44549
-
Ajsa #27413 Köszönöm,megpróbálom :) -
Coolfire #27412 Én úgy értelmeztem,hogy találtál egy régebbi mentést.Ha csak friss mentésed van,az már nem biztos,hogy működik.De azért csináld meg,amit Kem írt.
A doksis könyvtárban rengeteg hibalehetőség van,a hibás mentéstől kezdve egészen az inkompatibilis modokig,cc-ig. -
#27411 Csinálj biztonsági másolatot a családodból, az a legbiztosabb. -
Ajsa #27410 Kipucolom a könyvtárat teljesen üresre,de mi a garancia arra hogy akár a következő alkalommal már megint eltűnik a családom.Igazából a dokumentum könyvtár tartalmának kitörlése én úgy gondolom magát hibát nem oldja meg tehát a nagy nehezen felépített családom u.u eltűnhet.:) (Legfrissebb patch van fent) -
#27409 Jaj...de igazat montál...el is felejtettem teljesen ezt...Köszike!!!!! -
#27408 Ez bizony előfjordulhat...de én még nem nagyon pucolgattam ott, mert nálam jól szokott menni a game...aránylag. -
Coolfire #27407 Nem értettem sosem ezt az újrarakósdit.Minek?Ha valami szar,az nem a játék könyvtárában van,hanem a dokumentumokban.Azt kell jól megpuccantani. -
Coolfire #27406 Az a dízel verziója amit bekereteztél... -
Coolfire #27405 Itt már úgyis mindegy,gyaluld le az egész doksis sims könyvtárad,és indíts egyet,hagy csinálja meg újra.Utána másolj be egy régebbi mentést,és kiderül.:) -
#27404 A 12-es hibakód: A világ mentése sikertelen volt.
Tehát hiába kísérletezel az eltünedező családokat nem fogod tudni vissza hozni a mentési hiba miatt.
Azt sem tudni, hogy a játékod frissítve van e a legutóbbi 1.36-os patch-al.
Ha szükséges akkor frissítsd a játékodat feltéve ha nem ez a játékod verziószáma az indítópanelben balra legalul látható piros-sárgával bekeretezve...
Ha meg frissítve van már, akkor jobb ha újra rakod az egész sims 3 játékot a kiegekkel együtt és teljesen új családdal kezded el a játékot.
-
Ajsa #27403 Az eltűnt családomnak a mentését megtaláltam a Total Commanderben,meglehet nyitni a mentést valahogy a játékban,vagy az kizárt dolog?Több mentést is csináltam a családomnak mert elkezdek eltűnt aztán gondoltam akkor több mentést csinálok,de így is eltűnt. :( -
#27402 DDD...Írtak a mysimsesek, hogy kűdhetem a képberakásos tippemet a játékhoz!!!! -
#27401 -
#27400 Lesz minden, mint a búcsúban! -
#27399 Ezt rakom fel, mert jó gyűrött, így tökéletes a dizájnhoz...hehe -
#27398 Má meg van, Anyunak eszébe jutott!!!
Ez volt az!!!! -
#27397 Ja, amúgy olyan igazi horgolt csipketerítő és mintás függöny is megteszi. -
#27396 -
#27395 Nézegesd a neten a falvédőket, hátha beugrik.
falvédő -
#27394 Helyes, jöjjön. Lesz sonka, kolbász, disznósajt, lekvár, befőtt, tojás, zsírosbödön? :D -
#27393 Majd még valamilyen ósdi tanyasi függönyt is horgolok hozzá spájszerral...vászonzsákból! -
#27392 Ja, a falvédő nekem is eszembe jutott, mert az volt nálunk is egy...csak már a szöveg ami rá volt "hegesztve"...nem ugrik beeeeee. -
#27391 Borotva...DDDD. Majd még be teszek ilyen apróságokat is de most előbb jöjjön az éléskamra!!!! -
#27390 Na meg a falvédő.
Hehe. :D -
#27389 Tökéletes. Talán a függöny nem teljesen retró, de annyi baj legyen. Közben eszembe jutott, hogy a lavór fölötti polcra még elférne egy borotválkozó pamacs és egy beretva. :) -
#27388 Hát lassan de biztosan gyarapodik a tanyasi kacatok csomag...
Íme az eddig elkészült elemek a játékban...újabb elem az asztalon a kancsó üvegpoharakkal tálcán.
-
Ajsa #27387 Sziasztok!
Már többször tapasztaltam hogy a családom eltűnik,olyan mint ha sose lett volna.Már nagyon sokszor volt ez,és nem jöttem rá.Mikor mentek néha azt írja ki hogy 12 hibakód van.Nem nagyon értem ezt.Szinte a játék játszhatatlan mert vagy lefagy a játék vagy eltűnik a családom.Ha valaki tud rá megoldást nagyon megköszönném :) -
2012 BMW X6 M -
#27385 teljesen jó. -
#27384 No, akkor ez izs meg van!!!
Konyha asztal viaszos vászonnal
-
#27383 Ez mongyuk így igaz, mert a Sims 3 mellett is mindenfélébe bele kóstolgatunk... -
Coolfire #27382 Szerintem negyedannyit sem játsszunk mint ők.:) -
#27381 No, no...azé mi sem vagyunk ám macskajancsik, ugye? -
#27380 Gondoltam, hogy nem érdekel ez téged...annyira már ismerlek, hogy ilyesmibe sose keverednél bele...úgyis van elég dolgod. -
Coolfire #27379 Engem nem izgat,de ott vannak a hardcore simsesek.:)) -
Coolfire #27378 Hát ezt a marhaságot ki mondta neked?Ez az,mivel a cd/dvd védelmét klónozzák,esetenként emulátorokkal "segítenek" rá,hogy nem érzékelje a játék,és ne legyen ütközés.Ugyanúgy a no-cd patch/crack is annak számít,ahogy a Twallan féle nocd.package is.Úh. tényleg menj át a technikai részlegbe. -
#27377 Ja, akkor ott legalább mindig elérhető mindenkinek. -
#27376 Oksa, már nem ez lenne az első, amit küldenék (a második...), majd egyeztetek előtte úgy is velük. -
#27375 van leirás csak mods mappánk nincs ezért kérdeztem
-
#27374 látom értesz hozzá a mini image nem warez