Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kem001
Akkor jobban megéri elengedni, mint hogy a rendõrség elkapja. Mekkora vicc 😄

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

majd késõbb még benézek.))
na.. ma délután két sikerélmény.)) legalább ez megmaradt nekünk.))<#wave>
aerolive
Siker! 😊

köszi mindenkinek

Svenson
nem rossz <#hehe>

Svenson
hát igen, én is elhamarkodtam, nem kellett volna feltennem

aerolive
na most sikerült, megyek tovább

viszont amit a my simsen írtak,azt kipróbáltam..a tippek között olvastam,hogy ha jön a betörõ, szabadon lehet engedni, mikor a rendõr bejön a lakásba körülnézni..és tényleg..másnap kaptam 20 ezer simoleont a tolvajtól,hálája jeléül😊)
nem megyek nyaralni..vagy megvárom amíg a javítócsomag rendesen ki lesz próbálva mindenkinél.)D Eddig úgy tûnik,hogy az sem mûködik..Legalábbis azt hiszem gólya írta éppen,hogy õ már leszedte és telepítette,így õ sem meri nyaralni küldeni a simjeit..
aerolive
Hát lehet, nem ... mélyedés létrehozásában nem vagyok valami jó, ráadásul most nem is tudok a lyukba 2 szintes falat rakni, mert nem jelennek meg a tetején a négyzetek, amire építeni lehet.

Svenson
Ja, és addig hogy játszol?

Svenson
hát az, nekem akadozik a játék rendesen, utazást még nem próbáltam. legszívesebben leszednék mindent, és újraraknám az egészet, csak nem tudom, van-e értelme.

egyáltalán nem bonyolult😊

aerolive
Megvan, elsõre bonyolultnak tûnik, de megpróbálom.

többek között a mysimsen is találsz rá leírást
de ha rákeresel a sims3tutorials-ra, találsz több helyet is

én tuti megvárom a következõ nagy kiegészítõt..azzal majd talán javítják ezt a hibát..mert ahogy olvastam a javítócsomag is egy kalap szar..
my simsen mintha láttam volna valami tippeket erre..
aerolive
http://www.sims3updates.net/obj/sims3updates_obj_10235_M.jpg

ilyen félmagas falakat hogy lehet építeni?

Svenson
Hát ha már nem kellenek, persze.

Svenson
jó kérdés, szerintem kellene, hogy legyen.

Svenson
Persze, hogy az enyémek is most szeretnének külföldre menni, de lehet, hogy nem engedem nekik.

ja még egy dolog..itt a save mappában ott vannak a régi városom mentései is..amiket a játékból töröltem..szerinted innen is törölhetem õket??
a következõ mentésemnél megint lesz backup végû fájl?
mindegy..azért kis cetlire leírtam,mit kell csinálni ha legközelebb ezt csinálja..aztán a kérdés az,hogy eleve az a hibás ha elmész külföldre,vagy csak akkor csinálja ezt ha hazahozod a magokat,meg a tárgyakat?de most nem próbálkozom meg vele😊DD
Svenson
<#hehe>

Svenson
elég jól leírja, de az ember tényleg csak azután érti meg, miután már végigszenvedte a telepítést.

nekem még magyarul is kínainak hangzik..brr Kínát nem is említem.DD
Svenson
ja, akkor jó. folyton keverem ezeket az oldalakat. <#hehe>

Svenson
hát én is tudtam valaha... de ma már semmit

Svenson
ja, a vigyor nem ennek szól, csak közben távirányítom itt a Zuramat, aki kukoricát fõz, és elbambultam.

a mysims magyar simses oldal😊
és meg is kerestem közben: itt a 3. pontban van a leírás

még ha oroszul lenne..már azt sem érteném😊) pedig abból perfekt voltam anno😊)
Svenson
elhiszem, az embert ez rendesen kiidegeli

Svenson
ez is igaz <#nyes>

csak tényleg az a bosszantó..hogy mikor hazaért a csávó..direkt megvártam amíg belép a lakásba..mondom jól van..feje meg van..könyvek cuccok ott voltak..utána mentettem..erre a következõ játékindításnál meg összekavarja nekem az egészet..
Svenson
Ha angolul van, akkor nem megyek vele semmire. De nekem sikerült valahogy nagy nehezen feltelepítenem a Monkey-t, és utána már berakta a package fájlokat.

én nem - mégse boldogulnék egyedül😄

Svenson
ne aggódj, én is, ráadásul nem tudok angolul se, és nem tanultam soha számítógépet kezelni sem. <#hehe>

a mysimsen mintha olvastam volna errõl - érdemes lenne megnézni
ha jól emlékszem, a tippek-trükkök rovatban van az egyedi tartalmaknál

Svenson
hát ez az! Alapjáték, és csók.

ne idegelj már elõre.)DD én szõke vagyok😊)
Svenson
igen, így van

túrót tesztelik...hajtja a fejlesztõket a kiadó, aztán nincs idõ normális munkára
gondolom, nem nagyon merik azt mondani, hogy nincs kész, mert feltételezhetõen ott is akar egy-két ember a helyükre...<#whatever>, így inkább kiadják így a kezükbõl, aztán toldozgatnak-foltozgatnak

Svenson
Ja, igen, mert valószínûleg az is ilyen package fájl. Nem tudom, elég-e neki, ha csak úgy csinálsz egy mappát. Én jó sokat vacakoltam ezzel egy hónapja, aztán nagy nehezen Ironman segítségével sikerült.

szóval ..kalap szar az egész..mindegy..most nekem mûködik..tuti hogy nem megyek sehova nyaralni..csesszék meg..ennyi erõvel a Világ körül-t le is lehetne szedni..
így szerintem én is tudnám tesztelni..egy valag pénzért persze
Svenson
hát ez az! Állítólag tesztelik, csak hát kérdés, hogyan, ha ilyen sz...r?

nálunk viszont azért többe kerül..szerintem meg az szégyellje magát aki elkér érte ennyit..
Svenson
különben igen, csak most nem tudom, minek neked Mods mappa?

a biztonság kedvéért kérdezem😊)