44549
-
Ironman2 #31344 Azért van előnye is egy ilyen gebe simnek.Nem akadnak be egymás mellett a szobában.DDDD
-
#31343 A mai menüt el se merem már mondani sem...olyan fincsi ebéd volt... -
#31342 Joschka szerintem inkább kajál most..DD -
#31341 Ez egy gírnyóóóóó...egy Jóska nem így néz ki!!! -
Ironman2 #31340 Kicsit anorexiás a csávó.hehe -
Ironman2 #31339 Kis Jóska meg gereblyézik:
-
Ironman2 #31338 Micsoda egyrészes ruha jöön az Évszakokkal:
-
Ironman2 #31337 Amúgy Lucifernek üzenem hogy Sunset Valleyben csak a tengerparton vannak pálmafák! Szerintem jól néz ki úgy a város ahogy van! -
Ironman2 #31336 Valamivel le kéne majd a simeket csalogatni a tengerpartra.Jó lenne ha vasárnapra lenne ilyen automatikus utasítás mindegyiknél
Focikaput tuti lerakom oda,és nemcsak a parkba! -
Ironman2 #31335 Hát itt nem sok élet van most:
-
Ironman2 #31334 Én is azt várom hogy egyedi tervrajz legyen benne,és nem sablon -
#31333 Néztem ezt a tervrajzot, nem is rossz! Egyedi remélem lesz benne! Amúgy komolyan mondom, a játéknak még mindig a legnagyobb előnye az építkezés! -
Ironman2 #31332 Még a játék megjelenése elött ki jön a patch.idáig mindig igy szokott lenni.Pár nap múlva várható.Igen,abban már lehet úszkálni az óceánban,sőt az ugródeszkát is megkapjuk.Én még a tervrajzban is bizok hogy a javítással jön -
#31331 Igen, sajnos... De legalább már csak 2 hét.. -
#31330 Akkor ezzel nem vagy egyedül, mert már egy ideje sehol se látni... -
#31329 Most akkor mikor is jön pontosan a patch, amiben végre úszkálhatunk? November elseje volt írva eddig, de most már nem találom sehol sem.. -
#31328 oké -
Ironman2 #31327 Menjünk át a másikba -
#31326 Ajjaj. Ezek csupa olyan megoldások, amik nekem nem mennek. :(( -
Ironman2 #31325 Másrészt,kéne egy memóriateszt,nem-e hibás valamelyik memóriamodul.Az is előfordulhat -
Ironman2 #31324 Engem ugyan nem tud kidobni,mert kapaszkodom a székemben
Az nagyon sokmindentől függ.Először is be kell rakni az ts3w.exe fájlt a windows adatvégrehajtás megakadályozásába.Akkor nem dobál ki annyira
ide le van irva angolul mit kell csinálni win7 esetében:
https://help.ea.com/article/dep-settings-for-sims-3-on-vista-and-windows-7 -
#31323 Tök vidéki rész is van benne...
StorybrookCounty városa ITT letölthető!!!! -
#31322 Úgy, hogy álmos vagyok, és félrebeszélek. :D
De szerintetek hogy lehet ezt elkerülni? Mármint, hogy kilépjen a játék. vagy mit tudom én, hogy kell mondani. -
#31321 Na, ez szép megint!
-
Ironman2 #31320 Lányodat dobta ki a játék? Az hogy lehet? -
#31319 Őrület... -
#31318 Hát ha vidék, akkor Riverview. -
#31317 Nem rossz, csak nekem túl városias közeg. A vidékieket jobban szeretem. -
#31316 Ja, az még nincs meg.
Na tessék, most éppen azt mondja a lányom, hogy tegnap őt kidobta a játék, és neki éppen ott van családja Hidden Springsben. Múltkor meg nem hagyta, hogy elmentse a játékot. :( -
#31315 Ennek van olyan parti része, mint Sunset Valleynek. -
#31314 Ez is szép város
Westerberg
A többi képet róla ITT lehet megnézni. -
#31313 Ó, nekem arra már nem nagyon marad energiám, hogy a várost is szépítgessem. -
Ironman2 #31312 A Természetfeletti kieggel jött a város automatikusan -
#31311 de nem ezzel dobott ki múltkor a játék? -
#31310 Moonlight Falls-t nem ismerem. Az nincs meg nekem. -
#31309 Hidden Springs egy nagyon szép község. Nekem nagyon bejön ez az egész rusztikus, hegyi téma. Imádom a magashegyi kilátót, meg azt a hegyi menedék szállót, tettem már bele szaunát is, hogy még jobb legyen a hangulata. Van sok üres telek, sok 30x40-es, ami az én kedvencem, és kevés helyen van olyan. A fű textúrája is szép élénk, és én verziómban a park se olyan sívár betonozott, mint volt. -
#31308 Úgy látszik kedveli a "farkasokat"....DDDDDDDDD -
#31307 Majd jön Coolfire azt jól meg kérdezem tőle...DDDDD -
#31306 Nálam meg ma asszem a simsem Almája világra fogja ereszteni egy szem(ű) kölkét...csak még nem tudom, hogy az otthon szülés legyen e vagy az SZTK-s? -
#31305 Egen?!...ez meg, hogyan esett meg vele?