44549

no-warez.gif
  • Gólya #43504

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

• Joschka
    Húúú de izgatóan temperamentumosak ezek a rucik!
  • Joschka
    A mai ingyen cucc!

Mediterrán tűz

Letöltés!!!
  • whitequeen73
    Az az, öltözőszekrényre/komódra kattints, és: öltözék tervezése. Nem kell érte fizetni(e a simnek sem). :)
  • Austin Bailey
    a családszerkesztőben
  • devid13
    Szep estet valaki meg tudna nekem mondani hogy az alapjatek varosaban hol lehet ruhakat veni?
  • Ironman2
    Töltsétek,mert csak holnapig van ingyen
  • Ironman2
    4.napi ingyen ajánlat a storeban:

Ó Azok a csodálatos 70-es évek kollekció

• Joschka
    Na, ezt szépen el visszhangoztam!
  • Joschka
    Ha a NO WAREZ feliratú képre rákattintasz, akkor át tudsz jönni a technikai topikba. Ott tudunk segíteni ez ügyben, hogy "olcsóbban" hozzájuss, ha érdekel...
  • Joschka
    Ha a NO WAREZ feliratú képre rákattintasz, akkor át tudsz jönni a technikai topikba. Ott tudunk segíteni ez ügyben, hogy "olcsóbban" ha érdekel...
  • TaffetaGolem
    27 euro...
  • TaffetaGolem
    azért milyen kedves az EA-től, hogy ahogy telik-múlik az idő, nem olcsóbb, hanem egyre drágább lesz ez a rohadt roaring heights.. már 27€...
  • TaffetaGolem
    köszi szépen!!
  • Ironman2
    Külön kapható a balett kollekció a storeban ezentúl:

Deszkakemény,Pehelykönnyű Tánckollekció

http://simsvip.com/2013/12/21/dance-collection-now-available-individually/

• Joschka
    Az alábbi helyeken találod meg a Napraforgót a Vásárlás módban:

Elérési útvonal:

Szoba szerinti rendezés->A szabadban->Szabadtéri tevékenységek
    Funkció szerinti rendezés->Dekoráció->Növények
    Funkció szerinti rendezés->Dekoráció->Egyéb díszítőelemek
  • Joschka
  • Ironman2
    oh! király!
  • Joschka
    A mai ajándék!!!

Durmolo Delux irodabútorok (Free!)

Letöltés!!!
  • Austin Bailey
    ja értem. És ez a bőségszaru is ugyanaz, mint egy korábbi store-ban az asztali dísz
  • Ironman2
    de hát most ingyé adják,örülj neki,vagy fizess érte 500 simit!
  • Austin Bailey
    de hát ez a napraforgó már benne van egy régebbi store-ban
  • TaffetaGolem
    a napraforgót merre találom a játékban?
  • TaffetaGolem
    Köszi a segítséget!!

Valakivel pár napja beszéltem, a különböző munkákról és mondta, hogy az űrhajós a legjobb. Tegnap végre felküzdöttem magamat a ranglétra legtetejére és a mágia mestere lettem. még a 2 nagy befogadású létesítményben nem jártam, de volt amikor 16500 pénzt kaptam egy fellépésért. Mostanában mindig 10ezer felett kapok, heti 7fellépésem van +3600 a heti bér. Mondjuk az vicces amikor elmegyek meghallgatásra és azt mondják, hogy nem vagyok még elég jó ahhoz, hogy fellépjek, miközben állandó fellépő vagyok..
  • Ironman2
    Nekem meg valamiért ne m akart lejönni,aztán rájöttem hogy miért
  • Ironman2
    Sárkányölő Szent-György!
  • Ironman2
  • Joschka
    A sárkányok (sárkány tojások) Dragon Valley városával együtt jöttek a játékba. Bármelyik városban lehet játszani a kis rosszcsontokkal. Azonkívül, hogy nevelgeted a sárkányodat arra is lehet használni pl, hogy ha nem bír a simed a városban valakit, akkor a kicsikét rá lehet küldeni, hogy "leégesse" az illetőt, de szó szerint!

Íme:

• Joschka
    Játékosok, szotyi tőttés indul!!!

Letöltés!!!
  • Joschka
    Az 1.63 superpatch az alábbi helyről letölthető:

Letöltés!!!!
  • Eisenberg
    A superpatchert honnan tudom leszedni? Nem hozza be az oldalakat amiket a fórumra linkelt a srác.
  • altisk
    Letölthető a napraforgó!
  • TaffetaGolem
    Jó reggelt!

megtudja nekem mondani valaki, hogy a sárkányok a sárkányvölggyel jön csak, vagy máshonnan is be lehet őket szerezni? Illetve mit lehet velük kezdeni? Csak kis "házi kedvencek" vagy több is ennél? Bármelyik világon lehet sárkányom?
  • Austin Bailey
    mármint ilyet
  • Austin Bailey
    hát akkor minek butogatol drága?
  • Ironman2
    Talán a borsóágyú lesz a napraforgó után..hehe.Annak idején elkértek érte egy valag pénzt.Tényleg jól jönne a rádió hóember a karácsonyi dalokkal együtt
  • altisk
    Remélem, kiadnak egy valóban karácsonyfaként funkcionáló karácsonyfát (valami olyasmit, mint a 2-ben).
    Személy szerint még egy Mikulás NPC-nek, vagy egy hóemberes rádiónak is örülnék. (Ugye a bőségszaru a 2-ben feltétele volt, hogy meglátogasson a mikulás, itt pedig ez az első tárgy, úgyhogy reménykedek :) )
  • Ironman2
    Már látszik a holnapi ajándék képe,valószínü hogy napraforgó lesz. (vajon a prémium tárgy?)

• Ironman2
  • Ironman2
    A szünidő ajándéka

Ingyenes store tartalom karácsonyra.Töltsétek! Minden nap lesz ingyenes ajándék karácsonyig,úgyhogy készüljetek!