44549
-
#18086 testépítő? húú nekem is volt olyan Simem, aki elérte a testépítő jelzőt és sosme fáradt ki vagy érzett izomlázat. Bárcsak én is így állnék :D de hát én fáradok -
#18085 Nálam maguktól elszoktak lenni általában. Mivel a gazdájuk reggeltől estig az edzőteremben van, így muszáj el lenniük egymással -
#18084 Hát nem is mondanám. Pl. most ahogy megkölykelt a Priszcilla, a kismacsek ugyanúgy társasághiányban küszködött...maguktól nem mentek egymáshoz, én tettem őket össze, hogy társalagjanak, pedig még barátok is voltak. mind1, mert egy fél nap után lement nekik. Nembaj, jó ez így. Nem lehet minden tökéletes. -
#18083 Én ezért szoktam 2 állatot kreálni. Azok el vannak egymással -
#18082 Köszöntem a gyors és pontos válaszod -
#18081 telefonon add örökbe, második kérdés passz! -
#18080 KISkutyát hogylehet eladni? és hogy kell kutyakaját csinálni ?? PLS Gyors választ -
Gné Era #18079 Egyébként,azért azt nehezményezem,hogy mikor megvettem a betöretlen lovat,és fel akartam nyergelni,semmit nem csinált..Kiírhatták volna,hogy addig nem lehetséges,amíg össze nem barátkozol a lóval.. -
Gné Era #18078 pedig nagyon jó ám!!! én is élvezem,mindazok ellenére,hogy kicsit nehéz..de hát..ez a kihívás:))szerintem eddig az egyik legjobb kiegészítő.. -
Roccio #18077 te tudod.. pedig nagyon jóóó:) -
Flora2 #18076 Na én pont ezért fel se installálom magamnak a Pets-t. Mert tudom magamról, hogy vagy a simekkel foglalkozom, vagy az állatokkal, de a kettő együtt nekem nem fog menni. Inkább a simek. -
Gné Era #18075 nehezen -
Gné Era #18074 Attól függ..én választottam neki olyan személyiségjegyet,amitől el van egyedül is..nem tudom már melyik az,de oda volt írva,hogy nem igényli annyira a társaságot.. gy a macska el van egyedül is..a ló viszont tényleg macerás..nem gondoltam volna..eddig csak kutya meg macska volt..nagy nezezen bevállaltam a lovat..hát durva..egész álló nap a lovardában voltam vele.. -
Gné Era #18073 telefonon ott az opció,hogy örökbe adhatod őket.. -
#18072 hát épp ezaz -
Ironman2 #18071 Meg fogsz lepődni.Elég sokat.Láttam már lógondozást -
Ironman2 #18070 Na.Azért ennyire ne húzd fel magad.DDD.Elvégre ez egy játék -
#18069 A kutyák esküszöm nem normálisak, kap játékot rágni, szidom is azé is szétcseszi a kanapét :@ -
#18068 esküszöm lemérem egy ló naponta hány órát aktiv, hány órát iszsik, eszik, alszik -
#18067 talán mert a sims 2-ben volt több kutyám, macskám, sőt kicsinyeik is egy családban, és mégsem láttam hírből sem a gestapot? Hogy a mostani sims2-es családomban is van egy macska, akit még szeretnek is háziak, de alig törődik vele valaki, mégis elvan? pont azért vállaltam macskát mert az nem lóg állandóan a nyakadon.
sőt a sims 1-ben az énekes hapimnak aki egyedül élt, annak is több állata volt, mégis elvoltak?
hogy a sims 2-ben volt amikor 8-an voltak egy családban? sims 3-ban csecsemő ikrekeket nevelgettem, úgyhogy már volt gyerek a családban, és mégsem jött a szociális munkás? én vállalom túl magam? nem tudod miről beszélsz!
Ki gondolta volna, hogy az állatok az EA szerint kvázi csecsemők? -
#18066 jártasság? Én szimplán arról beszélek, hogy szegény állat egy fél nap alatt magányos lesz és a social bar üres neki... -
Ironman2 #18065 Hogy kell kiirtani a szociális munkást a játékból? Ez itt a következő kérdés? -
Ironman2 #18064 -
#18063 Én személy szerint ezért nem erőltetem a jártasságokat, mivel úgy is elfelejtik őket :DD Egyébként Roccio megnéztem Kat házat, nagyon jól megcsinálták. Lassan költözés XD -
#18062 U mad bro?!
Egyébként nem értem miért vállalsz többet, mint amennyit bírsz. Hogy utána meg itt káromkodj? Tényleg megéri. :) -
Ez már csak így van...nagyon szerethiányosak az tuti. Cicának éppenhogy feltornázom a társaságát, estére már le is csúszik neki megint....
-
#18060 lehet hogy a ynomorult csikó miatt vitták el az összes állatom, mert az nem érezte anyucit a közelben, mert 3 pixellel odébb volt? semmi másra nincs ideje a simjeimnek, nem olvasnak nem szórakoznak, nem járnak sehová csak a kibaszott dögökkel foglalkoznak kivéve amikor alszanak
a tetves lovak mi a szarért esznek annyira lassan, és még inniuk is kell, kb ugyanolyan sokáig
fél napig esznek
közben megy futkosniuk kellene, és egy nyomorult dög miatt jön a köcsög EA-s banya és viszi az egészet, a jól képzett lovammal együtt
hogy az Isten verje meg az össze EA-s programozót
-
Ajsa #18059 Hol lehet találni(keresni,látni):Róka,Panda,Tigris,borzot.
Láttam már unikornist is!!! :D -
#18058 nincs ehhez még hack? ami a gestapot kiirtja a játékből? -
#18057 és semmi más baja nem volt, hogy egyedül érezte magát
most született egy kiscsikó az sem volt baj
fasznak szarakodok én ezzel a programmal, mindig csak megbánom -
#18056 már el is vitték mindet, hiába foglalkoztam a macskával
kibaszott EA -
#18055 Úgyis csak egy aktív háztartással játszol egyszerre! -
#18054 Csatold egy másik családhoz - amelyiktől szabadulni akarsz - a városszerkesztőben. -
#18053 hogy lehet az állatoktól megszabadulni? -
#18052 Most ez komoly, hogyha nem foglalkozok az egyik állatommal eleget, akkor jön a tetves szociális munkás és elviszi az összeset, mert a nyomorult macskája nem tudja megát elfoglalni egyedül? -
#18051 Don Lotharionál látták utoljára, aztán meg eltűnt. Strangetownban meg lehetett őt találni, de pl. volt egy verzió Pleasantviewben. Apropó, ha jól tudom Don Lothario is benne van a hármasban... -
Ironman2 #18050 Ja.A második részében megkérdezi hogy hova tűnt Bella Goth? -
#18049 Én a Goth családod szerettem nagyon. Kár, hogy hármasban már nem olyan érdekes a sztorijuk mint az előző kettőben. Igaz, a hármas kvázi egy előzmény, hisz ott még Bella és Mortimer kisgyerekek, és Sunset Valley is Pleasantview elődje...ezt csak úgy margóra :P -
#18048 a jó buli titka a sok csillag
mukimnak 4 van, gyerekének 3, volt minden, zane, buborék, mixerpultnál pia, drága ház, ahhoz képest, hogy mindeki állt a bejárat előtt, frenetikusan érezték magukat
2-ben ez mérföldekkel jobb volt -
#18047 az a jutalomfalat