44549

no-warez.gif
  • Svenson
    Ez az új város, a Hidden Springs ez jó. Itt nem is akadozik úgy a játék, mint máshol.
  • Svenson
    Én még nem találtam meg. Lehet, hogy ez csak urban legend?
  • lucifer9393
    Most jött ki egy új város esetleg, Hidden Springs, abban elég sok és nagy terület van. Vagy letölthető még Barnacle Bay, ami nekem nincs meg, azt sem tudom mi fán terem benne. Ha az sem jön be, akkor maradnak a kiegészítőkkel érkezettek, (ja nemtudom, melyik kiegészítőről beszélsz te ami új, mert abban tutommal nincs szomszédság - Generations) És, ha még ez sem elég, ott a Create a World Tool, vagy valami hasonló a neve. Ott aztán szerkeszthetsz kedvedre :)
  • Ármány
    Helló! Tudnátok ajánlani valami jó szomszédságot :) Semmi kedvem letölteni az új kieg-t. :P Olyan kell ahol nagy telkek is vannak, nem csak 30-asok. :)
  • Jossua
    kössszzz :D
  • kem001
    Igen, tegnap óta :D
  • Jossua
    ja h ott már megvan ? :D
  • dani71
    Az új városban van elrejtve élet forrása vagy valamilyen mágikus szökőkút,mert már nagyon sokat kerestem de nem találom. hely nem kell csak az hogy van -e vagy nem mert magamtól akarom megtalálni.
  • kem001
    Jossua neked szólt, csak elkattintottam :D
  • kem001
    Warez topikban olvass ;)
  • Jossua
    Szeptemberi storet valaki fel tudja tölteni ?:)
  • kem001
    Reméljük akkor, hogy PC-re is adnak ki
  • lucifer9393
    "Az állományok egy részét módosították, újratelepítés szükséges" WTF? álmukban! nem fogom újratelepíteni...ez amúgy a frissítés után jött ki -.-
  • lucifer9393
    Ja, de ez Mac Lion OS-re szól... na nembaj, hátha az enyémen is javít vmit :)
  • lucifer9393
    Ú de jó, már töltöm is :) kösz :)
  • Ironman2
    Valaki itt szólt hogy nem jó MAC-on a játék.Ettől a peccstől megjavul állitólag
  • Ironman2
    MAC-os gépekre megjött az 1.25-ös patch!

A frissítés telepítéséhez indítsd el az alkalmazást, és kattints az Indítópanel „Játékfrissítések” gombjára!

A játékfrissítés tartalma:

Az alapjáték frissítései

Csak Mac platformon: Kijavítottunk egy összeomlást okozó hibát, amely az Nvidia GeForce 9400M és 320M videokártyák használatakor lépett fel Mac Lion OS alatt.
  • Svenson
    Idegen nyelveket tanult.
  • Gólya #16612
    aha...mi van, ha az a nyúl mégis nyávogott?
  • Svenson
    Hát azt ne firtasd. A szakácstól se mindig jó megkérdezni, hogy a borjúpaprikás milyen húsból készült.
  • Gólya #16610
    na de honnan vannak a halak??
  • Svenson
    Jó szakácsnak nem gond. Csak életszerű a játék.
  • Gólya #16608
    megint rácsodálkoztam a játékra...
    ugye teljesen új sim az új városban - kétszer volt Kínában, most Egyiptomból jött haza
    éhes volt nagyon, no hát csinálj akkor vacsorát...erre szusit is ajánl...hát miből csinálsz te szegény szusit?
    nézem a hátizsákját: egy béka, két kroki, egy sziámi macskahal, két harcsa és egy vörös hering...
    na ezt hogy? itthon horgászott csak, akkor pedig ajókát fogott, semmi mást (na meg a bot végét), azzal meg megtrágyázta a veteményest...szóval hal biztosan nem volt nála...
  • Svenson
    Apropó, városszépítő. Nekem nem tűnt fel, hogy szebb lenne a város.
  • Ironman2
    Ez majd a következő cuccos csomag lesz,mint a városszépítő.Csak gondolom most a ruhákból lesz több
  • whitequeen73
    nekem utazás nélkül otthon is akad az új peccs óta
  • Svenson
    Ja, én is azt néztem, hogy van benne jó sok ilyen telek. Bár most én a kisebbeket kedvelem.
  • lucifer9393
    Húúú nagyon jó ez az új város, Hidden Springs...Hála Istennek telepakolták jó sok-sok 30x40 -es telekkel! Csak azt nem értem, alapból miért nem teszik bele ezt a nagyságot....
  • Svenson
    És ez mit tud?
  • Ironman2
    Sims 3 Master suite stuff pack bejegyezve a Btgames oldalán,febr 10-re
  • kem001
    Pedig nálam ezelőtt azok kavartak be. Leklónozta nyaralás után a sim-eimet a játék, és utána megbolondult
  • Ironman2
    nem,mert akkor törlődnek a véletlenül generált szomszédok
  • kem001
    Próbáltad kitörölni őket?
  • Ironman2
    Irtam már tegnap hogy HS-nek létrehozza az object fájlokat a dokumentumokban a Worldcaches mappában.Talán ez lehet az oka hogy ilyen gyorsan tud dolgozni a program menet közben
  • kem001
    Nem is az, hogy félek, hanem nincs kedvem elküldeni őket
  • Gólya #16595
    Bridgeporttal korábban is voltak gondok - én pl. nem is játszottam ott, csak bekukkantottam, tudjam, milyen is
  • Gólya #16594
    miért féltek ennyire az utazástól?
    előtte mentés, aztán ha valami gubanc van, onnan lehet folytatni
  • Coolfire
    Elképzelhető,hogy HS annyira nem bugos,mint BP.
  • Gólya #16592
    az én simem Kínában kezdett, ahogy összejött a pénz rá...néha kicsit akadozik, de megy
    meseszép az új város, naná hogy ott él az új simem:)
    készülnek a képek ahogy halad előre
    a bokánrúgásról sajna nincs fotó, de ha lesz még ilyen, szép lassan kivárom és csinálok arról is...ez valami "thai" módszer lehet:D
  • kem001
    Nem utaztam el, mivel nem kockáztatom meg. Rádadásul így is a családomat lementettem, és töröltem a régi elmentéseimet, és teljesen új játékot kezdtem Hidden Springs-be