Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

án ezt csináltam eddig is 😄

Joschka
Ezt rögtön el is mentettem, mert nem írom le mégegyszer!!!!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Jaj, a kép linkjét, meg elfelejtettem bemásolni...íme:

Íme, az összevonás mûvelet után az elõtte létre hozott kutya és macska már a kedvenc simemel éldegél együtt!!!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Kedves Férfiak és Nõk, Fiúk és Lányok!

Megtaláltam egy kisérletezés során azt, hogy a már létezõ simedhez ( amelyikkel szeretsz játszani!) hogyan adhatsz hozzá kutyát (kutyákat) és macskát (macskákat!!!

A következõt kell teeni hozzá:

1. Lépj be a játékba a Sim létrehozása képernyõre és hozz létre egy valamilyen simet bármilyen névvel.

2. Ha elkészültél a simmel akkor most hozz létre egy vagy akár több kutyát a saját tetszésed szerint - tetszés szeerinti jellemvonásokkal, amilyennek szeretnéd, hogy a kutyád vagy kutyáid rendelkezzenek.
Ha ez meg van akkor most ugyanígy egy vagy több macskát is hozz létre, persze csak akkor, ha akarod, hogy macskái is legyenek a simednek, vagy fordítva.
3. Amikor ezzel készen vagy akkor a akkor mind a ktyáidnak, mind a macskáidnak (ha több is van belõlük) adjad azt a 'Vezeték nevet'az 'Alapok' panelben, amely annak a simnek a vezetékneve, amelyiknek majd ezeket az állatokat szeretnéd, hogy a gazdája legyenek.
4. Mikor mindennel meg vagy akkor hagyd jóvá a kész mûvedet...jön majd egy szokásos fotó a népes családról.
Ezután helyezd el az egész elkészült családot egy kicsi üres telekre abban a városban, ahol az a simed lakik, akié legyenek majd ezek az állatkák.
5. Most lépj be a 'Városszerketõbe, és kattints rá erre a telekre, amelyikre ezt az új (kutyás-mcskás családot helyezted.
Meg fog jelenni képekkel a család adatlapja, majd kattints rá az alúl levõ 'Összevonás ezzel' opcióra.
Válaszd ki a Simedet majd a kijelöléssel add hozzá a simed családjához a kívánt számú kutyust és macskát.
Majdkiléphetsz a hozzáadás menüböl és akár törölhetõ is a maradék tagja-telekkel együtt az új családnak.
Most már vannak állatki is a kedvenc simednek!!!

Íme, az összevonás mûvelet után az elõtte létre hozott kutya és macska már a kedvenc simemel éldegél együtt!!!

ja köszi me én égre földre gumicsontot kerestem 😄
predator1982
vásárlás módban a tappancs formánál, találsz labdát, meg egy dobozt tele játékkal, ha megveszed a dobozt, majd a kutyus/cicus majd kiszedi magának amit szeretne:-)

pred

sziasztok a kutyának rágcsálnivaló cucokat hol vehetek? hogy a rombolási vágyát kielégítse
Én megcsinálom Brúnót.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

kem001
Támadt egy ötletem 😄D Ha megcsinálja valaki a Rém Rendes Család szereplõit, akkor a házat elkezdem megépíteni.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

szóval..nekem ez a mini image szõke létemre egyszerû..azért várom annyira
nincs azzal semmi baj.én szeretem a kihívásokat..tanítani õket..meg minden..de nem bírok annyit játszani,hogy mindent megtanuljanak mire az új kieg megérkezik
kem001
Minden esetre annyiban jó, hogy úgy is hamar ráunok egy családra 😄

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Én vagyok rá az élõ példa, hogy nem kell.

nálam épp ez jött most elõ,hogy elutaztam Kínába..és valami bogarat kellett volna hazavinnem..képzeld el..a köveket mutatta,de a bogarakat nem hajlandó egyik országban sem..nem is mutatja.pedig megvettem azt a pillangós szart..
Abban mélyen hiszek továbbra is, hogy a játék folytatólagos, tehát egy új kieg minden eddigi létezõ simre is felrakja az új dolgok _lehetõségét_. De ami nagyon más mindenkinél, az az egyedi játék, a pillangó-szárny effektus, vagyis hogy minden apró dolog, amit a simjeiddel csinálsz - vagy nem csinálsz - az befolyásolja azt, hogy milyen vágyak, hangulatok vagy interakciók jönnek fel. És százfelé ágazhat, hogy hogyan alakul a játék, mert már olyan sok az opció.
Nekem ez igazából tetszik, pont hogy ez az értékes a simsben, hogy mindenkinél egyedi. - Persze ez alatt nem az egyedi bugokat értem. Olyanokra sose tudtam elképzelni a magyarázatot, hogy pl. valakinél soha nem jön fel, hogy ajánlja fel a beköltözést, vagy a házasságot, a mai napig nem tudok rájönni, miért nincs meg ez bizonyos pároknál.

kem001
Én személy szerint azt untam meg, hogy minden új kiegészítõnél új játékot kell kezdeni. Vagy a régit elköltöztetni, hogy jó legyen. Ki érti ezt...

nem tudom..nekem pl az új kieggel nem volt tûzoltólaktanya..csak amikor új játékot kezdtem..meg közben kaptam egy új laptopot..fullosat..tök nehéz volt átrakni rá a simset..a régi gépen xp-n mûködött minden..ez meg 64 bites win7..és újra le kellett tölteni az alapjátékot..másként nem mûködött..de a Nemzedékeket nem is telepítettük,mert az tele volt hibával..úgyhogy most nekem a Late Night az utolsó kieg..most akarnám az állatos kieggel telepíteni..csak kéne már az a francos mini image
nem tudom, Eránál hogy van ez, de én pl. ugyanazt a simemet indítom új játékban - vagyis a személyiség ugyanaz - mégis tapasztaltam én is ilyet
látod, épp ez az, hogy nem egyformán mûködik mindenkinél a játék, pedig ez alap elvárás lenne, hisz ugyanazt veszed meg, mint a hatodik szomszédod
mégis más...
na ezt miért nem képesek megoldani?

Ez érdekes, nekem ezek megvannak. Mindig megtaláltam az új épületeket a Tálcán az épületek tárolójában (a felhõkarcolókat, a tûzoltóállomást, a nemzedékek-stílusú játszóteret, mindent), ehhez nem kellett új családot kezdeni. Az új interakciók is mindig megjelennek a régi simeknél játék közben a menükben, hát észreveszem, hogy jé, ezek az új kieggel jöttek. Nem lehet, hogy azért gondolod, hogy csak az új simnél jön elõ új interakció, mert nekik más trait-eket (5 személyes tulajdonság) adsz, és ezért lesznek másmilyen interakcióik, mint a régieknek?
Nem kötözködni akarok, egyszerûen csak segíteni azoknak, akik szeretik a régi családjaikat, és nincs kedvük újat alkotni csak mert új kieget raktak fel - szerintem nem kell, a játék abszolút folytatólagos.

a MI-re gondoltam

nekem nincsenek letöltött cuccaim..semmi
a másik topicban van erre megoldás - mi is megcsináltuk, vígan megy a játék😊
holnap ha kezdem az új játékot, majd meglátom, mennyire fog szaggatni - mert most nagyon😞
mondjuk a letöltött cuccok egyelõre felejtõsek (legalábbis a bútorok, mert kicsit pislogtam, amikor a simem fordítva ült a wc-n😄), de nem is bánom, mert elég jók jöttek a kieggel

de azért be vagyok szarva rendesen..win 7...4 giga memória..fullon futott eddig..de már eleve félek a bugogtól😞(
kem001
Hát ez remek. Pont most kezdtem új játékot. Nem baj, legalább normálisan megtudom csinálni a sim-eimet

nekem már megvan az új kieg..de még nem mertem telepíteni..várok a mini image-ra ráadásul amennyire hibás volt a Nemzedékek ezért csak a Late Night volt telepítve..most akarnám majd telepíteni a Nemzedékeket és rá az állatos kieget..
pl olyanra gondolok,ha egy új kieg jött és a régi családdal folytattam akkor nekem nem adta be város szerkesztõ módban az új épületeket..ilyenekre gondolok..vagy nem volt új interakció pl a sportolásnál..vagy bármilyen tevékenységnél.. erre akkor jöttem rá amikor új játékot kezdtem..addig fel sem tûnt..
Svenson
Az nem jó. 😞(

nem bírja a gerincem😞

pl. a városon belül nem csak a menhelyrõl lehet örökbe fogadni állatot...városnézetben megjelöli a játék azokat a családokat, akiknél örökbe fogadható állat van
ez utóbbi a régi mentéssel egyáltalán nem mûködött, csak az új játéknál jött elõ és mûködik is rendesen
csak tolmácsolok, mert én még el sem jutottam odáig, hogy állatot vegyek/fogadjak a simemnek😊
majd holnaptól...

Svenson
Hogyhogy nem tudsz annyit ott ülni?

Az a bosszantó, hogy eddig tök jól ment, és 2 nappal az új kieg megjelenése elõtt kipurcan. Mintha direkt bosszantana. (Én meg mazochista vagyok, hogy itt olvasgatok.)

Én ezt nem értem. Én mindig a régi meglevõ családjaimat folytatom, az alapjáték óta, tökmindegy, hogy új kieget rakok fel. Ha új várost akarok kipróbálni, akkor is õket költöztetem a Tálcán keresztül.
Mi az, ami nem jön fel a régi simnek, csak az újaknak?

hát...
nekem van egy kis gondom...nem tudok annyit simsezni, amennyit szeretnék...
nem bírok sokáig a nagy gép elõtt ülni, laptop nem bírná...úgyhogy nagyon lassan haladok

Svenson
Ja, értem. Én már eleve szoktam idõnként új játékot kezdeni új simekkel. Aztán egy idõ után elfelejtem, melyikkel hova jutottam, és akkor törölni kezdek. A legjobb, amikor kitörlöm azt is, amivel utóbb mégiscsak játszanék.

nem, nem
csak a régi simemet ott hagyom és egy másikkal kezdek majd egy teljesen új játékot
bár sajnálom, mert ez a simem már elég sok mindent megcsinált a kalandokból is - most majd kezdhetem elölrõl
azért erre tényleg varrhatnának gombot...
miért nem tudják normálisan hozzáilleszteni az újat a régihez?
annyira fárasztó lenne?

ez így van..nekem is jöttek új interakciók amikor teljesen új játékot kezdtem..és a régi családot töröltem..
Svenson
Most már kezdek komolyan irigykedni ám, mert nekem még mindig rossz a gépem. Erre a mini notira meg nem lehet felrakni még az alapot se, nemhogy a kiegeket. <#rinya>

Svenson
Ez azt jelenti, hogy újratelepíted a játékot?

Ezt nem tudtam.<#wilting>Most a régivel játszom HS-ben.
Viszont a személyiségjegyek és a zoológus életcél miatt én is elkezdtem egy új játékot AP-ban kíváncsiságból.😊

nem akarok, de azt mondja a hites, hogy jobb - megjelennek olyan interakciók, amik a régi folytatásakor nem voltak pl.

A valóságban igen(ha van kedvem).A játékban nem.😊)

Ehehh.Olyan nagy dögöt ami neked van,sokáig kell tisztogatni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Miért akarsz új játékot kezdeni?😊

nagyon szép cicc

nana...mikre jövök vissza?<#nevetes1>

predator1982
jah azt csináltam is hogy tisztogattam, meg a simem letusolt segített, dehát nálam mindíg javarészt kint vannak a kutyák, mert kint vannak a játékaik, meg a labda, úgyhogy vagy kint játszanak, vagy labdáznak rágcsálnak stb.:-)

pred

Tehetnének bele még szép tengeri világot 😄

Joschka
Reméljük, hogy nem lesznek benne négy lábú csirkék meg nyerítõ malacok...hehehe

hát ja 😄

Joschka
Ja, meg jó magas is legyen!!!

Kiváncsi leszek a modderek milyen állatokat fognak kreálni hozzá,ha már ilyen széles a skála.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11