44549
-
#29941 Igen, végül is a Sims játékok élet szimulátorok, nem? -
Ironman2 #29940 Milyen az ideális beállítás? Szerintem mint a valós életben.Tartson 13 hétig a nyár,ősz,tél,tavasz.Csak akkor az életkort is nagyon ki kéne tolni. -
#29939 Valószínűleg így...és nem babrikoltak azzal, hogy az összes kis-nagy kieget is fel tegyék. De szerintem ott is működni fog, ahol fent van minden kieg. Tényleg gáz lenne enyhén szólva ha úgy meg az egész meg borulna...DDDD -
#29938 Meg Fionát (Shrekné-t)... -
Ironman2 #29937 Szerintem mindenhol így tesztelték le -
#29936 DDDDD -
#29935 Ja, tényleg...most, hogy mondod...ezek szerint csak az alap meg az évszakos van fent biztosan... -
Ironman2 #29934 Na az lesz a bukta ha kiderül hogy a kiegekkel nem fog müködni a Seasons,hanem csak az alappal! -
Ironman2 #29933 Eh.Megcsinálom a Shrekket a Sims 3-ban -
Ironman2 #29932 Álljon meg a menet! Ott a holdfázisnak kéne lenni! Akkor nekik nincs fent a Supernatural. -
#29931 -
#29930 Valószínűleg ilyen lesz az Évszakok kieg ikonja
Itt pedig az időjárás panel látható a beállításoknál.
Úgy tűnik lehet választani, hogy milyen évszakok legyenek majd a városokban és, hogy egy évszak mennyi ideig tartson.
(simsvip.com)
-
#29929 Öcséééém, ezzel a skálázással bármilyen színű sim össze hozható!
-
#29928 Hát szép szolárium bigét ki lehet hozni ezzel az új bőrrel, ha az ember kicsikét meg dolgozza...
-
#29927 DDDD...ja, a tökökkel... -
Ironman2 #29926 Na itt el lehet mondani hogy teli van a tökömmel a játék -
Ironman2 #29925 Abban a kis kupacban lehet etyepetyélni? Az igen érdekes lesz. -
Ironman2 #29924 Még 2 kép ami lemaradt:
-
#29923 Hát valószínűleg minden külső elemet (házak, bokrok-fák-kisebb növények, egyéb külső objektumok) az effektező érzékelni fog az adott városban és úgy fogja majd a változásokat végre hajtani. -
Ironman2 #29922 Szerintem a fákat is úgy fogja legenerálni mint a házakat -
#29921 Na, addigra meg kreálok egy szép erdős-mezős várost... -
#29920 DDDD...nála a diszkóban szokta az ilyen sumák szöveget ki irkálgatni a játék, azt csak úgy kongott a nagy ürességtől a hely.:)))) -
Ironman2 #29919 Úh.Ennyi fa nincs is a városban.Na erre tényleg kiváncsi leszek hogy oldják meg az átmenetet -
Ironman2 #29918 Szép képek az őszi Sunset Valleyből:
-
Ironman2 #29917 Amúgy ha buli van,akkor összecsődül ennyi ember meghívásos alapon.Kár hogy a többi helyszínen csak lézengenek.Nekem tegnap kiirta erre az új természetfeletti találkahelyre mikor odaértem hogy hüüü mennyien vannak,aztán csak a tulaj volt bennt.D -
#29916 Ja, a többiek a klotyóra mentek...egyszerre!!!! -
#29915 Ez csak 14 fő!!!! -
Ironman2 #29914
-
Ironman2 #29913 Lehet megoldották.Az eső hatására gombamód szaporodnak a simek -
#29912 Na ne röhögtessenek már bennünket...eddig még sem 12 de még csak 16 sim sem volt soha együtt a játékban egyszerre...legfeljebb amikor két nyolctagú családot össze terelünk egy telekre...de ilyen tömegű automatikus sim generálás eddig még sosem volt...DDDDD -
#29911 Az...gagyi!!!! -
Ironman2 #29910 de gagyi! -
Ironman2 #29909 Évszakok infók: A gördeszkapályák közül a kisebbet 12 fő, a nagyobbat 16 fő veheti igénybe.
- Az elátkozott ház nyúljárat lesz. Rengeteg szórakozást nyújt majd a Simeknek, de igazából csak a bátrabbaknak ajánlják. Fennáll a veszélye annak, hogy a Simek megbetegednek vagy esetleg a hólyagjuk már nem bírja tovább.
- Az elátkozott házat elhagyva a Simek "Elátkozott egy boszorkány" hangulatjelzőt kaphatnak.
- A piteevő versenyen más Simekkel versenghetsz egy csomó pitéért, de jutalmul kapsz még valamit, amivel később aztán eldicsekedhetsz.
- Az almahalászó versenyen akár három Simmel is megmérkőzhet Simed.
- Új etyepetyehelyszín a lehullott levelekből összegereblyézett halom.
- A főzéstudomány 5. szintjét elérve készíthetsz magad is sütőtökpitét.
mysims.hu -
#29908 Hááát szerintem is jobb ha van, ami határt szab neki...én a minap egy kis hörcsögöcskét találtam a kertben..zsebre is vágtam s azóta tök üres a zsebem...biztos ki rágta... -
Ironman2 #29907 Nem nagyon akartam kerítést csinálni,de emiatt a dög miatt kénytelen vagyok -
Roccio #29906 akkor meg te nem tudsz hozzáférni :DDD -
#29905 Ja, csak ne a kukát kerítsd körbe majd...DDDDDD -
#29904 Aggyak egyet?...Saját hozományom a sims 2-ből...Az a neve, hogy: Behatoló megállító kerítés... -
Ironman2 #29903 Lehet a kukának csinálok kerítést inkább -
Ironman2 #29902 Nálam nincs kerítés.Csórók vagyunk