44549
-
#35117 próbáld meg más simmel
a nagyszülő nem óbégat, hogy nem tud odamenni? vagy csak simán nem veszi figyelembe az utasítást? mást tud csinálni? -
Gólya #35116 akkor passz...más nem jut eszembe -
Orkodo #35115 Igen. Állítólag ő tanította beszélni, de lehet hülyeséget mondtam. -
Gólya #35114 ismerik egymást a nagyszülővel?
akárki nem teheti tisztába a babát -
Orkodo #35113 Sziasztok!
Sims 3 alappal játszik a gyerkőc. A babája lent ül a földön, és jelzi hogy tisztába kellene rakni. Rákattint a nagyszülőre, hogy tegye tisztába, és nem engedi, egyszerűen nem reagál a parancsra, nem csinál semmit. Utána pedig azt írja, hogy nincs elérhető interakció! Tudja valaki, hogy mi lehet a probléma? Legyetek szívesek segítsetek!
Előre is köszönöm! -
#35112 Sims 3 Egyetemi évek infó
Megerősítették, hogy lesznek pincérek a játékban, ők szolgálnak majd ki ha felkeresed a kávézót.
(mysims.hu) -
#35111 DDD...biztos utána tábortűzzel olvasztották ki a hóangyalozót a többiek... -
#35110 és persze nálam a növényekkel jól körbepakolt hot tub kihagyhatatlan
érdemes megfigyelni, hogy míg az évelő fenyőkön rajta van a tűlevél, a tölgy kopasz, ahogy kell, erre odafigyeltek a fejlesztők
-
#35109 stílusra hasonló mint az előző, de sokkal kisebb
most volt téli ünnep
szokás szerint tündéreknél minimum egy szál fürdőgatyában kell angyalkázni a hóban (télikabátban ment, de angyalkázáshoz átöltözött)
építettek vicces hóembereket
ez mondjuk ötletes
-
#35108 -
#35107 Deeeeeeeeeee!!!! -
Gólya #35106 csak neeeeeeeeeem???? -
#35105 Direkt a simemet akartam bedobni a bandába....mert nagyon Boney M-es voltam tiniként...DDDD -
#35104 Azóta már minden rendben van vele...vagyis mindene a helyén van... -
#35103 Ja, nem...DDDD
Mert éppen megint részeg volt és hát meztelenre vetkőzött....mondom: Hát ez meg hogy néz ki?
Az még a lakásban volt...csak utána csatlakoztak hozzá a csajszik...azt el mentünk bulizni egyet. -
Gólya #35102 :DDD - azon a képen, amit mutattál?
egyébként tök jó:) csak mintha a Farrell-utánzat kicsit túlsúlyos lenne... -
#35101 Tegnap igazítottam picikét a simem bőrkéjén és a nagy igyekezetben fordítva "adtam" rá...a feneke volt elől!!!! -
Gólya #35100 felőlem...
-
#35099 Nekem nagyon tetszik, már reggel is néztem, csak suliba siettem. Trükkös, ahogy lejt hátra, és jópofa, hogy az alap tégla végigfut a sarkakon. Azt az illúziót kelti, mintha azok tartanák az egész házat :) -
#35098 zavar? legyek inkább dörzspapír mint régen?
egyébként meg nem szeretek láthatatlan ember lenni. szal minek posztolgassak, ha nem érdekli a kutyát sem. -
Gólya #35097 mióta vagy ilyen empatikus? -
#35096 minek terheljelek titeket unalmas képekkel? :) -
Gólya #35095 miért kérded?
én nem kérdezem, felrakom - ha nem tetszik, legfeljebb a hg törli:) -
#35094 feltegyem a képeket az új házamról, vagy nem érdekel senkitse? csinálni kéne egy billiárdszalont is -
#35093 vagy akinél nincs gyerekágy, vagy nincs elég ágyuk, oda nem lehet szűlni? mert mintha lenne olyan opció, hogy csekkolja az üres ágyak számát? mindenesetre fura, hogy nraas mastercontroller és overwatch nélkül simán ment a dolog, most meg nem. vagy tegyem fel mellé a woohoozer-t is? -
#35092 nraas-nak van egy olyan default beállítása, hogy nem lehet szaporodni? összejött a simem egy újabb csajjal, eddig 100% volt a try for baby sikeraránya, ezzel a csajjal meg próbálkozott vagy 6x, 0 eredménnyel. -
#35091 Belehalnak a simek az üdítőzésbe...DD -
Ironman2 #35090 Új halálnem lesz az Egyetemi évek kiegben,ha ránkdől az italautomata:
szép kilátások! -
Ironman2 #35089
-
#35088 na itt a nagy ház, amit építettem, aztán kiköltöztem belőle egy kisebbe, majd arról is lesz kép ma
Volt benne minden ami szem szájnak ingere (becsaltam vagy 100 ezret) de inkább akkor már csinálok egy bárt, és akkor abban lesz mindenféle.
-
#35087 szép -
#35086 Íme a legeslegújabb zenekarom a Disco zene csúcsai: SIMEY M!!!!
-
Gólya #35085 pzs repül... :D -
Coolfire #35084 Ugye?Egyébként már régóta készülök játszani,csak sosem jutok el odáig.Pedig a kölköket fel kellene növeszteni,hogy márciusban már mehessenek egyetemre.:)
De,mint ahogy már említettem;nálam még ősz sem volt még.Már a mentett állásra sem emlékszem. -
Gólya #35083 ...fejlődőképes vagy... -
Coolfire #35082 Mik ezek a kékes izék?
szerk.:rájöttem..bútorok.:) -
Gólya #35081 pff...nem kicsit ronda...elfelejtettem az élsimítást... -
Gólya #35080 + a maradék...
-
Gólya #35079 mai "munka"...még szerencse, hogy csináltam pár képet - holnap kezdhetem újra, mert amikor ki akartam lépni városnézetbe, kiakadtunk...:(
-
#35078 Miket nem találsz te..DD