44549
-
#30984 A kettes számú versenyző a nyerő, mert én is hasonlót találtam... -
Gólya #30983 na ugye, hogy tudod:)
a csaj meg a pasi nem kell bele...utóbbiból ugyan nem sok látszik, de nem lehet az esetem, ha a szőkékre bukik:D -
#30982 Oké, nem szaladok el. :D -
#30981 Hát ilyen a szenvedély. Azt egyébként megértem, hogy nincs kedved tanulni, de ne legyél dühös magadra, hanem ülj le tanulni vagy reggel, vagy este, és a simset helyezd magadnak kilátásba jutalom gyanánt, ha eljutsz a napi adag befejezéséhez. Vagy valami ilyesmi. Én így szoktam dolgozatokat javítani. ' dolgozat, egy kis sims (vagy netezés). És nincs lelkiismeret furdalásom se, mégis elkészülök előbb-utóbb. -
Gólya #30980 remélem, sikerül így...
egyszer...
kétszer
-
#30979 Hát egyszer van mongyuk egy ilyen...
-
#30978 Ha vársz egy kicsit amíg letusolok, akkor csinálok pár képet belülről is :) -
#30977 Kösz :)
Amúgy én is most először a hétvégén kapcsoltam be nyár óta a játékot. amióta egyetemista gólya lettem, se időm, se lehetőségem (2 szobatársat nem akarok a gép zúgásával halálra idegesíteni) Már most is haragszom magamra mert itthon vagyok a szünetben, és eddig még nem tanultam semmit -.- de a játék bezzeg megy éjjel-nappal... -
#30976 DDDDD...dehogynem láttam...na majd tákolok valamit. -
Gólya #30975 uhh...most megfogtál...de mindjárt megyek a barátomhoz/barátnőmhöz:)
nem láttál még dézsát/teknőt? nehezen tudnám elhinni:) -
#30974 Bádogteknyő hokedlin...olyan van a agyamban most, mert Anyukám kiskoromban olyanban fürdetett. -
#30973 Képet kérnék róla, hogy milyen legyen...:) -
#30972 Bévülről is megmutatod? -
#30971 Jó ügyködés.
Lehet, hogy bekapcsolom a simset, megnézem, mijabaja. Remélem, működőképessss... -
#30970 Hehe, lassan Joschka elmehetne a simshez fejlesztőnek.
Különben meg basszus, bármilyen vicces, Ámerikában az ilyen tehetséges embereket már rég alkalmazná a cég, komolyan mondom.
A végén az lesz, hogy Joschkától kérünk minden egyedi tartalmat. Amit ő csinál, arról legalább tudnánk, hogy működik is, és nem akasztja ki a gépet. -
Na, ezzel ügyködök már pár napja :) -
Gólya #30968 figyusz...valami olyan mosdódézsa-szerű dolog nincs meg fejben, ami mondjuk kádként funkcionálhat? vagy akár lehet bádogteknő is...:)
van ugye egy igen falusi-régies házam (háztartásom), de olyan fura a fürdőben a zuhanyzó:)
vagy ennyire ne szőrszálhasogassak? -
Gólya #30967 nézz szét az Nraas-nál...hites mondja, hogy van olyan modja, amivel beállíthatsz bizonyos időnkénti automatikus mentést
...vagy állíts egy vekkert a gép mellé :DDDD -
#30966 Nekünk is valahogy így volt, mondjuk ki nem dobott, de a végén kiléptünk. Azóta nem próbálkoztunk újra. -
#30965 Az jó. -
#30964 Azt már készítettem nem is egyet, tízet! -
#30963 Próbáltam menteni,de egy hibaüzenetet dobott ki.Kesőbb ugyanúgy, harmadszorra pedig kidobott a játékból... -
Ironman2 #30962 pl:parasztkolbász.DDDD -
#30961 Még nem adtam ki, mert újabb érdekes "népies" dolgok jutottak eszembe hozzá!!!! -
#30960 Próbáltuk azt is, de nulla eredménnyel. :(( -
Ironman2 #30959 Ilyenkor tovább kell játszani egy kicsit,és megpróbálni újra menteni,vagy használni a mentés másként opciót -
#30958 :(( És nem mentettél közben? Én szoktam.
A viszont lányomnak múltkor meg nem engedte elmenteni a játékot. Neki is több órája szállt el. Azóta se játszottunk, sem ő, sem én. Valahogy nem lennék tőle túl vidám. :((( -
#30957 2x kilépett nekem a játék, elvesztve egy egész napos játékom... kicsit se lettem dühös... -
#30956 Az a helyzet, hogy én eleve nem játszom mostanában rendesen, szóval nem gond, ha újat kell kezdenem. Bár van egy családom, akikkel nem szeretnék, mert olyan kiterjedt a családfájuk. Majd meglátom.
Lehet, hogy eleve megvárom az Évszakosat, és együtt felrakom a 2 kieget. Akkor megspórolok egy superpathot. Már így is annyit toldoztam, foltoztam a játékot. -
#30955 Joschka, még nem raktad fel a Tanyasi cuccokat, ugye? -
Ironman2 #30954 Még valamit! Az 1.39-es superpatch felrakása után,nem ártana új játékot kezdeni,de állítólag megteszi a mentés másként opció is! -
Ironman2 #30953 ok.szívesen! -
#30952 Köszi. Ugyan még nincs meg a kieg, de jól fog ez jönni, ha meglesz. :) -
#30951 Az jó. -
Ironman2 #30950 tessék.nincsenek zombik teliholdkór (meg amúgyse,mert teljesen kiiktatja őket)
http://www25.zippyshare.com/v/14333064/file.html -
Ironman2 #30949 Ki lehet kapcsolni hogy híressé válj,ha egy hirességgel csevegsz,tehát nem lesznek csillagjaid,ergo nem jönnek az idegesítő paparazzik -
#30948 Az jó. Azt én is várom, szerettem a sims 2-ben is. -
#30947 Mondjuk annyira nem izgat fel. -
#30946 Hogyhogy nem lehet csillagos ember?
Köszi, a modot akkor küldd.légy szí. -
Ironman2 #30945