44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Nekem elég egy kutya is.Mint ahogy már többen megjegyezték-nagyon lefoglalja a simet az állat gondozása.Már nekem is majdnem elvitte a szoc. munkás,mert leesett a társaság mutatója.
  • Coolfire
    Ilyen nekem is volt egy párszor.
  • Coolfire
    Ja,jó dolog ez a viselkedésformálás.Mondjuk 3 szidás után is behugyozik,ha "nem ér ki" az udvarra.Viszont már nem nagyon rágcsál,és hűségesen hurcolássza a simem után az újságot.:))
  • Gné Era
    egyébként meg mikor rongál a házban,meg kell szidni,és 3 szidás után nem csinálja többé..ugyanolyan mintha élő állatod lenne..azt is meg kell tanítani viselkedni..
  • Gné Era
    tényleg..néha jön olyan telefonom,hogy az ismerős szól,leellett a kutyája,van náluk örökbe fogadható kiskutya..
  • Gné Era
    van olyan opció..én is gondolkodom a macskán:))nem bírok ennyi állattal:))
  • Gólya #18120
    ha városnézetre kapcsolsz, láthatóak azok a háztartások, ahol van örökbe fogadható állat - ez is egy megoldás
  • Gólya #18119
    azt hiszem, be lehet menhelyre adni őket - talán a telefonnál van rá opció
  • Gólya #18118
    hol írtak ilyet? linket kérünk

egyébként ha játszol egy háztartással, akkor mindegyik simmel kell foglalkoznod - persze ez az én véleményem (meg ahogy látom, a többieké is), de attól még mehetünk mi szembe a forgalommal...
  • Ironman2
    Minek venni állatot,mikor az ingyen van,és te is csinálhatsz magadnak? Attól hogy veszed,még ugyanúgy szétrágja a bútorokat.Az nem attól van,hanem az állat személyiségjegyétől,és a neveléstől függ.
  • kem001
    Lovat a lovardában tudsz pénzért. Többit meg nem tudom
  • KEnJY #18115
    naa de hol tudok venni állatokat? csak telefonon keresztül?
  • Ironman2
    Nem.Én védem az állatokat,attól a gonosz banyától aki a játékban van
  • kem001
    Ha nem szereted a macskákat, akkor kerüld a játékban őket, és ne kínozd!
  • lucifer9393
    hülye, nehogy! ne légy állatkínzó, még virtuálisan se!!!
  • Ironman2
    Amúgy megmérgezni lehet a macskákat? Nem bírom őket.
  • Ironman2
    hehe.Mert amelyik pénzbe kerül,az nem eszi meg a fél házat!
  • KEnJY #18109
    csasztok, honnan tudok állatot szerválni ami nem ingyér van és nem eszi meg a fél házat ? :D
  • kem001
    Azokat nekünk kell belerakni sajnos. TSR-en fent van Kat család meg Goth-ék. Lehet, hogy több is fent van, nem néztem meg
  • lucifer9393
    Na, nekem ez gyenge. Csakmert nincsennek benne a lakók...
  • lucifer9393
    Iron, az erős túléli, a gyenge elveszik

kem001: épp töltöm, na és benne vannak Gothék, Newbie meg a Cat family is?
  • Gné Era
    hehe:)DD nekem a kerítést kellett lebontani..másként nem ment ki)DD
  • Gné Era
    megtaláltam,de mi a francér kellett ezt ennyire eldugni???
  • Ironman2
    Na szóval,van ez a szemétkupac a Simprogramson,elég sok embernek előjött már a játékban.Ez valami utalás lehet a következő kiegészítőre? Ilyen szemétkupac volt gereblyézésnél a Seasonsban

• lucifer9393
    upsz, nem akartam ketszer...
  • Ironman2
    Hogy az ördög vinne el Lucifer! Kiütöttél!
  • kem001

Sims 1 szomszédsága Sims 3-ba újrakreálva.
    Letöltés
  • lucifer9393

Ki kellett bontanom a falat, hogy kijusson. Azt nem tudom, hogy jutott be. Egyszercsak hopp egy vadló a nappaliban
  • kem001
    Akkor passzolom.. Költöztesd szét őket, úgy a legegyszerűbb szerintem
  • Roccio
    de van olyan mert ott van egy pipa és bizonyos állat, sim irányítása
    meg írták is hogy lehet..
  • kem001
    Sehogy..
  • Roccio
    próbáltam de nem hatott..
  • Roccio
    hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ha vannak többen a háztartásban azokat kikapcsolni és csak a kiválasztott simet irányítani??
  • Gné Era
    kösz,megnézem..
  • kem001
    Jaja, de még nincs munkája. Egyébként azt valahogy meglehet oldani, hogy a munkaruhákat feloldjam anélkül, hogy végig kelljen vinni mind a 10 szintet?
  • lucifer9393
    menj abba a felosztásba, ahol nem a szobák szerint vannak szétosztva a tárgyak, hanem funkció szerint. Máshogy én sem találtam meg őket, de úgy a tappancs ikon alatt ottlesznek állatonként szétosztva.
  • biliard10
    a kollekcioknál
  • biliard10
    köszi
  • Gné Era
    Hol lehet a lónak ugróakadályt és galopposzlopot venni?? nem találom sehol,és a lónak az a vágya..
  • Gné Era
    ha van főzőtudományod,a hűtőre kattints,és beadja a kajacsinálás opciót..van halas csirkés kacsás marhahúsos..