44549
-
#33994 Dagi sim-edet elképzeltem, ahogy pózol tógában..DDD -
#33993 Még nem láttam a demót, majd megnézem, de a cikk, amit nézek ma íródott, szóval gondolom annak a lényege van leírva. -
#33992 Én nem leszek egyetem(p)ista... -
Ironman2 #33991 Az ördög vinné el!!! -
Ironman2 #33990 Ezt amúgy mondták is??? -
#33989 Továbbá: az egyetemre fiatal felnőttől kezdve idősig bárki jelentkezhet, a szobor pedig az előrendelők jutalma - úgy működhet, mint a természetfeletti szobor, valahol el lesz helyezve és 6 új parti rendezhető a segítségével. Az előrendelők jutalma lesz még emelett egy tógajelmez és egy karneváli maszk. -
#33988 De legalább viszonylag értelmes kiegészítőket kapunk.. -
#33987 -
#33986 Ja, ősszel jön az időutazós kieg. Aminek még nincs jelenleg címe. -
Ironman2 #33985 Na ezek most az egész évet előre betárázták!!! Gondolom már unják a sok nyaggatást,most mindenki lenyugszik (vagy pont forditva lesz) -
Ironman2 #33984 Áh!!!! Darth Vader ruhában mászkálni a városban,meg lézerkarddal suhintani,milyen király lesz!!! -
#33983 -
#33982 Háháháháhá....vissza a jövőbe!!!!!!!!!!!!!!! -
Ironman2 #33981 OMG!!!!!! Akkor idén se lesz üzletes kieg.Sebaj,addig felvásárlom az egész várost! -
#33980 Totál....csak lehet, hogy adnak mellé egy pöpec új várost is...na akkor mi lezs?!...hehe -
Ironman2 #33979 Ej.Ezek nagyon előrerohantak!!! Akkor cuccos csomag nem is lesz az Egyetem után,hanem megint nagy kieget kapunk -
#33978 Na szóval még nem láttam a demót, de majd mondok nektek egy-két dolgot, ha esetleg nem értette mindenki pontosan. Amit most olvasok egy cikkból, ami az EA 2013-as évét illeti, szóval az Island Paradise június környékén várható, szállodák és kunyhók mellett lakóhajókon is lehet kalandozni, kincset keresni, szigeteket felfedezni a tengeren, és búvárkodni.
Ősszel új stuff pack, ikonikus filmek jelmezeivel és díszleteivel, és aztán pedig az időutazós kieg. -
Austin Bailey #33977 csak azt a kurva magasságlimitet emelnék végre -
#33976 Valóban a jó utat kieghez hasonló lesz majd mert írja, hogy lesznek bungallószerű és ötcsillagos nyaralóhelyek izs! -
Ironman2 #33975 Pont össze fognak illeni.DDD -
Ironman2 #33974 -
#33973 Hehe bővítem majd az Álmokszigetét vele...DDDD -
#33972 Testreszabható lakóhajók lesznek benne! -
#33971 Én azért örülök a nyaralós kiegészítőnek.. Csomó ötletes dolgot lehetne belepakolni a játékba... -
#33970 Most olvasom a simsvip.com oldalon, hogy Júniusban jön a paradicsomi sziget kieg! -
Ironman2 #33969 Vége is.Most elrontották a kedvemet,mert a Vár az üzletet vártam,erre megint nyaralhatunk.DDD Szálloda biztos lesz,gondolom a Jó utat kieget fogják áthozni. -
#33968 Gondolom 21 óráig tart akkor.. Na majd visszanézem később.. -
Ironman2 #33967 Megy még,most csak válaszolgatnak a kérdésekre (amiket gondolom maguk tettek fel megint.DDD) -
Ironman2 #33966 Ez volt amúgy a felmérésben is,meg a time machnine,meg a vár az üzlet,és a superstar is -
#33965 Amúgy tart még a bemutató? Nem néztem most kivételesen.. -
Ironman2 #33964 Sőt! A Sim City is márc.5-én jön!!! -
Ironman2 #33963 Vizicsúszdát gondolom abba tervezték.Igaz modderek már megoldották,de igazi akvaparkok lehetnének -
#33962 Áá, ez nagyon jó! Úgy látszik, a március 5 lesz az egyik legjobb napom az évben. Nemcsak a tomb raider fog megjelenni épp akkor, de még ez is. Nem is fogom tudni mivel játszak hamarabb!!!! -
#33961 Remélem több vízi tevékenység is lesz benne majd.. -
Ironman2 #33960 Na Jóska,ez a vakációs kieg pont jól fog jönni a Sunlit Tideshez.DDD -
Ironman2 #33959 Asszem a laborban van szérum ha jól tudom
http://www.mysims.hu/tipp-tar/sims-3/verfarkasok
olvasd el ezt a részt!! -
#33958 Titi, hogy valamikor a nyár elején hozzánk vágják majd. -
Tauri #33957 Srácok vérfarkassá váltam, hogyan lehet ellenszert késziteni hogy ne legyek ez? -
#33956 Úgy látsik. -
Ironman2 #33955 Mikor jön ez vajon? Nyáron?