44549
-
Gólya #41703 neeeeeeeeeem...enyém...saját gyártás
én nem csináltam semmit...egyszer volt valami gubanc a face-nél - mondtam is akkor azt hiszem - és úgy eltűntetek, mint szürke szamár a ködben:)
na mindjárt megnézem, megvagy-e...
-
Coolfire #41702 Bejelöltelek..legalábbis remélem,hogy téged. -
Coolfire #41701 Mit csináltál?Mert én nem töröltelek,az biztos.És szerintem más sem.:) -
Coolfire #41700 Áhh...ezzel a gyöngyszemmel akkor is kell kezdeni valamit.:) -
Gólya #41699 mert? úgyse látod, eltűntetek az ismerőseim közül...meg a csoport is:(
-
Gólya #41698 naná
nehogy má' visszaéljen valaki vele
-
#41697 na ilyen bugot sem láttam még -
#41696 Szerintem meg fel repül... -
Coolfire #41695 Lehet,hogy az a légizé fel sem fogja bírni emelni.. -
#41694 Hát én azért Gyurival ki fogom próbáltatni ezt a jövős életet alaposan...valószínűleg ott is maradok vele majd....azt szépen át komponálom ő Gyuriságát a 4. részbe! -
Coolfire #41693 Nagyon gagyi lesz... -
#41692 Egy újabb Előre a jövőbe kép
Szájízem olyan, mint a szájvizem...
-
Coolfire #41691 Legalább a fészbúkra rakd már fel.:) -
#41690 Levédetted rögtön, mi? -
Gólya #41689 enyém...nem adom...
csináljon mindenki magának
-
Coolfire #41688 Ezt érdemes lenne elküldeni nekik.:) -
#41687 Megelőztél, pont ezt akartam írni..DD -
Coolfire #41686 Dehogy egyszeri..tud a TSS.:)Gondolom ez a sim csupa CC.:)De érdekes,a fejet nem is veszi figyelembe,mert a haj önmagára árnyékot vet. -
#41685 Pattogó szarvas... -
#41684 kenguru -
#41683 Mi a manó, hisz egy egy iiiííí...zééé!!!!
-
Gólya #41682 ennyire tetszik?
egyszeri és megismételhetetlen, úgyhogy nem tudok prezentálni még neked is
-
#41681 DDDDD -
#41680 -
#41679 Na, akkor lassan már szállingóznia kéne az új patchnak, mert jövő héten már megjelenik a mozis cuccos! -
#41678 -
Gólya #41677
-
Coolfire #41676 Ez az,amit már sosem tudunk meg.:) -
#41675 No megyek és benépesítem Gyuri környezetét. -
#41674 Pedig, de.... -
Gólya #41673
ne rémisztgess te...
-
#41672 Nézz be a szék alá! -
Gólya #41671 oké...de minél tovább nézem, annál inkább nem értem, hová lesz a kaja? mert a tányérról fogy...
-
Coolfire #41670 Pom Pom. -
Gólya #41669 mit szóltok, milyen szimpatikus simem van?
(a horgolt huzatú széken ül...és még eszik is...de hogy a kaja hol megy be és hová lesz???)
-
#41668 -
Ironman2 #41667 -
#41666 Előre a jövőbe! információk
Ha átlépsz a jövőbe, a jelenben megáll az idő
az időutazó portál megvásárolható
lehet adományozni a városházán a jövő megalapozására, az összegek: 100, 500, 1000, 5000 vagy 10000§.
Meg lehet tervezni a csecsemőket, órák kellenek hozzá, nem kell napokig terhesnek lenni
Hagyományos módon is teherbe lehet esni, ehhez vannak új etye-petye helyszínek, mint pl. az egysínű vasút állomása.
Az emberbarát Simek úgy adhatnak pénzt másnak, hogy az nem vonódik le a háztartás vagyonából.
A jövőben a térkép jelzi, hol élnek a leszármazottaink.
Az új rejtélyes törp úr megépítéséhez össze kell gyűjteni az alkatrészeket és neked kell összeállítani.
Ha asztronautaként csillagászati tevékenységeket keresel, akkor kaphatsz az eszköztáradba egy falra tehető képet a felfedezésedről.
A kristály növények érzelmileg feltöltenek (különböző hangulatjelzőket kapunk). A kristály színétől függ az adott hangulat. A semleges például fehér. Magokat és növényeket a jövőben lehet találni.
Az utópiában lehet harmatcseppekkel dobálózni (olyan, mint a hógolyózás)
A Simek tudnak egymásnak ötöst adni és lehet gonosz ötöst is adni.
Meg lehet babrálni a másik Sim hátrakétáját (gonosz interakcik)
Lesznek új italok a bárban és új ételek is, pl. csokoládé törpe
Ha van bogár az eszköztárban, akkor felajánlhatod a másik Simnek, hogy egye meg. A lepkék is ehetőek.
A disztópikus jövőben nem csak megfoghatod a bogarakat, hanem megfoghatod és rögtön meg is eheted.
A disztópiában véletlenszerűen jelennek meg a szemétkupacok, amikben lehet turkálni, bele lehet ugrálni, még értékes tárgyak is találhatóak bennük.
A Simek meghalhatnak, ha leesnek a légdeszkáról
A jövőben a sírok hologramként jelennek meg.
(mysims.hu) -
#41665 -
Bal0924 #41664 Köszi:)