Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Íme, az összevonás mûvelet után az elõtte létre hozott kutya és macska már a kedvenc simemel éldegél együtt!!!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Megtaláltam egy kisérletezés során azt, hogy a már létezõ simedhez ( amelyikkel szeretsz játszani!) hogyan adhatsz hozzá kutyát (kutyákat) és macskát (macskákat!!!
A következõt kell teeni hozzá:
1. Lépj be a játékba a Sim létrehozása képernyõre és hozz létre egy valamilyen simet bármilyen névvel.
2. Ha elkészültél a simmel akkor most hozz létre egy vagy akár több kutyát a saját tetszésed szerint - tetszés szeerinti jellemvonásokkal, amilyennek szeretnéd, hogy a kutyád vagy kutyáid rendelkezzenek.
Ha ez meg van akkor most ugyanígy egy vagy több macskát is hozz létre, persze csak akkor, ha akarod, hogy macskái is legyenek a simednek, vagy fordítva.
3. Amikor ezzel készen vagy akkor a akkor mind a ktyáidnak, mind a macskáidnak (ha több is van belõlük) adjad azt a 'Vezeték nevet'az 'Alapok' panelben, amely annak a simnek a vezetékneve, amelyiknek majd ezeket az állatokat szeretnéd, hogy a gazdája legyenek.
4. Mikor mindennel meg vagy akkor hagyd jóvá a kész mûvedet...jön majd egy szokásos fotó a népes családról.
Ezután helyezd el az egész elkészült családot egy kicsi üres telekre abban a városban, ahol az a simed lakik, akié legyenek majd ezek az állatkák.
5. Most lépj be a 'Városszerketõbe, és kattints rá erre a telekre, amelyikre ezt az új (kutyás-mcskás családot helyezted.
Meg fog jelenni képekkel a család adatlapja, majd kattints rá az alúl levõ 'Összevonás ezzel' opcióra.
Válaszd ki a Simedet majd a kijelöléssel add hozzá a simed családjához a kívánt számú kutyust és macskát.
Majdkiléphetsz a hozzáadás menüböl és akár törölhetõ is a maradék tagja-telekkel együtt az új családnak.
Most már vannak állatki is a kedvenc simednek!!!
Íme, az összevonás mûvelet után az elõtte létre hozott kutya és macska már a kedvenc simemel éldegél együtt!!!
pred
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Nekem ez igazából tetszik, pont hogy ez az értékes a simsben, hogy mindenkinél egyedi. - Persze ez alatt nem az egyedi bugokat értem. Olyanokra sose tudtam elképzelni a magyarázatot, hogy pl. valakinél soha nem jön fel, hogy ajánlja fel a beköltözést, vagy a házasságot, a mai napig nem tudok rájönni, miért nincs meg ez bizonyos pároknál.
látod, épp ez az, hogy nem egyformán mûködik mindenkinél a játék, pedig ez alap elvárás lenne, hisz ugyanazt veszed meg, mint a hatodik szomszédod
mégis más...
na ezt miért nem képesek megoldani?
Nem kötözködni akarok, egyszerûen csak segíteni azoknak, akik szeretik a régi családjaikat, és nincs kedvük újat alkotni csak mert új kieget raktak fel - szerintem nem kell, a játék abszolút folytatólagos.
holnap ha kezdem az új játékot, majd meglátom, mennyire fog szaggatni - mert most nagyon😞
mondjuk a letöltött cuccok egyelõre felejtõsek (legalábbis a bútorok, mert kicsit pislogtam, amikor a simem fordítva ült a wc-n😄), de nem is bánom, mert elég jók jöttek a kieggel
ez utóbbi a régi mentéssel egyáltalán nem mûködött, csak az új játéknál jött elõ és mûködik is rendesen
csak tolmácsolok, mert én még el sem jutottam odáig, hogy állatot vegyek/fogadjak a simemnek😊
majd holnaptól...
Az a bosszantó, hogy eddig tök jól ment, és 2 nappal az új kieg megjelenése elõtt kipurcan. Mintha direkt bosszantana. (Én meg mazochista vagyok, hogy itt olvasgatok.)
Mi az, ami nem jön fel a régi simnek, csak az újaknak?
nekem van egy kis gondom...nem tudok annyit simsezni, amennyit szeretnék...
nem bírok sokáig a nagy gép elõtt ülni, laptop nem bírná...úgyhogy nagyon lassan haladok
csak a régi simemet ott hagyom és egy másikkal kezdek majd egy teljesen új játékot
bár sajnálom, mert ez a simem már elég sok mindent megcsinált a kalandokból is - most majd kezdhetem elölrõl
azért erre tényleg varrhatnának gombot...
miért nem tudják normálisan hozzáilleszteni az újat a régihez?
annyira fárasztó lenne?
Viszont a személyiségjegyek és a zoológus életcél miatt én is elkezdtem egy új játékot AP-ban kíváncsiságból.😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
pred
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11