44549
-
2005 Scion tC -
#27050 Mindegy, ahhoz a ződhöz valami hasonlót fogok készíteni, mert a mienk (jelenleg a garázsban van) ehhez hasonló. -
#27049 Az igaz, de csak azt akartam mutatni, hogy van fent a neten szebb is, ha akarsz, találhatsz. De nekem jó az is, amit te raktál fel. :) -
#27048 De ennek "csempén" áll az egyik ajtaja! -
#27047 Igen, ismerős nekem is, de van ennél szebb is ebből a fajtából.
Nézd meg ezt! -
#27046 Ajtókra, ablakokra külön is szert lehet tenni. Ha nem tudod, honnan és hogyan, fáradj át a warez topikba, ott kaphatsz segítséget. -
#27045 Oké. :) -
Austin Bailey #27044 -
#27043 Értem, köszönöm. -
#27042 Elvileg mindegyik kieggel szoktak jönni új ajtók, ablakok.:) -
Austin Bailey #27041 azt mondja meg nekem valaki, aki esetleg tudja, hogy melyik kiegben vannak új ablakok. -
#27040 Ilyen kredencünk vót pont...na ezt kellene valahogy össze hoznom...hehe
-
#27039 Még egyenlőre nem adom közre, mert találtam a sporhelthez cuccokat, azt majd azokkal együtt szeretném átnyűjtani a nagyérdeműűűnek. -
#27038 Hát kell hozzá pár program, mire elkészül:
3 D-s objektum szerkesztő, simpe, grafikus progik meg a TSR Workshop. -
#27037 Én meg eddig bírtam az állatokkal, örökbe adtam őket.. -
Cica1211 #27036 Sziasztok. Van egy jó hírem!! Állatoknál is működikXDXDXD -
#27035 Állatoknál sajna nem. Ha beakad egy kutya vagy macska, esetleg ló... akkor lépj ki mentés nélkül az egész játékból, majd vissza, és reménykedj, hogy megszűnt a probléma. Nekem sajna nem, ezért törölni kellett a kutyát... -
Cica1211 #27034 Azért köszi a segítséget. -
#27033 Állatot nem tudom sajnos, de majd valaki megírja, hogy működik e vele. -
Cica1211 #27032 egy kutyánál is működik? és mind a 2 név kell? köszönöm szépen -
#27031 Próbáld resetsim kóddal visszatenni őket. resetsim keresztnév, vezetéknév -
Cica1211 #27030 Sziasztok, tudnátok nekem segíteni abban hogy ha lefagy a sim vagy épp a háziállat egy másik telken és nem mozdul akkor mit kell csinálni? Előre is köszi. Sziasztok -
#27029 Egyikre sincs SZÜKSÉG , de mindegyik mást ad hozzá a játékélményhez. Nem olyan nyaralásokra kell gondolni, mint ami a Sims 2-ben volt, hanem Indiana Jones féle kincskeresésre és sírrablásra, 3 égtájon. Érdekes az, ha már mind megvan, ezt se hagyd ki.
A cuccos csomagok számomra "feleslegesek" , nekem egyik sincs meg. Van pár jó köztük, pl. a Padlógáz cuccok - csomó autó és retro cuccok, vagy a Luxuslakás cuccok - ennek egyértelmű a címe. Van még ez a Diesel - láttam benne pár jó dolgot. -
#27028 Köszi szépen.
A World Adventuresre szükség van, vagy annyira nem?[minden más +van]
Illetve az addonokból mit ajánlasz, mi fontos ?
Köszönöm -
Austin Bailey #27027 ezt mivel csináltad? -
#27026 Az nagyon jó, tökre szeretem az ilyen régi cuccokat, és a parasztházamhoz pont kell is ilyesmi. Ha esetleg jártadban-keltedben találsz még valami egyéb cuccot, berendezést, ami régi parasztházba való, azt is szívesen fogadom. -
#27025 -
#27024 Majd keresek hozzá egy kredencet is (régi konyha szekrényt)... -
#27023 Majd este, most mentem melózni...pá!!!! -
#27022 Jaj de jó. És ezt megosztod velünk? Tökre olyan, mint a nagyszüleimnél. -
#27021 DDD...má megint kreatívkodtam egyet. De most mászok melózni.
Sparhelt
-
#27020 Akkor sikítok. (Nem vagyok regisztrálva.) -
#27019 Itt vannak, mindkettő. Ha be van regisztrálva a játékod a hivatalos oldalra, le tudod tölteni, ha nem, csak sikíts!DD -
#27018 Köszi. :) -
#27017 Kérek linket. -
#27016 van még a
-Világ körül
-Házi kedvenc
Addon, az gondolom a Cuccok: abból van a -Luxuslakás cuccok, - padlógáz cuccok,szabadtéri kalandok, királyi lakosztály, városszépítő, Katy perry édes apróságok, Diesel cuccok
Egyébként meg thesims3.com
dragon 11: Town life stuff -
#27015 Valaki lenne olyan kedves, és leírná a Magyar nevüket azoknak a KIEGeknek és ADDONOKnak, amik jobbá varázsolják a játékot ?:)
Nekem jelenleg ezek vannak(csak kiegek, nincs addon):
- Álomállások
- Leszáll az éj
- Nemzedékek
- Vár a színpad
Érdekelnek az addonok is, de főleg a kiegek..
Köszönöm a segítséget!
- -
#27014 Mi az angol neve a városszépítő cuccoknak ?:D:D -
#27013 Ja, némelyiket nem másért adták ki csak, hogy pénzhez jussanak. -
#27012 Igen ott, de még várni kell...