44549
-
Gólya #35157 az ember több, mint kétéves munkát nem dob ki az ablakon...legalábbis én nem:)
egyébként elvagyok vele, csak ott is kiveszett a találékonyság:( kicsit tényleg olyan napi rutin lett belőle... -
Coolfire #35156 Ehem..igen,de már ezer éve abba is hagytam.Van sok ehhez hasonló böngészős/fizetős játék,nézz egy másikat magadnak.:) -
Gólya #35155 farm - a többivel én nem játszottam -
Coolfire #35154 Hű,de sok mindent elkezdtem.:)Farmerama?Sims social?SimCity social?Passz.:) -
Gólya #35153 te is elkezdted anno:) -
Coolfire #35152 Melyik az,ha szabad kérdeznem?Ha nem,akkor is érdekel.:) -
Coolfire #35151 Csak abban reménykedem,hogy a SimCity-amiért 10 rongyot kiadok-nem lesz ilyen.Bár,az is EA kiadvány... -
Coolfire #35150 Ezért hangoztatom folyton,hogy az első volt a legjobb.Az volt az igazi Sims.Jó nem volt benne genetika,öregedés,a gyerkőcök kicsik maradtak,de akkor is-nekem-az volt az igazi.Annak volt feelingje.Egyszerűen kiégtek szerintem is,mert már tényleg lófasz(én kiírtam rendesen) amit "újdonságként" kapunk. -
Gólya #35149 fura, hogy valakik elkezdenek egy játékot - eleinte talán bele sem gondolnak, mekkora "durranás" lesz, de egy-két év után azért talán már feltűnik...és mégis...a kezdeti ötletelés kimerül, elfárad és csak apró-cseprő kis paripapimpiliket tuszkolnak a játékosokra
ugyanez a "kiégés" tapasztalható egy másik játékomnál is...lehet, összebeszéltek? -
Coolfire #35148 De azért legalább az overwatch és errortrap modokkal sokkal kevesebb a hiba.Viszont túlzás,hogy a fanoknak kell megoldani azt,ami a TSS "fejlesztőinek" a feladata lenne.Az a baj,hogy már nagyon komplex a játék,szerintem már nem is foglalkoznak igazán vele.Még egy jópár stuffot,storet,expansiont le kell tolni a hülye játékosok torkán,és annyi. -
Coolfire #35147 Nálam még ősz sem volt,ez azt hiszem sokat elmond arról mennyit játszottam vele tavaly november óta.:))
Már lassan azt is elfelejtem,hogy mi ez,és hogyan kell játszani. -
Gólya #35146 legalább valamit csinálnak a fizetésükért... -
Coolfire #35145 Pedig külön csapat van -papíron- a játék hibáinak orvoslására.Meghallgatják a játékosok észrevételeit,de utána nagy ívben le is szarják.. -
Gólya #35144 no igen...talán be kellene nézni a játékba...utána "gondolni"... -
Coolfire #35143 Ehhh...ennyire nem ismerem a berendezési tárgyakat? -
Gólya #35142 az a 12-es azért nem olyan szörnyű...engem újabban folyton azzal dob(na) ki, de elég, ha kicsit továbbengedem a játékot és nincs vele gond
a többiről oldalakat lehetne regélni, de semmi értelme a jelek szerint -
Gólya #35141 már megint rosszul gondolod:)
-
#35140 Meg végre üdítős automata is lesz...a sok kajára kell inni valamit...különben mibe halna bele a sim...rászakad egy löttyautomata? -
#35139 Ja, este 6...vagy 7. Olyan körül szokott eddig a többi is lenni. -
#35138 Hát a kiszolgáló NPC-k szerintem már egy üzletes kiegnek az egy szeletke tortája...igaz csak halvány vékonyka szeletke! -
#35137 -
#35136 Üzletest én is akarok!...Akkor egyet neked, egyet meg nekem! -
Coolfire #35135 Az este 6,ha nem tévedek.:)De annyira nem érdekelnek a következő expansionok...mondjuk az jó,hogy már lesz benne kiszolgáló NPC.
De én üzletest akarok! -
#35134 Az a szigetes nagyon érdekel! -
#35133 Ekkor: 10am Pacific! idő szerint. -
#35132 Igen, holnap! -
Coolfire #35131 Holnap lesz a live chat? -
#35130 Ja...mert nem látszott a tortaszelet....hát ha én eszem a tortát akkor még a torta sem látszik, nemhogy a szelet...!!! -
Coolfire #35129 Ez volt a legégetőbb probléma! -
Coolfire #35128 Ez is tiszta CC-gondolom én.De jól néz ki.:) -
Coolfire #35127 Az egész hibajavítás röhejes.Rengeteg komoly bug van a játékban,de azzal nem foglalkoznak.Pl. a "régészkedést" is kábé 1 év után javították ki.De vannak iszonyatos hibák,és csak gyűlnek.Mondjuk én minden hibamodot használok amit csak érdemes,ergo ütközések,felesleges motyók nem nagyon vannak.De ha több órányi játékom kárbaveszne egy 12-es hiba miatt,basznám ki az egészet.:))
Igaz most úgysem ölök bele órákat.:) -
#35126 "Kijavítottuk a hibát, amelynek következtében a játékosok nem látták a Cukormázas házasévek esküvői torta szeletét a Monte Vista simvilágban." Ez még bugnak is röhejes -
Ironman2 #35125 na ez végre jó hír! nekem már otthon is télikabátban mászkálnak amúgyis! -
Ironman2 #35124 Van új plázafrissítés! Launcher leszedi! 2.2-es verzió!
A frissítés telepítéséhez indítsd el az alkalmazást, és kattints az Indítópanel „Letöltések” gombjára.
Ez a Pláza tartalmakhoz kiadott frissítés a következő módosításokat tartalmazza:
Frissítettük a megfelelő öltözékeket, hogy a The Sims 3 Évszakok kiegészítővel való játék során használhatóak legyenek kinti viseletként.
Kikapcsoltuk a véletlenszerű kiválasztást bizonyos ruhadaraboknál, hogy a simek csak akkor használják őket, ha erre kifejezett utasítást kapnak.
Kijavítottuk a hibát, amelynek következtében a játékosok nem látták a Cukormázas házasévek esküvői torta szeletét a Monte Vista simvilágban.
Kijavítottuk a hibát, amelynek következtében számos kiegészítő – köztük a La Dolce Vita konty és a Toszkán szalmakalap – hiányzott a Sim létrehozása képernyőről.
mysims.hu -
Gólya #35123 kezdem azt hinni, hogy egyazon "játékmenetben" nem szabad/lehet játszani és építkezni
építkezés alatt értek egy átszínezést, egy apró dísztárgy beszerzését is...
de akkor miért egy játéknak adták el? -
Gólya #35122 egy esős vasárnap délután...
-
Orkodo #35121 Egyszerűen nem veszi figyelembe az utasítást, de mást meg tudok vele csinálni. -
Coolfire #35120 Az enyémek a sulibamenetelen kívül mindig bicajoznak.Suli után szakkör,átmenni a cimbihez etc...A fesztiválokra v. egyéb közös programokra meg mindenki úgy megy ahogy akar.:))
Olyan nincs,hogy pölö a limóval menjenek.
Ha megy velük a kutya is,egy nap mire hazatalál..:)) -
Ironman2 #35119 jelölj ki az otthoni telkeden egy pontot,ne a zöld ház ikont! akkor már megjelenik az az opció hogy idemegy vele,ha minden igaz,ha nem akkor tévedtem! -
#35118 hogy tudok a gyerkőcökkel együtt hazamenni? mert odáig ok, hogy együtt elmegyünk valahová, de haza hogy megyünk együtt? kicsit vicces hogy oda mindenki megy kocsival, vissza a gyerekek meg biciklivel :)