város a bolti verzióban sem lesz alapból.
Nyilván ha majd már letölthetõ, ki fog kerülni a netre az is.