Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert egy nagyobb méretû telekre enélkül is le lehet tenni kisebb telekre méretezett házat - egy a gond vele...
konkrétan: letöltök egy 4x3-as telekre épített házat, a játékban leteszem a 4x4-es telekre, de nyilván nem úgy néz ki, mint a 4x3-ason - valamelyik oldalán lesz egy üres sáv; ráadásul ez akkor szívás, amikor a bejáratnál marad egy üres csík...
még egy, amit nem tudok megoldani...ha üres telket teszek le, ritka az a hely, ahol pontosan tudom illeszteni az út ívéhez - akárhogy kísérletezek vele, van, hogy a telek és az út 20-30, rosszabb esetben akár 40 fokos szöget képesek bezárni (persze ez az ívelt részeknél egyébként is így lenne, de ahol teljesen egyenes, csak éppen nem a város vagy falubelsõ útjaival párhuzamos, ott igen furán néz ki)
erre valakinek ötlete?
Én így oldottam meg. Biztos van ennél kevésbé körülményes megoldás is, de én valahogy mindig a bonyolultabb végét fogom meg a dolgoknak. 😄
Én amúgy a Sims 2-ben imádtam apartmanban lakni. Ott tudtam saját apartmant csinálni. Itt meg nem tudok, a lakások is kicsik. Szóval maradok inkább a kertes házaknál.
Sajnos a ruha kérdésben nem tudok segíteni, de ez sem lehet kellemes dolog.
vagy ami megmutatja, melyik file az, mert van egy-két hibás göncöm, amit elõszeretettel ad rá a program alapból bármelyik sim-re de nem tudom mivel került be
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de
abban a városban már tényleg van értelme saját kocsi tartásának
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ja és még annyi a kérdésem h. nektek nem szoktak "beakadni" az ajtóba? hogy szaladnak, és az ajtó nyílásakor zárásakor ott ragadnak futo pozicioban pár másodpercig, neznek szanaszét és futnak tovább?
Én amúgy csak pár napig játszottam a Leszáll az éj kiegészítõvel. Nagyon sok minden volt ami idegesített benne. Nem tudom, lehet túl volt terhelve a gépem és azért akadt, de az idõ csak ment és ment, simem pedig a házából kb. 5 óra alatt ért el a szórakozóhelyre. Mire odaért már zárt a hely. Egyszer nem tudta jól érezni magát. Ráadásul ez a megoldás, hogy a taxi elvisz az elsõ metróállomásig, aztán onnan metrózni kell, aztán meg megint taxiba kell szállni... Hát komolyan rosszabb mint a BKV. Szóval inkább letöröltem, bár voltak benne jó dolgok is, de kisebb volt az arányuk.
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Meg állítólag attól is függ kicsit a város éjszakai élete, hogy mennyire partiarcok a simek (a tulajdonságaik szerint). Ha túl sok a könyvmoly, félénk, magányos farkas, hát õk nem fognak nagy partiéletet csinálni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
keresek neked képet ha kell
szép, nem?
el nem tudom képzelni, mitõl lehet
Imádom õket, mert ezek is folyton bug-osak lesznek, és sokszor elnémulnak, a simek táncolnak, a zene meg nem hallatszik, szuper. 😞
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Görgess a lap tetejére...Látod a kép jobb felsõ sarkában a menü gombot?
Kattints rá ezután már láthatod is, ott van felül középen a warez topik gombja.jelentkezz be majd kattints rá.
Szerintem annyian nem találják a warez topikot, hogy a szövegemet akár be is tehetnénk a gyakran ismételt kérdések közé FAQ<#wink>#wink>
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Kaszást nem tartottad ott bulizni? össze lehet vele is haverkodni
Most telepitettem a Sims 3 alapjátékot, már régebben fenn volt viszont letöröltem,most ujra feltettem és egy érvényesitõ kódot kér amelyet emailban kapna meg a felhasználó, viszont az enyém neme redeti játék.Mi ilyenkro a teendõ.
A segitséget elõre is köszönöm
Egyik este leány, a másik este legénybúcsú volt, és mindkét estén eljátszotta ezt velem egy-egy vendég.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem olyan ez, hogy puff, megöregszik, aztán fél nap múlva nyekk
másik, hogy ha nem foglalkozik a simem valamelyik vendéggel, akkor is lelép igen hamar - a kettesben meg alig gyõztem kivárni, hogy reggel legyen és húzzon már végre haza a kedves vendég😊
De tényleg bosszantó mikor az esküvõn valaki beadja a kulcsot és ahelyett hogy mindenki vigadna, ott bõgnek mint a szamarak. Tiszta dinka vagyok, hogy nem jutott eszembe kikapcsolni az öregedést, legalább arra az idõre.
ha nem, nem...semmi gond, csak hangosan gondolkodtam
ha õ szervezi, ugye mindenkit egyesével köszönteni, beinvitálni, különben ott fordul sarkon, ahol meglátom...ha meg õ megy buliba, kaja soha nincs, ha meg benyúl a hûtõbe, akkor modortalan, neveletlen, tolakodó...
az meg milyen buli, hogy a saját hátizsákjából eszi a gyümölcsöt, zöldséget?
(hja, régi szép sims2-es bulik...)
a simek meghalnak
na és tönkre ment a buli? ne hívj meg vénségeket
hogy kell a kölköt elverni ha rossz?
már számtalanszor lebukott a kis trükkjeivel, de idáig max leszidták, -5 mood, de semmi menj takarítani, meg bünti
pedig a punishment alatt írnak effélékrõl
vagy azt csak tinin lehet alkalmazni?
ergo senki nem kapott pontot a vágyai után
máig nem tudom hát, hogyan kell bulit rendezni
Még gyorsít is picit a játékon szerintem, ha nem kell a városnak minden este-reggel azt számolgatnia a memóriájával, hogy épp ki lépett feljebb új korosztályba.
Igazából egy kérdéssel jöttem (mint mindig).
Veletek is megcsinálja a játék, hogy ha bulit tartotok (legyen az esküvõ, házibuli, szülinapi, legény- vagy leánybúcsú) eljönnek öregek is és képesek kinyiffanni a buli kellõs közepén? Az is tök idegesítõ, hogy mindig megcsinálja, hogy amikor még összeállítom a listát, hogy kiket akarok meghívni, ott még fiatalok, aztán mire megérkeznek (pár órával késõbb) már öregek, és MINDIG KÉPESEK MEGHALNI a buli kellõs közepén!!!! <#duhos2>#duhos2>
Ezzel persze taccsra vágják a hangulatot, és tök tré lesz a végére a barátok/meghívottak véleménye is. 😞
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!