44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    Inkább ilyen vidéki életre pályázom,ezért pofozom át Riverviewet.Öcsém,hogy mekkora helyet takartak le a készítők.Fél térkép bejárhatatlan volt,de én kiszedtem belőle
  • Joschka
    Na, mentem. Szevasztok!!!!!!!
  • Gólya #16268
    na látod, ezért kell majd segítség:)
  • Joschka
    Kössz, de most már lassan megyek haza, majd inkább játszom az új kieggel, mikor már megjelent!!!
  • Joschka
    Ja én csináltam, csak más néven!...hihihi
  • Ironman2
    Joschka! Nézd meg az uj PETS videót! 16060-ban van.Állati lesz! Ez már a PC-s változat.
  • Joschka
    Nem szedtek ki ott semmit se, hanem mielőtt a hidat lerakták volna a két végénél a megfelelő magasságúra emelték a talajt és csak utána tették rá a hidat, majd alája a vizet kb. ennyit csináltak vele.
  • Ironman2
    Te küldted be a mysimsre is az oktató anyagot.Éppen az elöbb mondtam Gólyának
  • Ironman2
    Köszönöm mester!
  • Joschka
    Mert akkor még nem volt a játékban függőhíd, emlékezz csak vissza. Épp hogy csak megjelent a világkészítő, akkor csináltam a hídépítő oktatót, és az teljesen más, mint a függőhídas megoldás!
  • Ironman2
    Amugy kurva jó lett a városod.Nekem nincs türelmem ilyenekkel tökörészni.Amit elkezdtem,azt is dobom,mert nem vagyok egy müvész,helyette átpofozom,ezt a Riverview lightot.Egész primára sikerül
  • Gólya #16259
    szerintem kiszedték alóla a talajt...
  • Joschka
    Sehogy, fogod kijelölöd az utat, aszt be húzod kicsit a híd alá...éppen hogy csak alá kell húzni. Persze ez csak a függőhídnál érvényes!
  • Ironman2
    Mert a nagy hidak ott lebegnek a viz felett,mint pl Bridgeportban,és nem ugy van megcsinálva ahogy leirtad az oktatóanyagban
  • Joschka
    Hát a következő verzió majd csak az állatos kieghez készül el, úgyhogy addig még ez is jó kell, hogy legyen!
  • Gólya #16255
    jóvanna...akkor megyek szemüveget cserélni:D
  • Ironman2
    Jó hogy itt vagy.Akartam kérdezni azt hogy a nagy hidakat hogyan lehet összekapcsolni az utakkal?
  • Ironman2
    Azt Joschka rakta fel a másik oldalra,csak én másoltam ide
  • Joschka
    Ezt meg a többi öt hozzáhasonló vénséget a minap készítettem, hogy a kóceráj ne áljon má üresen....az én simem egyébként kövér-izmos-szörős muksó...ez meg hozzá képest egy vén gebe!!!!hihihi
  • Gólya #16251
    na ne ijesztgess - akkor bútorozok hozzád...annyi neked:D
  • Gólya #16250
    az van, amit Iron linkelt tegnap vagy tegnapelőtt - jövő hétig csak nem avul el?
  • Joschka
    Van akinél még ekkor sem indul el a világkreáló, hanem zsupppsz! összezuhan!! hehehe...nálam szerencsére működik!
  • Gólya #16248
    pedig pont olyannak tűnik, mint a te simed:)
  • Joschka
    Mindig a legutolsó verziót kell leszedni ám a sims 3 oldalról, mert külömben el sem indul az éppen aktuális kieggel!
  • Joschka
    Áááá, az nem az enyém, hanem egy ott lakó nyugdíjas, csak éppen most kívűről leskelődik (befelé)!!!!hehe
  • Joschka
    A városban nem hagytam egy üres lakó telket sem, minek? Beépítettem, meg leszedtem a netről aztán rá raktam a telekre. A simek meg majd beköltöznek!
  • Gólya #16244
    nekem nem kell, de a te simed látom, ott kukucskál befelé:D
  • Gólya #16243
    gondolkodom egy kisvároson...leszedettem a hitessel a világkreálót - majd jövök szakmai tanácsokért hozzád:)
    csak még előbb meg kell szálljon az ihlet:)
    körvonalak vannak, hogy mit szeretnék, aztán majd egyszer hozzákezdek
  • Joschka
    Háháháháháhá!!!!....ja, ez igaz! Egyébként ott már minden hely foglalt, nincs felvétel!!!!
  • Joschka
    Ja, egyébként a hajókat, tankokat nem én készítettem, csak leszedtem a netről oszt bééé raktam a játékba. Viszont a mólón található reklám táblákat én kreáltam. Ma láttam, hogy 5000 objektumot pakoltam be csak ebbe a városba....őőőőrület....hehehe
  • Gólya #16240
    a nyugdíjasotthonra:)
  • Joschka
    Szia! Milyen majdani helyedre gondolsz?
  • Gólya #16238

ez nagyon jó
    látom, megvan a majdani helyed is:D
  • Joschka
    Na, végre csak sikerült!!!!
  • Joschka
    Helló!

Akkor most megint megpróbálom felrakni az új városomról a képeket, hátha sikerül...

• Coolfire
    Már régen voltam detektív,de úgy emlékszem,hogy ahol ujjlenyomat van,ott jelzi.Ki adja az opciót és ott kell majd pamacsolni.:)
  • Ironman2
    Igen.De pssszt!
  • Gólya #16233
    ő lenne Xilasims a mysimsen?
  • Ironman2
    Joschka küldte nekik.Ugyanaz mint ami itt van a FAQ-ban.Már régen kérdeztem tőle,és mondta hogy ő adta nekik a tippet
  • Gólya #16231
    ami tipp a mysimsen van a hídépítésre, az nem jó hozzá?
    (csak kérdezem, mert én nem foglalkozom a világkreálóval, bár erősen gondolkodom, hogy neki kéne fogni egy kisvárosnak, csak ez a játék lenne egyszer már jó végre)