44549
-
Gólya #16834 ami nekem is van? az a fizetősök között van - itt vannak a képek -
Gólya #16833 ami nekem van kerekes kút, az - ha jól emlékszem - a tsr-ről van...keresem...:)
:( nem találom...pedig 10 perce keresem...na majd ha hazajön a nagy gép, megnézem -
#16832 Ezeket megtaláltam, csak nem látom köztük a parasztházba valót. -
#16831 Nem tudom, hol kell keresni. -
Gólya #16830 Itt vannak
a fizetősök meg itt -
Gólya #16829 nézd meg Elke házait -
Gólya #16828 hogyhogy nem találod?? -
#16827 Szerintem ez volt az: Link -
#16826 Megnéztem a vitasimset, de nem találom a bútorokat. -
Ironman2 #16825 írd be a googléba,és válaszd ki a keresőnél a blogot,hátha az segít -
#16824 Igen, én, köszi. De nemcsak bútorokat kerestem, kéne pl. olyan kerekes kút is, mint ami az udvaron van.
Bár most erősen hanyagolom a simset, lehet, hogy megvárom a kiegészítőt.
Viszont a farmod tök jó. Nekem most nem lenne türelmem megépíteni, azt hiszem. Most élőben macskázunk (van egy kiscicánk), na meg munka ezerrel. -
#16823 Nem erre gondolok.. Volt egy Sims 3-as blog, ahol csak a játékba készült házak voltak -
Ironman2 #16822 http://www.legjobbtervek.hu/stilusok.php -
#16821 Anno volt egy blog, ahol szép házak voltak.. Esetleg valaki emlékszik a címére? -
Ármány #16820 Köszi, igen már regisztráltam rá. :) Nézegetem, de elég sok a régimódi ház. :) -
#16819 Sims Resource oldalát ajánlom. Rengeteg jó dolog van rajta, és ingyen beregisztrálhatsz -
Ármány #16818 Légyszi küldjetek nekem valami "extramodern" házat, több szobával, és modern bútorokkal. Vagy esetleg hol vannak jó házak? http://livinrusims.blogspot.com/2011/06/little-bit-of-zen.html ez tetszik csak kicsi :D -
#16817 Igen sajnos. Az emeleten van ahol ott a nagy terasz ott van csak hálószoba. Ráadásul biciklik vannak csak, nincs garázs -
Gné Era #16816 A másik egyáltalán nem tetszik nekem. Szerintem ronda az az erkélyes megoldás..Meg olyan nagyon szögletes.Semmi jellegzetes,inkább csak nagy. -
Gné Era #16815 Abban a rohadt nagy palotában 1 háló??? Akkor elég hülyén van megcsinálva. Mondjuk nekem akkor is az tetszik jobban,én belülről átalakítanám,biztos meg lehet csinálni. -
#16814 Nekem is tetszik az, csak ott az a bibi, hogy 1 hálószoba van csak benne. -
Gné Era #16813 Nekem a brazil a nyerő..Az tetszik jobban:)) -
#16812 Csak 1 lehet a nyerő -
Ironman2 #16811 Mind a 2 -
-
#16809 Szerintetek melyik ház szebb?
http://images.thesimsresource.netdna-cdn.com/scaled/1919/w-867h-650-1919241.jpg
http://images.thesimsresource.netdna-cdn.com/1827/1827033.png -
#16808 Azt hiszem sikeresen felhúzott a sims 3 megint.... Kitisztítja a zuhanyzót, erre a levegőbe teszi ki a sim-et... Visszateszem moveobjects-el erre teljesen megbolondul. Ahelyett, hogy ilyen hülye demo-val foglalkoznának, adnának ki patch-et inkább. Szerencsétlen egy bagázs az egész, szégyellhetné magát az EA! -
Ironman2 #16807 Kikérem magamnak! -
Coolfire #16806 Tudtommal senki,de a mysims.hu-n találsz elég jó tippeket hozzá. -
#16805 a sim medievált fordítja még valaki?bocs ha ide írok de kihalt az a fórum -
#16804 De bonyolult még jó, hogy az én életemből kimarad. Majd beszerzem a kieget. jó lenne már egy kis frissítés, aug. óta be se kapcsoltam a játékot. -
Ironman2 #16803 Igen -
#16802 ez a Create a Pet demóra érvényes? -
Ironman2 #16801 Néhány egyedi tartalom nem kompatibilis a Saját kedvenc demó programmal.
A következőkben néhány jótanáccsal szolgálunk.
- Soha ne használd egyszerre a Saját kedvenc és a Sims 3 játékot!
Amennyiben játszani szeretnél a Saját kedvenccel úgy, hogy a régi
mentéseid, egyedi tartalmaid is megmaradjanak, tedd a következőket:
- Nevezd át a Dokumentumok - Electronic Arts - The Sims 3 mappádat The
Sims 3.old névre.
- A Mods mappádat szintén nevezd át, ez esetben mods.old névre. (Akkor
nem kell ezt megtenned, ha a Mods mappád a The Sims 3 mappán belül
található)
- Ezután játszhatsz a Saját kedvenccel.
- Ha ismét a Sims 3-mal szeretnél játszani, nevezd vissza a mappákat
Ha a Launcher használatánál eddig nem tapasztalt hibaüzenetet kapsz,
próbáld ki a következőket:
- A Dokumentumok - Electronic Arts - The Sims 3 - Worldcache mappából
töröld a következő file-okat: buildmode_test_venkat_sims.package és a
buildmode_test_venkat_objects.package
- Töröld a Dokumentumok - Electronic Arts - The Sims 3 - DCCache
mappából a missingdeps.idx file-t.
mysims.hu -
Gólya #16800 ki kell próbálni:) utazni jó...:) -
Ajsa #16799 Amikor utazni megyek,akkor ki ír néhány tippet és van olyan hogy különféle országokban,különféle lényeket szerezhetünk be!
De miket!?
Azt tudom hogy:
Egyiptom:Múmia
Francia:??
Kína:?? -
#16798 Ez nagyon kééééész :D
Charles....... XD -
#16797 Na erről beszéltem -
-
#16795 A Generációk kiegről? Volt arról egy Royal wedding-es paródia, ahol Vilmos meg Kate háasodtak össze, abban is volt pap, vagy minek is nevezzem, érsek...vagy vmi hasonló. Nem vagyok otthon a kereszténység "rangjaiban".