Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
korábban linkeltem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Reprogramming and bugfixes
release date: 2012 jun 01
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nálunk a hitesnek van régi családja - bár a mostani patch elõtt már letette õket a tárolóba és új városban új játékot kezdett velük...nála pl. olyan gond volt, hogy a gyerek elment a suliba, suli vége, gyerek ki, aztán megint becsengetés, vissza a suliba, megint vége...ismétlés újra...szóval egy örök élet lett a suli😊
most egyszer volt a gyerek suliban, egyelõre nincs vele gond...reméljük, így marad
én szerencsére még mindig nem találkoztam buggal...kop, kop, kop😊
mondtam oltsd be
erre ott álldigálltak, aztán egy idõ múlva elszaladtak a páciensek 😊
de az is nagyon furcsa volt, amikor ugye a kölkök átkköltöztek a szomszédba, és a régi családban nagyapi meghalt, gondolod bárkit is zavart? lett egy rossz emlék, különben sosm tudom meg
Errõl jut eszembe, mûködõ Toyota modellek vannak leszedhetõk valahol?
azt a kettõt ki hívta?
gondoltam csinálok velük zenekart ha a kicsiÉn kamasz lesz, a kölöknek is 3 csillaga van, biztos imádni fogja õket a nép (kiváncsi vagyok mik fognak elcseszõdni addig)
de ha nem lehet lecserélni az épületeket mert nem tudom odatenni, nem ajánlja fel a cserét, akkor nagyjából minek?
másik városba
de a telekkel is lehet vmi baj, mert egy ideje nem menti a képét (betöltéskor nincs az a kis kép, ami lenni szokott az ingatlanról)
bár szerintem a testingcheat erre is jó talán
komolyan a másodikban 2 csík is volt, itt ha csúnyán néz egymásra 2 családtag, olyan gyorsan átmennek ismerõsbe
ja és persze felvette a simem hosszútávú barát perket, és elvileg nem igazán veszíthetné el a barátai, még ha nem foglalkozik velük akkor sem, van neki vagy 50, melyiket veszítsük el? persze azt akivel együtt lakik
azt nem tudom, hogyha újraraknám az egészet akkor mi lenne, ugyanez?
gondolom akkor új simet kellene indítanom, ez hozza magával a szemetet, ergo ugrik az a sok munka, a 30 megírt könyv, a perfec termények, pénzfa, life fruit 😞(((
arról nem beszélve, hányan lakják a 2-t
rengetegen
mást se csinálok, csak állandóan visszatöltök, tele vagxyok olyan mentéssel, hogy most jó, ok
akár még újra is raknám az egészet, csak a perfect gyümölcseimet sajnálom
A végén még felteszem újra a kettest. <#hehe>#hehe>
Csak azt nem értem, ha anno a kettest ilyen jól össze tudták hozni, akkor a modernebb 3-ast (elvileg modernebb technikával) miért nem??? <#conf>#conf>
de ha tényleg elcseszik a hármasban, akkor visszamegyek kettest játszani...
Ilyen szerintem már nem lesz soha. Annyira hangulatos volt ezt a kiegészítõ! Kedvencem mind közül... de tuti elkúrják majd...
nincs még egy program aminek ezt az eddigi 20 év alatt elnéztem
itt még jó
ellenben éjfélkor ugye elvesziti a gyereke barátságát, neglect miatt, ergo foglalkozzunk kicsit a gyerekkel hiába 100-as a kapcsolat, nem számít
erre eljön a napváltás, éjfél, juzszt is el kell veszítenie egy barátot, akkor legyen a best friend, de menjen át minuszba, úgy a jó
azért a kettõben ilyen nem volt
a tököm tele van ezzel a játékkal, a mû dolgaival, meg a bugjaival
elõ fogom szedni a kettõt, ezt meg hanyagolom a picsába, de komolyan
mi lesz itt még az állatokkal te jó isten
Pedig kifejezetten az új épületek miatt ettem fel ezt a szart.
Na persze és hab is legyen ezen a nyomorult tortán, eltünt a kölök képe, és nem lehet kijelölni sem. Mi is volt erre a megoldás?
Esküszöm a fejelsztõket forró zsírban kellene megsütni
az uj cuccos csomag, vagyis a Városszépítõ cuccok cuccok(!)- igen, így kétszer, meg hát...majdnem semmi...
szerpentin? konfettire gondolsz? az abból a cuccból ami a buborékot is fújja
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB