Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na de ennyire ne legyünk telhetetlenek😊 vagy mégis?
azért annyi szerintem belefért volna, hogy mondjuk bizonyos idõközönként fel kelljen újítani a házat, kocsit, bútorokat, stb.
talán nem lett volna olyan nehéz beiktatni egy ilyet
persze lehet hivatkozni, hogy ez egy játék, legalább itt ne kelljen már görcsölni...de azért mégis...tényleg nem lehet mit kezdeni a pénzzel egy szint fölött
túl könnyen el lehet érni ezt a szintet...azért az is milyen már, hogy a fizetés korlátlanul emelkedik?
na mindegy, ez van😊
csak így ellaposodik egy idõ után a játék
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha van házam, kocsim, nyaralóm, a gyereknek suli, akkor mire költsek még 😊
mondjuk a valóságban ennyire nem vagyok gazdag sajnos
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
van háza, kocsija a simednek - esetleg több is -, nyaralója mindhárom helyen, társ- vagy akár tulajdonosa közösségi helyeknek...szobalány, komornyik, stb....és utána?
nekem meg lassan az lesz a bajom, hogy nem tudom mire költeni a pénzt
aztán megcsiszolttaja, a aszemét megy a tárolóba, transmute, és lesz belõle large soul gem, az értékes kõveket heart metszés után adom is el, de ezt úgy kb hetenete egyszer csinálom, szal nem tudom mennyit lehetne keresni azzal, ha minden nap nyomná
az íróm meg olyan, hogy szeret egyedül lenni, könyvmoly, szgépzseni, stb szal amikor épp nincs semmi dolga, akkor is szgépezik, meg ír. Már mind a 3 plusz minõsítést megszerezte, 300-400 oldalt simán megír egy nap alatt, õ mondjuk ontja magából a könyveket, és 30k körül jár heti jogdijban
szal jelenlegi simpárosomnak annyi a pénze mint a pelyva 😊
és a meteorit trésbõl is tán jobban meg lehet élni, fõleg transmutálással
volt pedagógus simem, egy rémálom...a fizetés sem olyan hajdenagyonszuper, de van valami feltétel a munkánál, amivel az istennek sem lehet boldogulni...meg nem mondom most hirtelen, korrepetálás vagy mi a manó
lényeg, hogy estig csinálja, mint a hülye, ott a kis vigyori kép, másnap reggelre meg tiszta piros - és persze ez befolyásolja az elõrelépését a munkában - tehát lassabban lép feljebb, így lassabban nõ a fizetés is
nekem eddig az egészségügy jött be a legjobban - nem olyan rég kezdtem egy simmel, már hatezer simi a napi fizetése (egy héten 4 napot dolgozik 5 órában), emellett bármit csinálhat, mert gyakorlatilag a délutánja szabad
jó, néha berángatják plusz melóra, de azt is megfizetik szépen
ha otthon ülsz, és best-seller iró vagy úgy heti 30-40k-t is tudsz keresni
Lecseréltem az iskolát,tök jó,még parkot is tudok mellé rakni,mert kisebb a mérete az eredetinél.Mosoda nagyon király! Kávézó,és fitnesz szalon is tetszik,meg a gyerekpark is.Juhhééééé! Szebb lett a városom!
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Pl. Sims 3 VV, meg Sims 3 Hungarian nostalgia, gulash meg csikosh. <#hehe>#hehe>
PErsze vannak jó részei is a játéknak, de lehetne ez jobb is, kicsit több idõ beleinvesztálásával....
Cuccos csomagoknak már a kettesben sem volt értelmük, nekem csak a glamour life tetszett, abban tényleg felsõ kategóriás bútorok voltak, és nem kék szürke cuccok, és mindenhova belenyomva egy rikító kék sáv.. mi akar az lenni? LED lámpa? a szék háttámlájában is? <#idiota>#idiota> mert a high end loft stuffban mindenbe belenyomták azt a fényt... ezzel tették high enddé.... -.-
Amúgy lehetne úgy is csinálni, hogy egybe, csak az egyszerûbb verziót külön lehetne betölteni, mint a Windowsnál, csökkentett üzemmódban.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de pl. lehetne egy bugmentes verzió
vagy a kevesebb van benne, de az biztosan mûködik verzió
írok is az EA-nak, hogy a következõ kieg a Reprogramming legyen
mindent halálra kell butítani
mit tudom én, 5 éves is tudjon vele játszani
mondjuk 300k