44549
-
Ironman2 #16270 Inkább ilyen vidéki életre pályázom,ezért pofozom át Riverviewet.Öcsém,hogy mekkora helyet takartak le a készítők.Fél térkép bejárhatatlan volt,de én kiszedtem belőle -
#16269 Na, mentem. Szevasztok!!!!!!! -
Gólya #16268 na látod, ezért kell majd segítség:) -
#16267 Kössz, de most már lassan megyek haza, majd inkább játszom az új kieggel, mikor már megjelent!!! -
#16266 Ja én csináltam, csak más néven!...hihihi -
Ironman2 #16265 Joschka! Nézd meg az uj PETS videót! 16060-ban van.Állati lesz! Ez már a PC-s változat. -
#16264 Nem szedtek ki ott semmit se, hanem mielőtt a hidat lerakták volna a két végénél a megfelelő magasságúra emelték a talajt és csak utána tették rá a hidat, majd alája a vizet kb. ennyit csináltak vele. -
Ironman2 #16263 Te küldted be a mysimsre is az oktató anyagot.Éppen az elöbb mondtam Gólyának -
Ironman2 #16262 Köszönöm mester! -
#16261 Mert akkor még nem volt a játékban függőhíd, emlékezz csak vissza. Épp hogy csak megjelent a világkészítő, akkor csináltam a hídépítő oktatót, és az teljesen más, mint a függőhídas megoldás! -
Ironman2 #16260 Amugy kurva jó lett a városod.Nekem nincs türelmem ilyenekkel tökörészni.Amit elkezdtem,azt is dobom,mert nem vagyok egy müvész,helyette átpofozom,ezt a Riverview lightot.Egész primára sikerül -
Gólya #16259 szerintem kiszedték alóla a talajt... -
#16258 Sehogy, fogod kijelölöd az utat, aszt be húzod kicsit a híd alá...éppen hogy csak alá kell húzni. Persze ez csak a függőhídnál érvényes! -
Ironman2 #16257 Mert a nagy hidak ott lebegnek a viz felett,mint pl Bridgeportban,és nem ugy van megcsinálva ahogy leirtad az oktatóanyagban -
#16256 Hát a következő verzió majd csak az állatos kieghez készül el, úgyhogy addig még ez is jó kell, hogy legyen! -
Gólya #16255 jóvanna...akkor megyek szemüveget cserélni:D -
Ironman2 #16254 Jó hogy itt vagy.Akartam kérdezni azt hogy a nagy hidakat hogyan lehet összekapcsolni az utakkal? -
Ironman2 #16253 Azt Joschka rakta fel a másik oldalra,csak én másoltam ide -
#16252 Ezt meg a többi öt hozzáhasonló vénséget a minap készítettem, hogy a kóceráj ne áljon má üresen....az én simem egyébként kövér-izmos-szörős muksó...ez meg hozzá képest egy vén gebe!!!!hihihi -
Gólya #16251 na ne ijesztgess - akkor bútorozok hozzád...annyi neked:D -
Gólya #16250 az van, amit Iron linkelt tegnap vagy tegnapelőtt - jövő hétig csak nem avul el? -
#16249 Van akinél még ekkor sem indul el a világkreáló, hanem zsupppsz! összezuhan!! hehehe...nálam szerencsére működik! -
Gólya #16248 pedig pont olyannak tűnik, mint a te simed:) -
#16247 Mindig a legutolsó verziót kell leszedni ám a sims 3 oldalról, mert külömben el sem indul az éppen aktuális kieggel! -
#16246 Áááá, az nem az enyém, hanem egy ott lakó nyugdíjas, csak éppen most kívűről leskelődik (befelé)!!!!hehe -
#16245 A városban nem hagytam egy üres lakó telket sem, minek? Beépítettem, meg leszedtem a netről aztán rá raktam a telekre. A simek meg majd beköltöznek! -
Gólya #16244 nekem nem kell, de a te simed látom, ott kukucskál befelé:D -
Gólya #16243 gondolkodom egy kisvároson...leszedettem a hitessel a világkreálót - majd jövök szakmai tanácsokért hozzád:)
csak még előbb meg kell szálljon az ihlet:)
körvonalak vannak, hogy mit szeretnék, aztán majd egyszer hozzákezdek -
#16242 Háháháháháhá!!!!....ja, ez igaz! Egyébként ott már minden hely foglalt, nincs felvétel!!!! -
#16241 Ja, egyébként a hajókat, tankokat nem én készítettem, csak leszedtem a netről oszt bééé raktam a játékba. Viszont a mólón található reklám táblákat én kreáltam. Ma láttam, hogy 5000 objektumot pakoltam be csak ebbe a városba....őőőőrület....hehehe -
Gólya #16240 a nyugdíjasotthonra:) -
#16239 Szia! Milyen majdani helyedre gondolsz? -
Gólya #16238
ez nagyon jó
látom, megvan a majdani helyed is:D -
#16237 Na, végre csak sikerült!!!! -
#16236 Helló!
Akkor most megint megpróbálom felrakni az új városomról a képeket, hátha sikerül...
-
Coolfire #16235 Már régen voltam detektív,de úgy emlékszem,hogy ahol ujjlenyomat van,ott jelzi.Ki adja az opciót és ott kell majd pamacsolni.:) -
Ironman2 #16234 Igen.De pssszt! -
Gólya #16233 ő lenne Xilasims a mysimsen? -
Ironman2 #16232 Joschka küldte nekik.Ugyanaz mint ami itt van a FAQ-ban.Már régen kérdeztem tőle,és mondta hogy ő adta nekik a tippet -
Gólya #16231 ami tipp a mysimsen van a hídépítésre, az nem jó hozzá?
(csak kérdezem, mert én nem foglalkozom a világkreálóval, bár erősen gondolkodom, hogy neki kéne fogni egy kisvárosnak, csak ez a játék lenne egyszer már jó végre)