44549
-
#35637 meg nem emlékszem, szerintem állandó küzdelem volt ez a játék -
#35636 nemtom, sims 2 nem ennyire bugos -
#35635 fall-ban minden teleknél van ilyen
nálam van kő, és vagy 3 bogár hely -
Ironman2 #35634 Az a helyzet Mike,hogy amig volt az Alap+Világkörüli+Álomállások,addig egy fasza játék volt,idegesítő bugok nélkül.Ahogy jött a Nemzedékek,meg a superpatch,mindent jól el is csezstek vele. -
Ironman2 #35633 Nekem is ott van a 4 magteremtő a telkemen.DDD Nem is kell annyi,kiveszem őket.Jobb ha az ember tudja mire építkezik,lehet azok zavarnak be a legjobban.Mik ki nem derülnek! -
#35632 ja egyszer egy olyan helyre építkeztem, amin vmiféle ásványtermelődő volt, és csodálkoztam is ,hogy teremnek oda a kertembe örökké a bazi kövek. Aztán a debuggal kiderült, hogy a ház alapja alatt volt a termelődő. -
Ironman2 #35631 akkor felfedeztem a spanyolviaszt -
Ironman2 #35630 Nálam nem hizik a traveldb.package -
#35629 de ez így volt már a kezdetektől...mod nélkül is a debug kóddal. -
Ironman2 #35628 Kibővítettem a telkemet,majd ide áthozom a lovat.D -
Ironman2 #35627 Tök jó! Debug modban rakhatok le teremtőket a telkemre,és meg is jelenik rajta ha volt gyárilag is odatéve arra a helyre:
-
#35626 Én csak laptop on játszom, hidd el, szenvedek én is eleget. Gyakran kedvem sincs bekapcsolni...néha megy mint az álom, néha meg döcög és lefagyogat. -
#35625 hát a konfig lehet gond, de most nincs pénz másikra
de ahogy olvasom, mindenki szop ezzel a programmal, még 8 giga rammal is :) -
#35624 Hát nem tudom, lehet a konfigoddal is gond van. Ezt nem ellened mondom, nekem is elég sokat szarakszik, de pl. Joschkától amennyire látogatom a topikot még egy panaszt sem hallottam... -
#35623 aha, és permanensen hízik az a szar, ja -
Ironman2 #35622 Azért kell a no automatic memories mod,mert az letiltja az összes emléket,és nem iródik semmi se szinte a traveldb-be.Nem elég hogy kikapcsolod a beállításokban
Az emlékek nagyon bekavarnak a játékba,nem is tudom minek rakták bele azokat -
#35621 állandóan hegeszteni kell
jól mondtam, ennél a játéknál az a kihívás, hogy működjön -
#35620 hm azt írják traveldb törlése, vagy nraas travel modja segíthet
röhej, hogy lassan nraas nélkül nem működik ez a foshalom -
Ironman2 #35619 Állítólag tegnap megjött az Origin update is.Az Origin névjegyénél lehet ellenőrizni az új verziót:
9.1.13.89 – 214647 -
Ironman2 #35618 Van takarítórobot is:
http://www.modthesims.info/d/477822 -
Ironman2 #35617 Tudom,azért irtam.DDD -
#35616 próbáljatok elutazni egyiptomba légyszi -
#35615 de csak gazoljon -
Ironman2 #35614 Tessék,itt a kertészrobot:
http://www.modthesims.info/d/480691 -
#35613 ja hogy ez crack? az nem kell nekem -
Ironman2 #35612 van kertészrobot is! -
#35611 zokogtatja az magyarul siratja :) -
#35610 nálam mindannyian kertészkednek ezerrel
mondjuk jó lenne vmi kertészrobot, ami gazol
a locsolás már úgy is amutomatizált
leszedni a termést leszedi a sim gond nélkül -
#35609 akkor ez az út járhatatlan -
#35608 Ja, de ez nem a legújabb, mindj. belinkelem a másik topikba a helyes linket. -
Ironman2 #35607 Ultimate fix -
Ironman2 #35606 warez! (csak crackekből áll) -
#35605 mi ez ultimate fix? tudsz erről adni vmilyen linket? -
Ironman2 #35604 Na borsóágyút teszek a telekre,mert igen beindultak valamiért a zombik.Idáig csak álltak a telken,most már be vannak teljesen gerjedve -
Ironman2 #35603 Bezzeg azt a pucér seggü képet nem merted ide berakni (üzenőfalon kint volt) -
Ironman2 #35602 Hogy a fenébe jött neked szőke nő kertész!!! Nekem mindig férfiak jönnek.DD -
Ironman2 #35601 Igen úgy! Uninstall,majd kérdezi hogy a mentés könyvtárat megtartod-e,arra igent nyomsz (de azért jobb ha lemásolja valahova az ember az egész doksi mappát)
Feltelepited ujra az alapot,és rá a legujabb superpatchet.Az a helyzet ha fent van olyan kieg ami a superpatch után jött ki,akkor figyelmeztetni fog a program! -
#35600 Jól indul a napom...DDDD
Jó volt...csak egy kicsikét kevés volt.
Micsoda reggel!
Megint nyitva felejtette valamelyik a kaput...az állatkertben!
Egye fene, össze dobok nekik valamit...
Azért ez nem hagyhatom ki!
Ciculi...be jössz?
-
#35599 Kertész szolgáltatás mod v 1.6(magyar nyelvű!)
Frissítettem, és a tesz alatt is rendesen működik az 1.50 patchnál!
Letöltés: http://www.sendspace.com/file/csiy8t
El is zokogtatja helyetted az elpusztult növényeket...hogy utána te is bőghess egy kicsit miattuk...
-
#35598 Jól tudod, mert az 1.42-vel nem fog semelyik újabb kieg sem indulni, sőt még fel sem fogja őket tudni telepíteni sem, míg a legújabb patchra nem frissíti a játékot. Ez így van meg csinálva...ez van.