44549
-
#28815 Laptopot rákötheted tv-re is.. Én filmet pl úgy szoktam nézni. Na de ez off.. -
#28814 Az i7-esekkel már egy ideje én is szemezgetek, mivel sok felesleges pénzem van...
DNa most komolyan: Én semmiképpen sem laptopban gondolkodom, mivel egészen egy helyhez kötött pasas vagyok, meg már úgy meg szoktam a pc-met...és talán olcsóbban is kijövök ha nem egy diplomata táskaszerű kütyüt lesegetek a 15"-os monitorján... -
#28813 Jó, majd mikor má be fejeződik a sims 3 és jön a 4. rész...ráérsz akkor is el duruzsolni, hogy miként is történt, akkor már úgy sem lesz aktuális... -
Coolfire #28812 Elvileg kidobják még a Supernatural előtt,de pontos dátum még nincs. -
#28811 Ez az, hogy nincs róla infó.. Pedig addig nem akarok játszani. -
#28810 Ha máshogy nem megy, használj cheatet. Lehet bugzik a játék. Nekem van egy simem, full tele van a zöld sáv, vagyis ettől jobb már nem lehet a kapcsolatja a csajjal, mégse tudja barátnőnek kérni, mindig csak reménybeli partner, de már együtt is élnek.
testigcheatsenabled true kóddal, ha Shiftet tartva egy Simre kattintasz, akkor hozzáadhatod a háztartáshoz. -
Coolfire #28809 Ja tényleg még az is lesz.De még nincs datálva.:)Addig dekkolni kell valahol,és lehet,hogy követem ájronment SV-be.:)Ott nem szaggat.:)
Jövő hónapba meg letojom,mert veszek még egy i7-es konfigot.:)) -
#28808 Én megvárom az új várost, utána házastól költözök. -
Coolfire #28807 Ha majd egyszer elmondom,seggre fogsz ülni,azt garantálom.De az még nem most lesz.:) -
#28806 Oké Anakin, akkor még van mit gyakorolnod... -
Coolfire #28805 Kösz.Azt hiszem az lesz,mert SS-ből el akarok költözni valahová.:) -
Coolfire #28804 Titok.Érzem az erőben. -
#28803 Hát szerintem te magad is sejtheted, hogy a Világ körült nem 2009-ben kezdték el fejlesztgetni... -
#28802 Vízi csúzdáról nem beszélnek az évszakossal kapcsolatban akkor az nem lesz, ugye...csak a fejes ugró deszka? -
#28801 De, én le akarok égni...vagyis már le is vagyok (fehér ember létemre)... -
#28800 Telefonon keresztül kiveheted a suliből. -
#28799 Ezt hol olvastad, hogy már a WA előtt elkezdték a fiúk az évszakos cibálását? -
Gólya #28798 spec. én nem:)
inkább hat tundrabugyi, mint egy +36 fok - mégsem ülhetek egész nap a kádban... -
Ironman2 #28797 Azt irja ki hogy:-kérje meg hogy hozassa oda őt vele,és 2 ember közül lehet választani -
Coolfire #28796 Hát majdnem 3 év alatt csak piszkálgatták valamelyest.:)De tuti,hogy valamit benéznek.:)) -
Coolfire #28795 Nemcsak hó lesz benne..nem értem,mindenki havazást akar.Hát senki sem akar barnulni v. leégni? -
Gólya #28794 aztán majd bilibe ér a kezed és felébredsz...nem lesz bugos...aha...tesztelték...ja persze...te még hiszel a mesékben? -
Gólya #28793 mé'? sim, terasz, város má' van - csak hó kell és kész:)
mindent én csináljak?:D -
Coolfire #28792 Nyomassad,azért van.:) -
Coolfire #28791 Hehe..vannak igények.:)Nagyon remélem,hogy nem lesz bugos,mert a fejlesztését a WA előtt egy külön csoport elkezdte,ergo mindennel tesztelték ezért mindennel kompatibilisnek kell lennie elvileg az időjárásnak. -
Gólya #28790 és ha már nagyjából úgy néz majd ki, ahogy szeretném, telenyomom a topicot képekkel.....bibibibiiiiiiiiiiiiiiiiii -
Gólya #28789 majd akkor fogok örülni, amikor a simem a teraszon állva lenéz a hólepte városra - addig próbálom frissen beszerzett városomat alakítgatni -
Ironman2 #28788 Várgyá! Be kell mennem a játékba ahhoz -
Coolfire #28787 Ezt nem értem pontosan;mit ír? -
Ironman2 #28786 Szerintem sincs,sőt már maxon van a zöld csík is.Lehet valakinek a tulajdona,csak ottfelejtették a parkban.Mikor rámegyek a fejére azt irja ki hogy hozassam el vele,és 2 embert jelöl meg. -
Coolfire #28785 Valami hasonlóra én is gondoltam.De már öribarik vagytok.Ettől nincs talán magasabb kapcsolat.. -
Ironman2 #28784 Ezt kaptam Tommy92-től:
"Elméletileg ha elég magas a kapcsolatod egy kóborállattal, akkor van olyan opció. (Vadlovak esetében azt hiszem kell 8-as lovagló képesség is.)" -
Coolfire #28783 Most jegelem ezt a családot az új gépig,csak kíváncsi voltam.:)
Örülsz,hogy lesznek évszakok?:)Mert mindenki csak arról beszél.Szegény Supernaturalt le se sz@rják.:) -
Gólya #28782 nem tudom, nekem nincs a játékban gyerek -
Coolfire #28781 Nem törlöm,elfér.:) -
Coolfire #28780 Nekem 3 gyerek van,direkt jól kitoltam az életkort,hogy ki tudjam élvezni a Generations-t.Az egyiket úgy elküldtem iskolába,hogy azóta semmi életjel.
Meg tudom azt csinálni ilyenkor,hogy kiköltöztetem a családot?Vagy a kölköt haza lehet hívni a suliból? -
Gólya #28779 töröld ki
-
Coolfire #28778 Válaszoltak a mysimsesek a kutyós kérdésedre? -
Coolfire #28777 Én most próbálkozom Xp alatt 1 GB RAM-mal Lucky Palms-ban elindulni a stuffok nélkül,pár store cucmóval.Egész jól sikerült belőni,mert nem is szaggat.:)
Igaz,még csak egy Metallicas simem van,aki kaszinózik,és dobálja a pénzt a szerencsekútba.:)Kéne egy állatka is pedig.De ez most csak ilyen félmegoldás őszig,hogy ne unatkozzak.:) -
Coolfire #28776 Ejj,még mindig hogy szerettek offolni.:)