44549

no-warez.gif
  • Gólya #16230
    jóóóóreggelt!:)

kérdés azokhoz, akiknek bugok jönnek elő: szingli simmel játszotok vagy többel egy telken?
    ui. tegnap az jutott eszembe, hogy a hites meg az én játékom között ezt az egy különbséget látom...
    most egy házaspárral játszik, nem olyan rég kezdte és tegnap már megkergült a játék...alvás közben kiugráltak az ágyból, melót otthagyták, úgy kellett visszaküldeni őket
    ja és a csajszijának van egy teljes tehervonatnyi barátja - nincsenek olyan tulajdonságai, mint pl. az enyémeknek szokott lenni (barátságos, karizmatikus, stb.), mégis két szót vált valakivel és már barátok
    (tegnap valami 180 körüli barátot emlegetett...)

másik: az emlékeket lehet törölni? ha igen, hogyan? (a barátokból se ártana törölgetni...)
  • Ironman2
    Pl.Ezt a hidat hogyan lehet összekapcsolni az utakkal?

• Ironman2
    Ezeket a hidakat nem értem.Twinbrookban,és Bridgeportban is látszik hogy messze a viz felett van a híd,nem ugy mint Joschka oktató anyagában ahol egy földsávra kell rakni a hidat,és a vizszintet megemelni.Hogyan lehet megcsinálni hogy a viz felett legyen a nagy híd,és az utakkal is össze legyen kötve rendesen?
  • Ironman2
    Most jöttem rá milyen hasznos funkció a maszkolás a CAW-ban.
  • aerolive
    Nagyon tetszik elsőre, csak éppenséggel nem lakik benne senki. Benépesíteni még oké, ha nem vagy 8 család lenne, akit le tudok rakni. :)
  • Glinda7
    Jossua ez nagyon egyszerű. Menj rá városszerkesztő módban a családodra, és válaszd a "Család mentése a katalógusba". Ott kiválaszthatod hogy a házzal együtt mentse-e, vagy csak a családot. Ugyanígy bármelyik házra rámehetsz, mindenhol bead ilyen lehetőséget, és akkor azokat használhatod új játékokban, más városokban is.
  • Glinda7
    Hello. A pasim éppen detektív, és ujjlenyomatokat kéne keresnie valahol. Azt hogy kell? Mert sehova sem ad be ilyen interakciót. Ráadásul van az eszköztárában ilyen ujjlenyomat kereső kütyü, de hasznavehetetlen, mert semmi interakciót nem ad be ott sem.
  • Jossua
    Srácok egy olyan kérdésem lenne ,hogy lehetne azt megcsinálni ha egy városba belepakoltam j házakat és családokat új játék esetén benne maradjanak ..... Sóval ne kelljen már minden új játéknál lepakolnom a házakat amiket szeretnék még benne látni stb ...
  • Gólya #16222
    akár azt is megcsinálhatod, hogy a bútorokat rakod le az üres telekre és addig pakolgatod őket, amíg kedved szerint helyezkednek el - utána körbehúzod fallal
    vagy esetleg tölts le kész, egyszerűbb házakat, tedd le a városban és nézegesd meg őket, esetleg próbáld átrendezni, variálni
    kísérletezz, aztán szépen lassan kialakul az egész
  • Ironman2
    Tököm kivan.Hogyan lehet megmondani a világkészítőnek hogy maradjanak meg a bevitt texturák,ha uj világot nyitok?
  • Ironman2
    Nemtudom,még nem néztem meg
  • kem001
    Nem rossz map, ahogy elnézem. Kérdésem az lenne, hogy a repülők jól gondolom, csak dekorációk benne?
  • Joybull
    Köszi
  • Ironman2
    Repülőtér:

letöltés
  • Ironman2
    Az egy játék állás.Fogod a Madisoncity.sims3 könyvtárat,és bemásolod a dokumentumok/Electronic arts/the sims3/saves mappába.Enélkül is müködik a város,nem kell ezt a játékállást berakni.Lehet uj játékot inditani a betelepitett városban
  • Ironman2
    Azért csak megtaláltam a talajmintákat:

http://www.modthesims.info/showthread.php?t=385025
  • Joybull
    Szia.
    Hogy tudom feltelepíteni a várost? Letöltöttem, de a rar-t kicsomagolva a MadisonCity.soms3 mappában lévő dat és egyéb kiterjesztésű file-okkal mit kell kezdeni?

Telepítettem már más várost, de ott nem voltak ilyaenek
  • Mike
    ja és persze mindenki izlése más,

és nem feltétlen kell ceruzával előre nekiállni, vagy Lakáskultúrát nézegetni előtte
    szimplán építs valamit
  • Mike
    első körben kezdd egy üres telken, simek nélkül, így azt építesz amit csak akarsz

felhúzod a falakat, berendezed

kísérletezz
    pont ez benne a szép
    nincs erre recept
    van aki nagy hodályokat épít más ikea lakásokat

a 3-4 ház már másmilyen lesz mint az első, mert akkor már tudni fogod, mi hogyan fér el

aztán ha valamelyik simeddel laksz is benne, rájössz., mit kéen még változtatni rajta (pl. hány fürdöszoba kell, hol legyen a konyha, stb)
    Egyébként az embernek stíluskorszakai vannak, egy időbe ilyen házakat építettem, később másmilyeneket
  • aMGEE
    Üdv mindenki! Szükségem volna egy kis segítségre. Szeretnék építkezni, de nem tudom, hogyan fogjak hozzá. Sajnos egy egyszerű ház felépítése is problémákba ütközik. Nem tudom, miként tervezzem meg a ház alapját, mire lenne érdemes odafigyeljek az építkezésnél, egyáltalán milyen arányokat használjak. Tudna valaki tippeket vagy tanácsot adni, hogyan lenne érdemes egy teljesen kezdőnek az építésbe belefogni és miként tervezze meg a házát vagy esetleg egy olyan oldalt ajánlani, ahol részletes instrukciókkal nyújtanak ehhez a témához segítséget?
  • Ironman2
    Egy új letölthető város:

Katt az oldalára

Közvetlen link
  • Ironman2
    Ez a legujabb verzó:

http://www1.zippyshare.com/v/99108152/file.html

Be kéne tenni a FAQ-ba,hogy ne kelljen keresgélni
  • Svenson
    Tudsz nekem linket adni a világteremtőhöz? Lehet, hogy rászánom magam, hogy csináljak egy várost, mert eddig még egyet se találtam, ami igazán tetszene.
  • Svenson
    Igen, az nekem is tetszene. Meg a tolvajt.
  • Svenson
    A simseket se kell irányítanod, tudják, mi a dolguk. Csak lehet.
  • Ironman2
    Valaki irja már le hol találok talaj textúrákat a világteremtőhöz.Már régen használtam őket.Utak is jöhetnek
  • Ildooka
    Olyan régen játszottam,hogy az idejét sem tudom mikor. :O Vissza kell rázódnom. :)
  • Ironman2
    Ez a világteremtő sokat fejlődött.Stabilabb lett az biztos.Régen sok gondom volt vele,de most szinte pillanatok alatt betölt,és az utakat is könnyebb vele már szerkeszteni
  • Jossua
    hát néha olyan hülyék mint egy droid pontosan ...
  • Mike
    a simednek nincs egyénisége, szabad akarata, ő csak egy droid?
  • Mike
    nem kell
    a simeket sem KELL
    kapcsold be a free will-t és ellesznek maguk
  • Mike
    nekem is kell ilyen rohamosztagos gönc

mit lehet egy ilyenből látni?
  • Jossua
    beállitom a tulajdonságait majd megergeti az a postást.. é szeretném ha lenne egyénisége ,szabad akarata amiért szerethetem nem egy báb lenne érted :) ... de azt is értem amit te mondasz jo moka belebujni néha a börébe is
  • Ironman2
    Pedig jóóó lesz szerintem.Én alig várom már hogy elkergessem a postást!
  • Jossua
    igen .. persze jo biztos van aki nagyon szeretne a kutya börébe bujni de én nem akarok még azzal is szarakodni h egyé már menj ide menj oda .....
  • lucifer9393
    igen, én is ebben reménykedek :) nem realisztikus ha irányíthatod őket...
  • Jossua
    Srácok most komolyan még az állatokat is nekem kell irűnyitani áááh... ne már... remélem lesz olyan lehetöség h azokkal a gép legyen mint a 2ben is .... vagy marad a szabad akarat ....
  • Ironman2
    Ne gondoljátok hogy ezeken a gépeken fent van a többi kieg.Alap+Super patch+PETS,aztán jónapot! Azért ilyen gyors
  • Ironman2
    486DX-2, 166MB RAM, 2mb VGA, 300MB HDD.Asztali ventillátoros hütés

• kem001
    Vajon milyen konfigurációval futtatják a játékot? Komolyan mondom, szeptemberben veszek + 4 gb ram-ot a gépbe...