Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lucifer9393
az már talán a legújabb frissítésekben is benne van, ugyanúgy mint a szökõkút és az izmosság meg a mellméret. Határozottan emlékszek nem volt se Világ körülim, se Leszáll az éjem, de a funkciók meg igen <#taps>

Joschka
Minél több kiegészítõt telepítesz fel az alapjátékhoz, annál több lehetõséged lesz új építési elemekhez hozzá férni. Pl.: Ha fent a Világ körül kiegészítõ, akkor már pagoda tetõket is fogsz tudni a simed házára rakni.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Ahhoz, hogy edzõsködhess valaki mellett elõbb a te simednek kell elérnie legalább kb.7-es, 8-as atlétikai jártassági szintet, elõbb nem engedi a játék ezt az interakciót.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

lucifer9393
Próbálj az edzõgépre kattintgatni, de az is lehet, nem lehet tök idegeneket edzeni. Lehet több öltözéke, úgy értem egy kategórián belül. A szekrényre kattintva, ahol az öltözéket tervezed, minden kategóriánál találsz egy + jelet, ezzel új öltözéket készíthetsz a Simnek. Simán rákattintva is átöltöztetheted, nem szükséges a szekrény.

Mi értesz az alatt hogy a legtöbb házelem? Minden kiegészítõ ad valamit a játékélményhez, viszont csak bútorokat, és öltözékeket a cuccos csomagok tartalmaznak, mint pl. luxuslakás cuccok, királyi lakosztály cuccok, városszépítõ cuccok stb.

egyébként melyik kiegészítõ adja a legtöbb házelemet a játékhoz?

már próbáltam az edzõtermet is. Eddig az egyetlen instrukció, amit találtam, hogy edzõruhában kell lenni. Lehet hogy csak olyanok fölött lehet edzõsködni, akik éppen edzõruhában vannak?
Közben még egy kérdés. Lehet valahogy menet közben változtatni a ruházaton? Vagy lehet több ruhája? Csak mert az átöltözésnél ilyenek vannak, hogy "hétköznapi 1". Tehát akkor lehet valahogy "hétköznapi 2"-t csinálni például?

nem tudom most lehet hogy csak pillanatnyi vmi volt... 😊

lucifer9393
Én se vettem még sosem észre 😊 Hasznos az a parancs, ha szorul az ember <#idiota>

Joschka
Nálam eddig még soha sem volt a kóddal gond, ûgyhogy rendszeresen használom is a játékhoz.<#hehe>

amióta használtam többször ezt a testing... kódot azóta kidob a játék idõnként. egyébként a mysims írja is hogy nem ajánlatos mert akár összeomlaszthatja a játékot... inkább nem csinálom 😊

Joschka
Még több könyv - mod (A könyvek címét át írtam magyar nyelvre!)

SIMul8rReviews_MoreBooks.package

http://www1.zippyshare.com/v/2028466/file.html

Joschka
Receptet, amikor meg veszed a szupermarketban, akkor a recepthez ahhoz tartozó nyersanyagot is venned kell. Ez lehet saláta paradicsom vagy valami húsféle. Mikor elmész a boltba receptet vásárolni, és ki választasz egy receptet, akkor ott látni fogod, hogy milyen hozzávalók kellenek hozzá. Vásárolj tehát be rendesen a hozzávalókból. Én minden termékbõl meg szoktam tömni már elsõre a hûtõmet, hogy késõbb ne kelljen rohangálnom a boltba!
Amikor a simed hazaért akkor a simed eszköztárából (Hátizsák ikonja van!)a vásárolt élelmiszer alapanyagokat szépen húzkodd át a hûtõjébe.
Ezután már neki is állhatsz fõzõcskézni. A könyvesboltban pedig újabb ételek elkészítéséhez lehet könyveket venni.
Ezeket viszont csak akkor tudod már elkészíteni ha bizonyos fõzési jártassági szintel rendelkezik már a simed. De pirossal oda is van írva minden könyvhöz - és a többi jártassági könyvhöz is - hogy a végrehajthatóságához milyen szint kell.

Sõt!!!!

Kertészkedhetsz is már a legelején, mert van lehetõséged a simed telkére vetni külömbféle konyhakerti növényeket . Ezzel kapcsolatban a játék súgójában találsz infókat.

Joschka
Ja és ezt a talaj emelési/sülyesztési kódot úgy tudod kikapcsolni hogy be írod ezt:

constrainfloorelevation false

Joschka
Sõt ha van otthon a simnek már kondigépe vagy más kínzó eszköz, akkor otthon is edzõsködhet más simeknél.<#wink>

Joschka
Építés módban szoktunk az ilyen félemeletes megoldásokhoz használni az egyik cheat (csalás) kódot amely a következõ képpen megy:

1. Hívd elõ a konzolt a következõ billentyû kombinációval:

CTRL+SHIFT+C

2.Majd a felül megjelenõ konzol sávba írd be a következõ kódot:

constrainfloorelevation true

Ezután már rád van bízva, hogy ezt a lehetõséget, hogy használod ki.

Egyébként a Youtube-on elég sok oktató anyagot lehet az építéshez videón találni.

Például ITT is van néhány. Remélem, hogy tudtam érdemben segíteni vele.

lucifer9393
Azt hiszem úgy van, hogy edzõsködjön valaki felett... Lehet teljesen idegenekkel nem lehet. Próbálkozz az edzõteremben. Ott az edzõgépre kattintva ki kéne jönnie egy olyan opciónak.

köszi. Az atlétikai tudásom már megvan, viszont egyik simnél sem írja ki, hogy edzés. A simemnek az az álma, hogy sportkarrierje legyen, ezért kénytelen vagyok vele a sportközpontban dolgozni, ahol a legszarabb a fizu az egész városban <#szomoru2>

lucifer9393
Szia, örölünk, hogy a The Sims 3 terméket választotta. <#idiota>
Nos, a kérdéseidre a válaszok: 1. Ebben én sem vagyok biztos, de bizonyos kódokkal össze lehet kötni egy "alapost" egy "alaptalan" házzal. Nyomd meg a ctrl - shift - c gombokat egyszerre, ekkor kijön fenn a konzol, ide kell beírni azt a kódot hogy "constrainfloorelevation false" "true" ha ki akarod kapcsolni, (vagy fordítva) ezzel a kóddal mozgathatod azt a talajt is, amire már építettél. Elvileg így megvalósítható, de én még sosem gondolkoztam ilyen bonyolult módszereken.
2. Megveszed a könyvesboltban a receptet, majd rákattintasz Simed eszköztárára, ott megtalálod a könyvet. Katt a könyvre, és váalszd ki, hogy olvassa el. Minden recept megtanulásához kell egy bizonyos fõzéstudás, ezt mindig a recept megvásárlásakor látod. A fõzéstudomány értelemszerûen a fõzéssel növekszik, de akkor is ha a fõzõcsatornát nézed, vagy szakácskönyveket vásárolsz (nem recepteket).
3. Szobalányt a telefonon keresztül tudsz felvenni: katt. a telefonra, hívd a szolgáltatásokat, és ott lesz 😊
4.Valaki edzõje egy bizonyos atlétika szint után lehetsz. Edz keményen, és egy idp után (azt hiszem a 6. atlétika jártasság megszerzése után) kapsz egy üzenetet, hogy ezdhetsz másokat. Ilyenkor katt a személyre, és ott kell lennie egy ilyesmi opciónak, hogy edzés.
5.Logikai jártásságot legkönnyebben sakkozással, vagy a teleszkópon keresztül csillagleséssel érhetsz el, de szintén vásárolhatsz a könyvesboltban direkt ezt a jártasságot fejlesztõ szakirodalmat.
6. Nem, nem csak egy városban lehet játszani, elkezdhetsz több játékot, de sosem lesz kapcsolat a különbözõ városokban élõ Simjeid között. Tehát egyszerre csak egyben, viszont a fõmenüben több játékot létrehozhatsz, és belépéskor kiválaszthatod melyikkel szeretnél játszani.
Remélem elég világosan fogalmaztam, ha valami nem lenne érthetõ, kérdezz nyugodtan <#integet2>

Sziasztok, két napja kezdem el ezt a játékot. Látom nagyon profik vagytok. <#smile> Én simcity vonalon domborítottam eddig. Látom ez ugyanolyan összetett, és ugyanolyan szép dolgokat lehet csinálni. De én még csak az alapmûködésnél tartok Lenne egy pár kérdésem, amire eddig nem jöttem rá. Ha esetleg lenne valaki olyan kedves, hogy kisegít ebben. <#lookaround>
1, hogy lehet félemeletet csinálni? Vagy nem lehet beltérben összekötni azt a házrészt, aminek van alapja, meg azt, aminek nincs?
2, recept tanulása. Eddig csak megvenni tudtam. És hol látom, hogy mit kéne vennem a boltban egy bizonyos kajához?
3, Hogyan tudok szobalányt felvenni?
4, Hogyan lehetek valakinek az edzõje.
5, Hol tudok logikai jártasságot szerezni?
6, Csak egy városban lehet játszani?

elõre is köszi, ha valaki megszán a válaszokkal

<#vigyor3>

Joschka
Nem árt neki, úgyhogy csak barkácsolj nyugodtan.<#hehe>

Csináltam 1 szórakozó helyet a kaszinóból hogy a simek oda járjanak meg csináltam egy színpadot is 😄DD de ugye nem árt a játéknak ez a külön színpad készítés? 😄 vagyis ezen csaláskódok használata ....

Joschka
1.36. Patch - rejtett tartalom
Velocitygrass, a Modthesims oldaláról felfedezte, hogy a
legutóbbi játékfrissítés egy kicsit többet is tartalmaz,
mint amit hivatalosan megjelentettek.
A Vár a színpad elõadói mostantól helyesen használhatják
a Leszáll az éj közösségi területeit (a fellépés
helyszíneinél meg van határozva, melyik szinttõl hol
lehet fellépni: 2. szint - nagyobb parkok, 3. szint -
kávéházak, 5. szint - szórakozóhelyek, 7. szint -
zártkörû szórakozóhelyek, 8. szint - nagy
befogadóképességû létesítmények):
- A temetõ, a horgászhely és a tengerpart nagyobb
parkként funkcionál
- A medencepartis klub, a sportbár, a könyvtár, valamint
a krimók kávéházként mûködnek
- Táncos szórakozóhelyek szórakozóhelynek minõsülnek
- A Galéria, a Bárok és a Lovarda zártkörû
szórakozóhelyek.
Velocitygrass rátalált még két jövõbeni Store prémium
tárgyra, ezek:
- étel/italautomata, mely cukorkákat, italokat árul majd
- teaszett, ehhez új rejtett jártasság is párosul.

(mysims.hu)

Hoppácska!!!!!!

COOLFIREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Lesz végre talán majd cukorka meg ital automata is a játékban...reméljük!!!!<#taps><#taps><#taps><#buck><#eljen>

Joschka
Aha...hát az bizony gáz, mert akkor tényleg nekik kell ezt ki javítani, mármint a készítõinek, hogy MAC-on is rendesen menjen.

lucifer9393
nem, az a more awesome than you oldaláról van. így nézne ki a fix után. Le is töltöttem, hiába a .package végzódés, a mac ismeretlen fájlként kezeli...:/

Joschka
Oksa, értem...de a második képet azt te készítetted a játékból?

Joschka
Ezéééé kapzsi is egy csokor....ööööõõõõ....csalánt!!!!<#hehe>

lucifer9393
igen 😄 az a mondta az elõzõ képre vonatkozik. Nézd meg az elõzõ képet, a rossz jacuzziról, ez már a javított. Így kéne eredetileg kinéznie, de elkrtak a fejlesztõk <#idiota>

Joschka
Egyébként meg most éppen azt látni, hogy pont a csövön folyik ki a víz.

már rájöttem hogy kell..
mikor még a true ba vagy akkor írod be hogy buydebug off.. aztán a testing... fale 😊

Joschka
Miért? A bambuszcsõ azért van ott, hogy azon csobogjon ki a víz!

Joschka
Ha nem vagy vásárlási módban hanem élõ módban simsezel akkor az nem is fog látszani.

lucifer9393
passz. engem sosem zavart. Kapcsold ki a játékot, és be 😊 menj város szeresztésébe és vissza. Vagy a fõmenübe és vissza.

na de téleg mi a kikapcsolása?

lucifer9393
Egyébként nem hiszem, hogy a No mosaic cucc javítana a jacuzzit. Mert ahogy látni a képen is, a víz csobog, csak nem jó helyrõl... ott annak a falnak az alján látni, amiben a bambusz van. Találtam fixet, csak a MAC nem kezeli :/ írtam is az alkotónak, hogy kezdjen már vele valamit, hogy menjen mac-en is, de nem tud... kár pedig érte, olyan szép.

nem sajnos

Joschka
írd be, hogy: buydebug off

talán az off kikapcsolja.

Joschka
Az 1.34-essel azért még nézheted õket, csak a speci efektekkel van gond az 1.36-osnál.

Buydebug ot hogy lehet kikapcsolni?

Akkor most no mosaic? Pedig olyan jó popójuk van a csajoknak!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lucifer9393
"false"

false?

true és ha ki akarom kapcsolni akkor milyen szóval kell?

ja oks..

lucifer9393
beírod a "testingcheatsenabled true" kódot, majd a "buydebug" parancsot, és vásárlás módban megjelenik egy kérdõjel. Azthiszem én ott láttam a színpadokat.

Joschka
Hívd be a konzolt azt írd be a titkos kódot: testingcheatsenabled true

utána meg írd be: buydebug

és a kérdõjeles fülnél a vásárlás módban van a sínpad!!!!

az hol van?

Joschka
No, még ITT!!!!!!vannak nagyon szép skinek!!!!....szerintem.

lucifer9393
a buydebug menüben van.

jajj gyerekek nem találom sehol sem a színpadot... azt akarok csinálni csak nem találom sehol..