44549
-
Gólya #16674 nálunk az ásatáshoz leszedett cucc bonyolította az életet:)
ez meg szerintem nincs meg mindenkinek - mármint az outdoor lighting -
Gné Era #16673 de jó..vízen járnak:)))))elképesztő:)DD de a járda alatti úszás se semmi:)DD ezer éve nem játszottam.. -
Ironman2 #16672 De a hibákat nem az a hack okozza? -
Gólya #16671 telefonon vagy sz.gépen találsz opciót rá -
Gólya #16670 bizony -
#16669 hogy lehet a játékban pl egyiptomba elutazni?
ez az egyik küldetés -
Ironman2 #16668 Ez az outdoor lighting hack miatt ilyen szép? -
Gólya #16667 fények megint:
"érdekes" uszoda:
Kr.után 2011. - a történelem ismétli önmagát?
-
Gólya #16666 nagy a csend...vihar készül?:D
ezek csak úgy...:)
telket vettünk a városban, de mégis természetközelben:
közel a víz...távol a havas hegycsúcs:
a porta (a játék 10.hetének 2. napján):
színek és fények:
-
Ironman2 #16665 Benne van a nevében -
#16664 És ez a store patch? -
Ironman2 #16663 Csak MAC-ra jött az 1.25-ös -
#16662 Sziasztok. Törtét valami amíg nem voltam? Valami patch esetleg? -
Coolfire #16661 Here is the list of not fixed so far:
1) Simetry Seater still in Counter Section >.>
2) Sectional Seating of Tiki Outdoor changes to original color
3) Recoloring of the Futureshock Counter returns to original color.
4) Hands > Sands in Garden Gate Section
5) Fountains stayed the same, no animation.... -.-
Fixed for me:
1) Vineyard Counters stay as the re-colored version making L-Shape.
2) Back 2 Skool "individual" bunk bed stays the same color! Yay no more "glitchy" look and multiple beds stacking on top of each other! ^_^
3) (Removed I just noticed I was able to recolor the Culinary Dreams for a long time).
4) Shoppe Counter and Island are recolorable
5) Checkered Dresser has complete description.
Ezek szerint sikerült még a storet is elk.rniuk.:)
Ha elindítjátok az Origint,fel is telepíti(ha engedélyezed) -
Coolfire #16660 Azoknak a .dbc fileoknak benne kell lennie a resource.cfg-ben az elérési útvonalának.A backup törölhető. -
Coolfire #16659 Legközelebb azért próbáld már meg megjegyezni hogy jó,mert nagyon sok így az üres hozzászólás. -
Roccio #16658 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a DCCache mappából felteszem a fájlt mods mappába utána kitrölöm a DCCacheből és a DCBackup mappából akkor az hogy lehet, hogy utána nincs benne a játékban? -
#16657 Na, akkor megyek haza! Szevasztok!!!! -
#16656 Na, végre....csak rá jöttem, hogy melyik lezs a jóóóóóó!!!!! -
#16655 -
Ironman2 #16650 Mi ez a store patch? Simprogramson is rajta van a képe -
#16649 De biztos valahova elrejtették a városban, csak nem találjuk :D -
#16648 Szerintem nincs, de én is úgy értelmeztem :D -
#16647 Nem mondod? És a városban meg van a helye? -
#16646 Huuuuuuujjjj, bocs, ha már volt, de megvan a Hidden Springs-i forrás!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vásárlás módban az Egyéb dekorációnál van, a végén -
Gné Era #16645 A múltkor nekem táncolnia kellett 3 órát a bárban.A többiekkel játszottam otthon,csak rákattintottam az ikonjára,mikor letelt a 3 óra,hogy jöjjön haza,nézem,mondom:miért nem jön már ez a marha. Hát nézem a simet,annak meg a lábai csak térdig látszódtak,a többi mintha el lett vona ásva a földbe,azt ott kiabált,hogy nem fér hozzá az autóhoz:)DD Nekem reset simmel sikerült hazatennem:)DD -
#16644 Hát igen. Semmi sem tökéletes -
#16643 Mondjuk ha csak ennyi hibája lenne, még nem is lenne baj. -
#16642 Pedig nem rossz a játék, ennyit akkor nem játszanánk vele. De azért nem tökéletes az igaz -
#16641 Na igen. Ezek is elveszik az ember kedvét. -
#16640 Hát igen.. Hamar megunja az ember. Ráadásul néha előbukkannak hibák is.
Pl.:
WC-t fejlesztette öntisztítóra, és mikor végzett, a levegőben találtam. moveobjects szerencsére segített -
#16639 Az a baj, hogy az újat is meg lehet unni hamar, mert a játék végül is ugyanaz. Ezért szoktam inkább építkezni, meg simseket gyártani. De egy idő után az is unalmas. -
#16638 Az jó. Legalább van valaki, aki még simsezik. :) -
#16637 Én se szoktam mostanában játszani. Valahogy nem akaródzik bekapcsolni. Ha meg be is kapcsolom, akkor rögtön elmegy tőle a hangulatom... Suli is elkezdődött, de most még nem vészes, lenne rá idő...de nem vonzz, kell már vmi új bele :) -
#16636 Én szoktam sims-ezni. Az új városban gond nélkül fut a sims 3 nálam. Most lett meg a diplomája a sim-emnek tegnap :D -
#16635 Mondjuk ahogy nézem, más se nagyon. Vagy csak erre nem jár senki. -
#16634 Én se. Beindult a meló. Bár kedvem sincs hozzá, ami azt illeti. -
Gné Era #16633 én el szoktam engedni.. mikor a rendőr bejön a házba kifuthatsz a betörőhöz..egy csomó pénzzel hálálja meg ha elengeded..persze ez még nem jelenti azt,hogy legközelebb nem emeli el a vagyonodat:)DD -
Gné Era #16632 hú..én meg csak itt olvasgatok..nem is játszottam már régóta.. időm sem nagyon volt:((hanyagolom a simjeimet:)) -
#16631 Ilyen sem volt még. Jön a betörő, hozzáteszem be sem jutott a házba már akkor megszólalt a riasztó, erre kiér a rendőr és mellette fut el a betörő :D