44549
-
#29459 azt hogy sikerült összehozni?? -
#29458 Szerintem a tejes acskók közé fog kerülni neki hamarosan...hehehehehe -
Gólya #29457 egyébként tényleg nagyon aranyosak -
#29456 jajóvan akkor! :) -
#29455 Ez az akadás is gép függő, mert az én régebbi gépemen meg nem akad. -
Gólya #29454 aztán vigyázz, hova dugja a simed a fejét...még a végén majd nem kap levegőt... -
#29453 Hát egy olyan Sims 3-as kristály és előtte egy kerti törpe.:) -
#29452 Hehe...azé lett ilyen termetes asszonyság, hogy bírja az iramot no meg az örömöt...DDDD -
#29451 tök aranyosak :)
milyen tetkója van? nem látszik az ingtől. -
#29450 az enyéim ugyan nem, egy zabálás is fél óra, úgy akad, nemtom mit csináljak vele, nem csinálta ezt, míg nem frissítettem...
??? -
#29449 Joschka, azért vigyázz, még a végén megfájdul a dereka, aztán nem megy majd az akrobatikázgatás! -
#29448 Egy játszható cucc...tudnak a simjeid ezután kosárlabdázni! -
#29447 Hirtelen azt hittem, hogy esik az eső nálad már..DD Az a függöny megtévesztő..DD -
#29446 sziasztok
mi ez az új kosárlabdás csomag? :) -
#29445 DDDD...megy ez, már reménybeli partnerek...
Hmmmm....
Hahhh...hihihi...Gyere, te kalácsképű édi sós zsák...
-
#29444 Nekem ma sikerült megtalálnom.. Szerintem kellett egy kis idő, hogy fix legyen a neved az adatbázisukban. -
#29443 Nálam ilyen gond nem szokott lenni, mert azonnal tudok játszani mindig. -
#29442 Meg vagy, küldtem neked barátkérőt!!!!!!
Nálam 2 giga van fent. -
Coolfire #29441 Én meg tegnap visszaraktam az összes expansiont,és a "fő" családot( papa,mama, 3gyerek és egy kutyi).Hát win7 alatt 1GB-al el se indítsátok!Bár,ha már "bemelegszik" 5-10 perc,akkor már játszható.:) -
#29440 Ezt még nem próbáltam... -
Coolfire #29439 Érdekes,vasembert rögtön megtaláltam,csak a visszaigazolására várok.Az ő barátait is meg tudom hívni? -
#29438 Be is megyek azt rád keresek... -
#29437 Próbáltam már rád keresni kétszer is tegnap de sajna nem volt találat, de talán majd ma... -
Coolfire #29436 Szívesen.Majd vegyen már fel mindenki,mert én nem találok senkit vasemberen kívül:
drcoolfire
Szrretenék ajcsit küldeni,és turnézni menni.:)) -
#29435 Valószínűleg meg marad az is... -
Coolfire #29434 Nem is szabad a pénzkódot használni.Még te adtál nemrég egy jó tippet,költözzünk be közösségi épületbe.:)
Már azóta nincsenek anyagi gondok,a családfő 10-es énekes,most vált alkimista vállalkozóra,ha bekapcsolom.:)
Apropó;emellett megmarad neki az éneklés is?Mert az alkimista csak vállalkozó. -
#29433 Jajj de jó, hogy ezt el mondtad...köszi szépen!!!!! -
Coolfire #29432 A mézről jut eszembe..két kéle állapotban található meg az eszköztárban-egy maciformájú üvegben és egy sárga hexagon közepén egy méhecskével(ez biztos a lép v. mi,nem értek hozzá,most keltem fel.:) -
#29431 Akkor alakíthatnátok egy zenekart: A templom egerei néven...DDDDD -
Gólya #29430 ezzel a komolyzenei pályával nem igazán haladok
vissza kell térnem a régi módszerhez...végigjárom a várost kőzetért:)
még kerítés sincs:( csórók vagyunk, mint a templom egere...:D -
#29429 Majd még ezután választom ki az arának a menyasszonyi ruhát...:)))) -
#29428 Majd biztos össze jön a rá való... -
#29427 Vagy gyere menjünk betonozni...DDDDD -
Gólya #29426 enyém sim most a padlásra gyűjtöget...tegnap megint könnyesre nevettem magam a Káposztalevesen és eszembe jutott, hogy még padlás sincs szegény simemnek (igaz, még pince se, de nehezen gyűlik a pénz...) -
Gólya #29425 ujjujj...
akkor ez majdnem olyan, mint az aza ominózus párbeszéd..."mit vállalsz? mindent...akkor ülj be megyünk kapálni"... -
#29424 Na, akkor ebben lesz megtartva az esküvő...hehehe
http://www.mediafire.com/?ta9db24m8u3ed5z
-
#29423 Lesznek mézes hetek nekik a lagzi után, meg még a csajt fel kell tuningolni, mert görbén áll a kezében a fakanál meg a gereblye is... -
Gólya #29422 óóóóóóóó....
Isten éltesse az ifjú párt!
várjatok egy kicsit azzal a gyerekkel még...semmi mézeshetek/hónapok/évek?
gondold meg jól...nem minden arany, ami fénylik... -
#29421 Meg lesz! -
Ironman2 #29420 Na akkor várjuk az utódot.Biztos aranyos lesz.Sok képet is várunk a családról.