44549
-
erika1788 #16875 Sziasztok!
2 kérdésem, kérésem lenne.
1.
Tudtok-e olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni a sims 3 azon változatát, amivel játszani lehet. Ezt azért kérdezem igy, mert már számtalanszor töltöttem le és a sikeres telepités után, miután már elindul a játék a városválasztónál kiirja, hogy az electronic arts nem tudja biztositani, hogy eredeti játékkal játszol...... ezelőtt ment, de most már nem.
2. Hogy lehet a simeket randiztatni. Vagyis, ha létrehozok egy simet (mondjuk egy lányt) ismerkedik meg minden, van egy olyan opció, hogy bevallja vonzalmát, de ez után nem történik semmi. vagyis tudnak sexelni, de nem tudom, hogy kell csinálni, hogy az ismerősök panelen a mésik sim képe alatt ne a sziv legyen hanem az a sárgás-zöldes alakocska.
Előre is köszönök minden tippet, segitséget -
Ármány #16874 Hali! Azt olvastam, hogy megjelenik a rendőrség, hogyha tinibulit tartanak... csendháborítás miatt feljelentik a Simet a szomszédok.. Már dobolnak éjfélkor, szól a zene az udvaron... de semmi. Egyáltalán van ilyen? :P -
Gólya #16873 privi ment -
#16872 Nem is tudtam, hogy vannak benne ilyenek -
Gólya #16871 uhh...
Kína: Nagy Sárkány
Fr.o.: Le Naine jaune
menj, utazz oda - már írtam az első kérdésre is - saját tapasztalatot semmi nem pótol -
Ajsa #16870 Léci mondjátok el hogy Franciaországban és Kínában mi a különleges lény!! :D
-
#16869 Igen, ez az, egy kisebb bővítéssel. A konyhát később majd úgy is felakarom újítani -
Gné Era #16868 nagyon jó..ez a brazil amit szavazásra bocsájtottál a minap???bár a konyha nekem kicsit olyan nagyüzemi menzás feiling.. -
#16867 Közben meg tipegő lett a gyerek. Azért a háttérben az apja tömi rendesen a születésnapi tortát :D
-
#16866 Nagyon jó. -
#16865 Tessék:
-
#16864 Mindenesetre jól néz ki. Belső fotókat nem raksz fel? -
#16863 Így máris másabb:
-
#16862 Tárgyak elrejtése - ez az, köszi. Kikapcsoltam, és meglátom, hogy mennyire lassítja be a gépet -
Flora2 #16861 Be tudod állítani, hogy mutassa. A grafikai beállításoknál van valami olyan, hogy rejtse-e el a más szinteken levő tárgyakat (object hiding?), nyilván ez nálad be van pipálva, ezért nem látszanak, de ha kiveszed a pipát, fognak látszani. Erőforrás-takarékosságból van az elrejtés beállítva. -
#16860 Kár azért, pedig úgy szebb lenne, ha mutatná őket -
Gólya #16859 nem - ez mindig is így volt
-
#16858 Viszont lenne egy kérdésem: miért nem mutatja a földszinten lévő tárgyakat ha felmegyek a ház tetejére? Ez valami bug? -
#16857 Na új házba költöztettem sim-eimet:
Persze az emeletet kibővítettem, hogy elférjenek:
-
#16856 Tényleg, erre nem is gondoltam. Köszi. -
Gólya #16855 írj neki egy privit - ha jön a fórumra, hátha neki beugrik valami -
#16854 Köszi. :))
Nyáron már nézegettem Joschka képeit, de nem találtam, pedig nekem is úgy rémlik, mintha lett volna. -
Gólya #16853 na megvan végre a kis szemét...:D
itt keresd a gardenclutter002-t (3. sor)
fürdőköpenyt nem találtam, viszont valami rémlik, mintha Joschka ide feltett képei között láttam volna ilyesmit -
#16852 Köszi. :)) -
#16851 Hát igen, nem tudom, miért van ez, hogy bizonyos dolgokat nem lehet változtatni. -
Gólya #16850 kisdobos-becsszó, ha megjön a nagy gép, megkeresem azt, ami nekem van
tsr-ös az biztos, de még csak a készítő neve se ugrik be
van a garnitúrában a kút, egy madárház, valami pergola-szerűség...meg...nem tudom, van-e még valami benne -
Gólya #16849 az apácarácsos rész még tetszik is - kér, hogy a virágmintát nem lehet változtani...egy csíkos, pöttyös vagy valami enyhébb minta még elmenne...
na de jó ez így is:D -
#16848 Lehet, hogy majd én is.
Amúgy még mindig két dolog van, ami nagyon tetszik, de nem találom sehol, az egyik a fürdőköpeny, a másik meg a kerekes kút. -
Gólya #16847 az oké, csak nekem nem nagyon jön be...de ez az én bajom...nálam ez a túldíszített kategória:)
emiatt azonban nem mondok le a kollekcióról...szerintem le fogom szedni a konyhát is:D
azok a faliszekrények....... -
#16846 Mondjuk illik hozzá. -
Gólya #16845 mondjuk ez a rózsaminta nem igazán nyerő nálam, de azt nem lehet sajna leszedni róla -
#16844 Hát akkor mindegy. :) -
Gólya #16843 nem:)
csak a színezés ugyanolyan:)
a hűtő az a friss frigó, az a félig üvegajtós, a pultok meg a tűzhely az Insomnia (tsr-ről)
de van a Cottage kollekcióban konyha is - az is szuper
konyha-étkező (Cottage) -
#16841 A konyhát keresem. Az is Cottage? -
Gólya #16840 melyiket keresed?
amit én leszedtem, az a Cottage kollekció (háló, nappali)
-
#16839 Az igaz, jól néz ki mindegyik. Egyelőre nem találom. -
Gólya #16838 a French Provence hálóra várok, mikor kerül fel a fizetős listára:) -
Gólya #16837 tudnak ezek az oroszok... -
Gólya #16836 akkor jó...mire nekem betölti ez a laptop...eljön karácsony is:D -
#16835 Most éppen azokat nézegetem.