44549
-
Gólya #43504
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
-
#43503 Húúú de izgatóan temperamentumosak ezek a rucik! -
#43502 A mai ingyen cucc!
Mediterrán tűz
Letöltés!!! -
#43501 Az az, öltözőszekrényre/komódra kattints, és: öltözék tervezése. Nem kell érte fizetni(e a simnek sem). :) -
Austin Bailey #43500 a családszerkesztőben -
devid13 #43499 Szep estet valaki meg tudna nekem mondani hogy az alapjatek varosaban hol lehet ruhakat veni? -
Ironman2 #43498 Töltsétek,mert csak holnapig van ingyen -
Ironman2 #43497 4.napi ingyen ajánlat a storeban:
Ó Azok a csodálatos 70-es évek kollekció
-
#43496 Na, ezt szépen el visszhangoztam! -
#43495 Ha a NO WAREZ feliratú képre rákattintasz, akkor át tudsz jönni a technikai topikba. Ott tudunk segíteni ez ügyben, hogy "olcsóbban" hozzájuss, ha érdekel... -
#43494 Ha a NO WAREZ feliratú képre rákattintasz, akkor át tudsz jönni a technikai topikba. Ott tudunk segíteni ez ügyben, hogy "olcsóbban" ha érdekel... -
TaffetaGolem #43493 27 euro... -
TaffetaGolem #43492 azért milyen kedves az EA-től, hogy ahogy telik-múlik az idő, nem olcsóbb, hanem egyre drágább lesz ez a rohadt roaring heights.. már 27€... -
TaffetaGolem #43491 köszi szépen!! -
Ironman2 #43490 Külön kapható a balett kollekció a storeban ezentúl:
Deszkakemény,Pehelykönnyű Tánckollekció
http://simsvip.com/2013/12/21/dance-collection-now-available-individually/
-
#43489 Az alábbi helyeken találod meg a Napraforgót a Vásárlás módban:
Elérési útvonal:
Szoba szerinti rendezés->A szabadban->Szabadtéri tevékenységek
Funkció szerinti rendezés->Dekoráció->Növények
Funkció szerinti rendezés->Dekoráció->Egyéb díszítőelemek -
#43488 -
Ironman2 #43487 oh! király! -
#43486 A mai ajándék!!!
Durmolo Delux irodabútorok (Free!)
Letöltés!!! -
Austin Bailey #43485 ja értem. És ez a bőségszaru is ugyanaz, mint egy korábbi store-ban az asztali dísz -
Ironman2 #43484 de hát most ingyé adják,örülj neki,vagy fizess érte 500 simit! -
Austin Bailey #43483 de hát ez a napraforgó már benne van egy régebbi store-ban -
TaffetaGolem #43482 a napraforgót merre találom a játékban? -
TaffetaGolem #43481 Köszi a segítséget!!
Valakivel pár napja beszéltem, a különböző munkákról és mondta, hogy az űrhajós a legjobb. Tegnap végre felküzdöttem magamat a ranglétra legtetejére és a mágia mestere lettem. még a 2 nagy befogadású létesítményben nem jártam, de volt amikor 16500 pénzt kaptam egy fellépésért. Mostanában mindig 10ezer felett kapok, heti 7fellépésem van +3600 a heti bér. Mondjuk az vicces amikor elmegyek meghallgatásra és azt mondják, hogy nem vagyok még elég jó ahhoz, hogy fellépjek, miközben állandó fellépő vagyok.. -
Ironman2 #43480 Nekem meg valamiért ne m akart lejönni,aztán rájöttem hogy miért -
Ironman2 #43479 Sárkányölő Szent-György! -
Ironman2 #43478 -
#43477 A sárkányok (sárkány tojások) Dragon Valley városával együtt jöttek a játékba. Bármelyik városban lehet játszani a kis rosszcsontokkal. Azonkívül, hogy nevelgeted a sárkányodat arra is lehet használni pl, hogy ha nem bír a simed a városban valakit, akkor a kicsikét rá lehet küldeni, hogy "leégesse" az illetőt, de szó szerint!
Íme:
-
#43476 Játékosok, szotyi tőttés indul!!!
Letöltés!!! -
#43475 Az 1.63 superpatch az alábbi helyről letölthető:
Letöltés!!!! -
Eisenberg #43474 A superpatchert honnan tudom leszedni? Nem hozza be az oldalakat amiket a fórumra linkelt a srác. -
altisk #43473 Letölthető a napraforgó! -
TaffetaGolem #43472 Jó reggelt!
megtudja nekem mondani valaki, hogy a sárkányok a sárkányvölggyel jön csak, vagy máshonnan is be lehet őket szerezni? Illetve mit lehet velük kezdeni? Csak kis "házi kedvencek" vagy több is ennél? Bármelyik világon lehet sárkányom? -
Austin Bailey #43471 mármint ilyet -
Austin Bailey #43470 hát akkor minek butogatol drága? -
Ironman2 #43469 Talán a borsóágyú lesz a napraforgó után..hehe.Annak idején elkértek érte egy valag pénzt.Tényleg jól jönne a rádió hóember a karácsonyi dalokkal együtt -
altisk #43468 Remélem, kiadnak egy valóban karácsonyfaként funkcionáló karácsonyfát (valami olyasmit, mint a 2-ben).
Személy szerint még egy Mikulás NPC-nek, vagy egy hóemberes rádiónak is örülnék. (Ugye a bőségszaru a 2-ben feltétele volt, hogy meglátogasson a mikulás, itt pedig ez az első tárgy, úgyhogy reménykedek :) ) -
Ironman2 #43467 Már látszik a holnapi ajándék képe,valószínü hogy napraforgó lesz. (vajon a prémium tárgy?)
-
Ironman2 #43466 -
Ironman2 #43465 A szünidő ajándéka
Ingyenes store tartalom karácsonyra.Töltsétek! Minden nap lesz ingyenes ajándék karácsonyig,úgyhogy készüljetek!