44549

no-warez.gif
  • erika1788
    Sziasztok!

2 kérdésem, kérésem lenne.

1.
    Tudtok-e olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni a sims 3 azon változatát, amivel játszani lehet. Ezt azért kérdezem igy, mert már számtalanszor töltöttem le és a sikeres telepités után, miután már elindul a játék a városválasztónál kiirja, hogy az electronic arts nem tudja biztositani, hogy eredeti játékkal játszol...... ezelőtt ment, de most már nem.

2. Hogy lehet a simeket randiztatni. Vagyis, ha létrehozok egy simet (mondjuk egy lányt) ismerkedik meg minden, van egy olyan opció, hogy bevallja vonzalmát, de ez után nem történik semmi. vagyis tudnak sexelni, de nem tudom, hogy kell csinálni, hogy az ismerősök panelen a mésik sim képe alatt ne a sziv legyen hanem az a sárgás-zöldes alakocska.

Előre is köszönök minden tippet, segitséget
  • Ármány
    Hali! Azt olvastam, hogy megjelenik a rendőrség, hogyha tinibulit tartanak... csendháborítás miatt feljelentik a Simet a szomszédok.. Már dobolnak éjfélkor, szól a zene az udvaron... de semmi. Egyáltalán van ilyen? :P
  • Gólya #16873
    privi ment
  • kem001
    Nem is tudtam, hogy vannak benne ilyenek
  • Gólya #16871
    uhh...
    Kína: Nagy Sárkány
    Fr.o.: Le Naine jaune

menj, utazz oda - már írtam az első kérdésre is - saját tapasztalatot semmi nem pótol
  • Ajsa
    Léci mondjátok el hogy Franciaországban és Kínában mi a különleges lény!! :D
  • kem001
    Igen, ez az, egy kisebb bővítéssel. A konyhát később majd úgy is felakarom újítani
  • Gné Era
    nagyon jó..ez a brazil amit szavazásra bocsájtottál a minap???bár a konyha nekem kicsit olyan nagyüzemi menzás feiling..
  • kem001
    Közben meg tipegő lett a gyerek. Azért a háttérben az apja tömi rendesen a születésnapi tortát :D
  • Svenson
    Nagyon jó.
  • kem001
    Tessék:

• Svenson
    Mindenesetre jól néz ki. Belső fotókat nem raksz fel?
  • kem001
    Így máris másabb:
  • kem001
    Tárgyak elrejtése - ez az, köszi. Kikapcsoltam, és meglátom, hogy mennyire lassítja be a gépet
  • Flora2
    Be tudod állítani, hogy mutassa. A grafikai beállításoknál van valami olyan, hogy rejtse-e el a más szinteken levő tárgyakat (object hiding?), nyilván ez nálad be van pipálva, ezért nem látszanak, de ha kiveszed a pipát, fognak látszani. Erőforrás-takarékosságból van az elrejtés beállítva.
  • kem001
    Kár azért, pedig úgy szebb lenne, ha mutatná őket
  • Gólya #16859
    nem - ez mindig is így volt
  • kem001
    Viszont lenne egy kérdésem: miért nem mutatja a földszinten lévő tárgyakat ha felmegyek a ház tetejére? Ez valami bug?
  • kem001
    Na új házba költöztettem sim-eimet:

Persze az emeletet kibővítettem, hogy elférjenek:
  • Svenson
    Tényleg, erre nem is gondoltam. Köszi.
  • Gólya #16855
    írj neki egy privit - ha jön a fórumra, hátha neki beugrik valami
  • Svenson
    Köszi. :))

Nyáron már nézegettem Joschka képeit, de nem találtam, pedig nekem is úgy rémlik, mintha lett volna.
  • Gólya #16853
    na megvan végre a kis szemét...:D
    itt keresd a gardenclutter002-t (3. sor)

fürdőköpenyt nem találtam, viszont valami rémlik, mintha Joschka ide feltett képei között láttam volna ilyesmit
  • Svenson
    Köszi. :))
  • Svenson
    Hát igen, nem tudom, miért van ez, hogy bizonyos dolgokat nem lehet változtatni.
  • Gólya #16850
    kisdobos-becsszó, ha megjön a nagy gép, megkeresem azt, ami nekem van
    tsr-ös az biztos, de még csak a készítő neve se ugrik be
    van a garnitúrában a kút, egy madárház, valami pergola-szerűség...meg...nem tudom, van-e még valami benne
  • Gólya #16849
    az apácarácsos rész még tetszik is - kér, hogy a virágmintát nem lehet változtani...egy csíkos, pöttyös vagy valami enyhébb minta még elmenne...
    na de jó ez így is:D
  • Svenson
    Lehet, hogy majd én is.

Amúgy még mindig két dolog van, ami nagyon tetszik, de nem találom sehol, az egyik a fürdőköpeny, a másik meg a kerekes kút.
  • Gólya #16847
    az oké, csak nekem nem nagyon jön be...de ez az én bajom...nálam ez a túldíszített kategória:)
    emiatt azonban nem mondok le a kollekcióról...szerintem le fogom szedni a konyhát is:D
    azok a faliszekrények.......
  • Svenson
    Mondjuk illik hozzá.
  • Gólya #16845
    mondjuk ez a rózsaminta nem igazán nyerő nálam, de azt nem lehet sajna leszedni róla
  • Svenson
    Hát akkor mindegy. :)
  • Gólya #16843
    nem:)
    csak a színezés ugyanolyan:)
    a hűtő az a friss frigó, az a félig üvegajtós, a pultok meg a tűzhely az Insomnia (tsr-ről)
    de van a Cottage kollekcióban konyha is - az is szuper
    konyha-étkező (Cottage)
  • Svenson
    A konyhát keresem. Az is Cottage?
  • Gólya #16840
    melyiket keresed?
    amit én leszedtem, az a Cottage kollekció (háló, nappali)
  • Svenson
    Az igaz, jól néz ki mindegyik. Egyelőre nem találom.
  • Gólya #16838
    a French Provence hálóra várok, mikor kerül fel a fizetős listára:)
  • Gólya #16837
    tudnak ezek az oroszok...
  • Gólya #16836
    akkor jó...mire nekem betölti ez a laptop...eljön karácsony is:D
  • Svenson
    Most éppen azokat nézegetem.