44549
-
Ironman2 #11098
Le vagy maradva 1 nappal! -
#11097 Sziasztok!
Sasoljátok meg az "off topicot",mert amit oda feldobtam az "néhányótokat" nagyon érdekelhet majd!!!!!
Elég annyi, hogy én már szedem is le!!!!!!!!!!! -
Ironman2 #11096 Miért égnél be? 2 napja elküldted az e-mailt,és a mai napig nem kaptam meg a jogot.Ha ők nem akarják,akkor engemet se érdekel már.Amugyis ott van a Medieval topik,meg a többi nekem.Majd megkapja más.Kész.Pont -
#11095 nem csak már elég volt
nem foglalkozom ezzel a topikkal rendesen, ironman megkapta volna a hg jogot, most meg kitalálja nem is kell neki
én meg megint beégek a modok előtt
ugyanaz lesz mint pár éve
köszi ironman :( -
Gólya #11094 no...forradalom van? -
#11093 Édes faszom :( Ne csináld ezt -
Ironman2 #11092 Támogatom Coolfire-t! -
Ironman2 #11091 Add inkább Coolfire-nek.Engem már annyira nem izgat ez a topik. -
#11090 Van valakinek ellevetése, hogy Ironman2 legyen az új hg? -
Ironman2 #11089 http://www.vgreleases.com/pc/ReleaseDate-843048.aspx
Bocs,de tényleg május31 USA -
#11088 egyébként meg 31 is jövőhét kedd -
#11087 warezban
ejnye-bejnye -
Ironman2 #11086 Május 31 USA Én győztem -
#11085 még nincs június 3 -
Ironman2 #11084 Hahó! Generációk beléptek a mai napon! -
Bal0924 #11083 Sziasztok!
A C meghajtón lévő dokumentum mappában lévő mentéseket, és minden mást. Nem lehet áttenni más meghajtóra? és utána onnan kezelje? -
Ironman2 #11082 http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD-GMA-X4500MHD.9883.0.html
És jól fut a laptopomon a Sims3,low-on -
#11081 És működik, örök hála és köszönet :D!!!! -
Ironman2 #11080 És akkor most megharaphatom végre a szomszédot? Ha vad kutyám lesz -
Ironman2 #11079 Már jönnek az infók az Unleashed kiegészítőről:
- Az állatok irányíthatóak lesznek.
- Lesznek személyiségjegyeik is.
- XBOX 360-on is elérhető lesz, ott lehetőség lesz majd a hangunkkal
irányítani őket (ehhez persze megfelelő eszközök is kellenek)
- XBOX 360-n, PS3-n és Nintendo 3DS-en is lehet majd vele játszani, itt
kutyák és macskák lesznek csak
- PC-n és a MAC verzió kutyákat, macskákat és lovakat is tartalmaz
(IGEN, végre lesznek lovak!)
- A felsorolt verzióknál az állatok mellé mindig szükség lesz egy Simre,
aki gondukat viseli, kivéve 3DS-en, ott Sim nélkül is lehet játszani az
állatokkal
- PC/MAC verzióknál a kiegészítőhöz szükség lesz a Sims 3 alapjátékra, a
többi verziónál önálló játékként fut majd -
Ironman2 #11078 Na ne ám azt higgyétek hogy az enyém a laptop,unokahugomé lesz.Megvettem neki a karácsonyi ajándékot -
Ironman2 #11077 Nem is vagyok szerény -
Ironman2 #11076 A GMA mobile x4500mhd grafikus processzort támogatja a játék? (Dell Vostro 1015 laptop) -
anna12 #11075 pontosan mit kéne beállítanom a tulajdonságoknál? -
#11074 ez Razorra vonatkozik? mert nekem az alap feltelepitett razor utan nem talál frisitest... -
Ironman2 #11073 Probáld meg rendszergazda modban inditani a ts3.exe fájlt.Jobb klikk a fájlon,majd tulajdonságok,és ott kell bejelölni ezt.Launchert hagyjad,mert sok kellemetlenséget okoz -
Ironman2 #11072 Igen.Én raktam be még pár honappal ezelött.Mert már akkor kiszivárgott a video,csak a jutubrül törölték -
anna12 #11071 na szijasztok megint én vagyok , már megoldódott a netes problémám de fönnakadtam egy sokkal idegesítöbbön . szoval mikor líndítom akkor azt irja hogy : "0 nem képes az alkalmazás futtatására . Nem található támogatott videókártya . Ellenőrizd a hardverfunkciódat!" ezt mind értem csak hogy nekem ezen a gépen ezzel a videkártyával már fent volt egysze a sims 3 és ment is rendesen ... ugyhogymost nagyon ideges vagyok hogy nekem sehogy sem jön össze hogy játszhassak végre megint ...:@:@ -
#11070 örök hála és köszönet, ha működni fog. Ja és a fejléc szerint nincs tematizálás :P -
#11069 Tök "állat" lesz...lovak...szarvasok, hiphop borz, macskás-kutyás szórakozás... vajon üzletes is lesz majd?!!! -
#11068 Szevasztok!
Nem tudom, hogy ez a videó volt e már itt?
Sims 3 - Unleashed (Official video)
-
Ironman2 #11067 Azt irta oda hogy mindenki oda ír ahova akar.DDD -
Lunatic540 #11066 Sziasztok.
Vki meg tudná nekem milyen sorrendbe kell telepíteni a kiegeket?
Bocs ha nem olvasok vissza csak nem nagyon van időm. -
Coolfire #11065 A technikait miért nem használja senki?
Mondjuk Mike nem értem,miért nem bírsz egy kurva linket berakni.
De ha neked jó,hogy szétwarezolják a topikot,ám legyen. -
Coolfire #11064 1. Download
2. Patch your game to 1.19.44 if you haven't already. (See below for some help)
3. Right click on The Sims 3 folder in Applications and click "Show Package Contents".
4. Go to Contents/Resources/trangaming/c_Drive/Program Files/Electronic Arts/The Sims 3 /Game/Bin
5. Backup TS3.exe and TSLHost.dll in the folder and replace with the ones from the download.
6. Play.
http://sho.rtify.com/4438
pass:tehparadox.com -
#11063 na hogy is kell vajon crackelni egy mac-et? :D
-
Ironman2 #11062 Van már vasember topikom is! Ha csajozásról van szó akkor ott nem ismerek határokat! -
#11061 Igen, szép, csak más felállásban -
Ironman2 #11060 Nem irtam hogy tőled Bár hármasban is szép az élet,nem? -
Coolfire #11059 :))