44549
-
Gólya #26811 jóságos ég - ezzel a gumilábú rondasággal kell smacizni? na neeeeeee...nem is kell
(békát egyébként is egyszer fogtam életemben - mikor a fiamnak tüske ment a lábába és próbáltuk kicsit vigasztalni...de azok legalább kis helyes levelibékák voltak, max. 3-4 cm-esek) -
Gólya #26810 hát öregem...most kell felhomályosítsalak, hogy gyereket nem kívánni köll?
(remélem, az idén nem hagysz el semmit...) -
#26809 DDDD...eléggé perverz gondolkodása lehet a kívánság kútnak...vagy inkább a készítőinek. -
#26808 Amúgy nem értem mire jó ez a Store-os kutyatál, aminek van ilyen adagolója. Hiszen pár kívánságot teljesített pontért vehetsz olyan tálat, ami sosem ürül ki. -
Ironman2 #26807 Ja.Bepisilt a látványtól.DD -
Ironman2 #26806 Amúgy történtek furcsaságok mióta leraktam a kutat.Használják az NPC-k is rendesen.A csávó akit elköltöztettem,hirtelen talált magának szerelmet.Arra gondoltam hogy több ilyen kutat rakok le a városban,hogy felbolygassa egy kicsit mindenkinek az életét -
Ironman2 #26805 Kutyát is ad? Fasza! -
#26804 Nem mindig adja egyformán. A múltkor egyszer egy ronda, vén ráncos képű ragyás öregasszonyt kapott a simem!!!! -
#26803 Ezen kívül lehet még a kútban kotorászni a bele dobott érmék között...kocsikulcsért és még horgászni is lehet benne....de a pecázást még nem próbáltam. Nem akarok a simemnek egy anyóst ki fogni!!!! -
#26802 Nem lehet. Kapsz a kívánságok között öt lehetőséget:
1. Szerelmet
2. Pénzt
3. Hatalmat
4. Gyereket
5. Boldogságot
és ennyi, több interaktív opció nincsen a kívánságkútnál...Mongyuk ez így eléggé hülye dolog, hogy nem választhatom meg a személyek nemét sem...stb. Hát miféle kívánság szolgáltató akkor ez? -
#26801 Miért kap mindig férfiakat? Nem lehet nemet választani? -
#26800 Vazze, má megint egy köcsögöt kapott a simem!!!!!
-
#26799 No, szépen be került a kút nálam is a parkba.
Hiába, reggel a legjobb a reggeli...burítsunk be a büfékocsinál egy kis burítót.
Mi a fene....van ezzel a rohadt...
Hehe...nem manna ez hanem aranyeső, csak nem Yukkában.
Na te rondaság...akarsz egy nyevest?! De aztán olyan legyen ám, hogy nekem is tessen!
Asszem, hogy te valamit nagyon e' tévesztetté öcsém.
-
#26798 Első képen a csajt baleset érte? ott egy szép kis tócsa :D -
#26797 Pontosabban keverik a kettőt. Az emberit, és az állathangok. A lovak esetében mindenképp, a fickó meg elég meggyőző kutya itt a videó, amin ugat a fickó -
Roccio #26796 direkt legyél majd egy farkasember horda vezére :DDDD -
#26795 Tévedsz :P emberek szinkronizálták az állatokat -
#26794 De ronda ez a supernatural. Jó lesz, ha utána hamarosan jön az újabb kieg, mert hányingerem van ettől a farkasembertől. :(( -
#26793 Még jó, hogy az állat hangok jól sikerülnek, hisz valószínűleg pl a kis kutyákéhoz valódi kis kutyák hanjgját rögzítik. -
#26792 No, akkor most be rakom a városomba a parkba ezt a furcsa vízű kutat...DDDDDD -
Coolfire #26791 Nem mentettem el a kutyát,mert nagyon csúnya volt szegénykém.Ha valami aranyosabb lett volna,akkor marad.Viszont a kölyökkutya hangok nagyon jól sikerültek.:) -
Coolfire #26790 A képe a családban,a kutya meg az a fénygömb a sim lábánál.:) -
#26789 Na és hol a kutya? -
#26788 Jópofa ez a kút. :D -
#26787 Most nézem szép nagy a pereputtyod: 2 felnőtt, 3 gyerek meg 2 kutyus...akkor most már ingyen utazhatnak majd a MÁV-al. -
#26786 Az én pasi simem meg egy nála 8x-or csúfabb pasit kapot a múltkor a kívánság kúttól...az se rossz, mi?! -
#26785 Háháháhá...erre aztán ráhibáztál vazze!!!!!! -
Coolfire #26784 Menjél a kúthoz kívánni.Én egy gyermeket akartam,és ez lett:
Egyébként vacakol a játék rendesen,mert az errortrap dolgozik nagyon:
-
#26783 -
Ironman2 #26782 (amúgy ki vannak exportálva,mikor még kölykök voltak) -
Ironman2 #26781 Sajnos közben az egyik kutyusom elment az örök vadászmezőkre,dehát ez van,rövid életet adott nekik az isten:
-
Ironman2 #26780 Na te csúf jószág,most megcsókollak!
pfejjj:
na vajon mi lesz most?:
hát ez vén randa lett!
Maradt volna inkább béka! -
Ironman2 #26779 Lopjuk az érméket a kútból? Hm:
-
Coolfire #26778 Cumulative patch,ergo a .631-től mindenre rámegy.:)
szerk.:hopp,alattam ájronmen már válszolt.:)) -
Ironman2 #26777 Nembaj,ez a patch mindenre frissül! Tedd fel nyugodtan! -
#26776 Aha, nem hát! -
#26775 Ezekszerint már arra is kijött? dejó, nem vagyok én se elmaradva akkor :D -
#26774 DDD... A MAC OSX féle sims 3-hoz a launcherbe az új patch még bele hajigált 6 darab alapjáték ikont is...
(simsvip.com) -
#26773 És ha nekem az sincs fent? -
Ironman2 #26772 http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.36.45.0170xx_update.exe
innen letölthető az 1.36.45 superpatch,minden régióra jó,és az 1.34-re frissül!