44549
-
#31384 Igen...
-
#31383 Probléma nélkül bemegy és ki is mászik a Simed a vízből HS-ben? -
#31382 Ja, aki a régebbi no mosaic modot használja véletlenül az ne csodálkozzon ha a sim az ugródeszkáról a vízbe ugrik a víz nem fog csobbanni csak csendesen, mint egy hópihe ér vizet...DDDD. Viszont hamarosan minden modot valószínüleg frissíteni fognak a készítőik.Erről ennyit. -
#31381 A nagy fekete tetős ház helyére akarok partot csinálni. Kösz, nagyon sokat segítettél ezzel :) -
Roccio #31380 én még most telepítem majd a patch-et :D -
#31379 Szerintem bárhol be lehet mászni a vízbe a városnál azt mehet is a pancsolás. -
#31378 Na megjöttem akkor mondom mi van:
1. Hidden Spingsben a simem be ment a vízbe egy helyen és bizony le úszattam vele egy rendes hoszt!...hehe
2. Azért nincs még matrac, mert az majd a kieggel jön.
3. A tervrajz mód nagyon jó bár még nincs hozzá egyedi tervrajz készítő de szerintem a moderek hamarosan gyártanak valamit hozzá.
Mutatom a térképen, hogy mekkorát. A végére rendesen ki is döglött...
Úszik a simem...DDDDDD
-
#31377 MAcre még nincs :/ -
#31376 No, most mentem és meg lesek mindent!!!Hiiihhííííí -
#31375 Tök jó horrorfilmet lehetne így forgatni.. Tenger mélyéről kijönne egy zombi mondjuk..DD -
#31374 Ez mi, egy üfő?...DDDDDD -
#31373 Erről beszéltem..DDD
-
#31372 No, mingyá lent a patch..hehe -
#31371 ÁÁááááá.... -
#31370 DDDD...ha lehetne most rögtön fel hívnám Vasembert....biztos hazáig szaladna, mikor végzett a melóval... -
Roccio #31369 Van máár tengerbe úszás ááááá :DDD -
#31368 Háháhá...az biztos, hogy a víztől majd hót kokik lesznek...DDDD -
#31367 Egész éjjel tuti tengerben pancsolnak majd..DDD Amúgy megnéztem egyik szigetet, pontosabban elúsztam oda, de csak egy nyamvadt követ találtam ott.. -
#31366 DDD...Ha Coolfire és Vasember be néznek a fórumba biztos, hogy nem fognak az éjjel aludni...hehe -
#31365 Úszódeszka amúgy jó lett benne! Többi dolgot annyira nem figyeltem.. -
#31364 Azt is meg fogom alaposan lesni...ha ma nem is, de holnap el mesélem, hogy mi a pálya ezekkel a kérdésekkel. -
#31363 Majd meg lesem neked, hogy mi újság Hidden Springsben. -
#31362 Nem az a neve.. hehe Amúgy ez a tervrajzmód nem is rossz.. Bár egyedit nem találtam meg, hogy lehet e készíteni benne.. -
#31361 DDDD...át ment halba, csak nem Halbőr-Nagy Olga a neve? -
#31360 Amúgy női sim-emet elküldtem úszni, és azt vettem észre, hogy a tenger fenekén sétál..DDDD -
#31359 A másik topikba be tettem a simprograms linkjét, úgy majd a többiek is tudják szedni majd gyorsan. -
#31358 Én indítópanelről frissítettem.. Mivel superpatch-ot valamiért nem tudom feltelepíteni.. -
#31357 Most töltöm le a szuperpatchot még csak...DDDDDD -
#31356 Nem Sunset Valley, Sunlet Tides. Huhh, nem hiszem, hogy most visszamegyek a játékba.. -
#31355 Sunset Valley? megtennél nekem egy szivességet? Mac frissítés még nincs, de elmennl megnézni Hidden Springsben (ha megvan) ott ahol a Vanderburg Villa van, be lehet-e szállni a vízbe? vagy akkor a ligetszépe strandból vagy mi a neve... -
#31354 Jaj, el késtem!!!!Mi van itt?!!!! -
#31353 Viszont a gumimatrac nincs benne.. Vagy nem láttam.. -
#31352 Első úszásom tengerben:
-
#31351 Na mi újság? -
#31350 nekem még várnom kell :/ -
#31349 Most frissítem indító panelról a játékot.. Aztán irány a tenger! -
#31348 na :) most már csak mac-re is legyen elérhető. -
#31347 Játékfrissítés az 1.42 verzióhoz
ELKÜLDVE: 2012.10.29 15:00
A frissítés telepítéséhez indítsd el az alkalmazást, és kattints az Indítópanel „Játékfrissítések” gombjára!
A játékfrissítés a következő módosításokat tartalmazza:
Az alapjáték frissítései
A játék az Üdvözlőlapok funkcióval bővült. A simek az új szolgáltatáson keresztül fényképet készíthetnek, majd megoszthatják azt a Sims3.com oldalon, Facebookon vagy Twitteren.
A játékélményt mostantól vonzalmi rendszer színesíti. A funkció új aspektussal gazdagítja a játék románcrendszerét, bónusszal segítve a baráti és szerelmi kapcsolatok alakulását azáltal, hogy a részt vevő felek vonzódnak bizonyos tulajdonságokhoz.
A simek immár úszkálhatnak az óceánban.
Új tárgy az Építés mód katalógusában: ugródeszka.
Az Építés/Vásárlás mód a Tervrajz eszközzel bővült. A játékosok a segítségével gyorsan és egyszerűen elhelyezhetnek előre bebútorozott szobákat.
Kijavítottuk a Játékosprofil és üzenőfal szekcióhoz kapcsolódó problémát, amelynek következtében a felhasználónévre kattintva üres profil jelent meg.
A különféle eredmények elérésével megszerzett medálok ezentúl megjelennek a thesims3.com Oldalam szekciójában.
A hold ragyogása ezentúl nem tűnik fel a felhasználói felületen a játék indításakor, ha a játékos nem rendelkezik a The Sims 3 Természetfeletti erők telepített példányával.
A világ körül frissítései
Kijavítottuk a hibát, amelynek következtében a simek eszköztárába helyezett halak eltűntek a nyaralóhelyről való visszatérés során.
Kiküszöböltük a problémát, amelynek következtében a játék hangja ki-kimaradozott, amikor a simek dalokat tanultak.
A Házi kedvenc frissítései
Kijavítottuk a 10. versenyzési szintet elérő lovaknál vágta közben fellépő animációs problémát.
A Vár a színpad frissítései
A simeknek mostantól pozitív kapcsolatot kell ápolniuk a társaikkal, mielőtt felkérhetnék őket egy közös fényképezkedésre Gigi fotófülkéjében.
A Természetfeletti erők frissítései
Ezentúl nem történik holdfázisváltás, ha a játékosok holdtölte idején, 18:00 előtt mentik el és töltik be a játékot.
A vérfarkasokra ható Állatias átváltozás hangulatmódosító idővel elveszíti a hatását a különféle holdciklus-beállítások mellett.
Kiküszöböltünk egy, a smustli nevű simtánchoz kapcsolódó animációs problémát.
A varanggyá változtatott simeknél ritkábban lép fel útvonal-tervezési probléma, miközben pultokon vagy nagy asztalokon próbálnak legyeket enni.
A szépirodalmi kötetek írásakor helyes szöveg jelenik meg.
A tündérgyerekek immár nem nőnek felnőtt méretűvé a „Beszéljen a növényhez” interakció használata közben.
Kijavítottuk a hibát, amelynek következtében az „Etyepetyélni a vajákosok karavánjában” kívánság valóra válását nem könyvelte el a rendszer a megfelelő feltételek teljesülésekor.
Javítottuk a tündérlakhoz kapcsolódó útkeresési problémákat.
Ha a játékos elküld egy fiolát a családi eszköztárból egy barátjának, mostantól sikeresen valóra váltja az „Elixírt küldeni egy barátnak” kívánságot.
A játékos immár megkapja „Az ajándékozás öröme” hangulatmódosítót és a jutalom boldogságpontokat, ha valakit meglep egy elixírrel a családi eszköztárból.
Ha a játékos elajándékoz egy elixírt a családi eszköztárból, ezentúl csak egy fiola kerül elküldésre kettő helyett.
Immár létrehozható a megfelelő üzenőfali bejegyzés, amikor a felhasználó kinyit egy simoleonokat tartalmazó meglepetéscsomagot.
Kijavítottuk a Sim létrehozása eszköz működési hibáját, így a felhasználó többé nem férhet hozzá a többi szerkesztőmenühöz, amíg a szemszínválasztó panelt be nem zárja.
A tündérek virághozó interakciója ezentúl a The Sims 3 alapjátékból származó omninövényen is alkalmazható.
A megfelelő elixírrel SimBottá változtatott simek többé nem változnak vissza emberré a vajákosok karavánjában történő etyepetyélést követően.
Kiküszöböltük a természetfeletti lények gyermekeinél fellépő genetikai problémákat.
Az „Édesítse meg” interakció immár a Szülinapi pokoltűz tortán is végrehajtható.
Kiküszöböltünk egy problémát, amely akkor jelentkezett, amikor az átalakulásra kiszemelt vérfarkast a kiválasztás pillanatában eltalálta egy boszorkány tűzgolyója.
Kiküszöböltük a tárgyak villogásának problémáját a „Midász érintése” interakció végrehajtása után.
A „Midász érintése” interakcióval mostantól a zombik is aranyszoborrá változtathatók.
Kijavítottuk az átváltoztató varázsigét érintő hibát, amelynek következtében az olcsó tárgyakat drágává változtatta.
Kiküszöböltük a problémát, amely akkor jelentkezett, amikor a játékos megpróbálta egy SimBotra beváltani a boldogságpontjait.
A Spektrum hangulatlámpa kikapcsolásával a simek immár megfelelő módon felveszik az eredeti színüket.
A Pláza frissítései
Kijavítottunk egy hibát, amely miatt a Lucky Palms tartalomcsomag eltávolítása bizonyos esetekben az indítópanel lefagyásával járt.
Kiküszöböltük a problémát, amelynek következtében a Pláza portékák ikonja hibásan jelent meg a gyűjteményrendező felugró ablakban.
A simvilágok ezentúl a főmenüből is megvásárolhatóak.
-
#31346 Oké, kösz. Már rég láttam azt a várost, mindig újakban éltem. Viszont kevés benne a hely, a kiegészítők épületeinek. -
#31345 Anélkül is beakadnak..DD