44549
-
#29901 DDDD...én be raktam a kerítésen belülre a kukát, mert nálam is ez ment, amíg nem volt otthon a simem... -
Roccio #29900 hát ha kiadod neki a házőrzési parancsot akkor sokáig megy a ház körül akkor sztem magától elzavarja...
de egyébként igen ki kell, ha csak nem szabad akaratú az állat bár akkor is... -
Ironman2 #29899 Igazad van.Kéne egy a házhoz.És az el is üldözi magától,vagy mindig utasitani kell rá? -
Roccio #29898 elkergeted a kutyáddal ha van :D -
Ironman2 #29897 Amúgy hozzám mindig jön egy mosómedve felburítani a kukát.Nem lehet kilőni azt valahogy? Már idegesít hogy mindennap fel kell állogatnom a szemetest.Jó pénz lenne a bundája.D -
Roccio #29896 ezt tudom,csak nem adta ki a vérfarkas részét hogy azt lehessen szerkeszteni.. de még egyszer megpróbálom :) -
#29895 Jaj, el felejtettem, hogy miközben rá kattintasz a simedre tartsd nyomva a SHIFT billentyűt is....DDDD -
#29894 Írd be a konzolba a testingcheatsenabled true kódot majd kattints a simedre és az elő ugró interakciók közül válaszd ki a Sim szerkesztése a sim létrehozása képenyőben-t. Ennyi.:) -
Roccio #29893 Hogyan tudom szerkeszteni a már meglévő vérfarkasomat? Mert csak az emberi formáját tudom. -
Ironman2 #29892 Na már rájöttem közben! Ez egy simport ajándék,mert eredményként tünteti fel a listában,és nem ingyenes cuccként! Mégis jódolog ez a Simport! -
Ironman2 #29891 Na idesasoljatok! Bementem a játékon belül a letöltéskezelőbe,és megjelent tegnap este 21.50-kor egy ajánlat a storeból,amit le is tudtam tölteni:
Prérijava grillező
kizárt dolog hogy meglett volna idáig,mert a downloadsba is berakta,és eredeti cuccként telepítette fel!
-
Ironman2 #29890 -
#29889 No, meg is lesz az első fellépése a simemnek a parkszínpadon...Szerda du. 17-kor...hehehe -
#29888 Az lesz, hogy el dugom a simem elől a fritőzt meg a fagyigépet, azt irány gyakorolni...gyakorolni... -
#29887 Mint már írtam a warezben minden régi mentésem törlődött, úgyhogy újra kell mindent kezdenem...de legalább már megy a játék. -
#29886 Ez egy régebbi videó sajnos...majd szólni fogok amikor már turnéra alkalmas lesz:) -
Coolfire #29885 Nem küldöd el hozzám?Vagy meghívjam?:) -
#29884 A műsor második része csak látszólag volt idétlen szerű...valójában a colstok effektust láthattad... -
#29883 Tessék, ő ezt is tudja...az űszógümi ellenére...DDDDD
-
#29882 Ja, Ő az akrobata... -
Coolfire #29881 És az a tökéletes Adonisz test..
Ez az akrobata?:) -
#29880 Megy a kerti meló ezerrel...
Furcsa ízlése van a simemnek. Újabban rá kapott a sült szalonnás fagyira...DDDD
-
#29879 Háháháhá...még szerencse, hogy GnéEra ezt nem látja...biztos mondaná, hogy: Az a lunyva...
-
#29878 Vannak érdekes nevek benne.. Főleg az állatoknak..DD -
#29877 Simem meg össze ismerkedett egy tűzoltóval: Fityula Emőd a neve...DDDD
-
#29876 Kipróbáltam ezt a cserepes ültetést amúgy, tetszik nagyon. Amúgy csomót áll a tükör előtt Kampec Karolina..DD -
Coolfire #29875 Most etettem Ambróziát a két felnőtt simmel.Ha kint hagyom vajon Bonehilda eszik belőle?:)
Egyébként nagyon jó az a kert.Csak szüretelni kell,és az omninövényvt etetni.:) -
#29874 Neki erre pont szüksége van...hehehehe -
#29873 DDD
-
#29872 DDDDD -
Coolfire #29871 Béna vagyok.Volt egy másik fellépése is,majd annak is megkeresem a videóját.Azon többen voltak.) -
#29870 DDDD...nálam is ilyen sok néző van mindig...kb egyen. -
#29869 Azért ennél közelebb is lehetett volna mászni a kamerával, meg egy kicsikét lejjebb izs...DDDDD -
Coolfire #29868 -
#29867 Magamnak már most akkor is csinálok ilyen ládákat... -
#29866 Idővel biztosan lesznek olyanok is. -
#29865 Virágok helyett zöldségek...:)))) -
#29864 Hát olyan szép hosszú ládákra, amikben egymás mellett négy-öt növény is el férne. -
#29863 Milyenre gondolsz? -
#29862 Mert pölö bent a lakásban szép nagy üveg ablaknál jó mutatnának a szögletesek.