44549
-
#36318 Nyehehehehe...Nem is hülyék, mi?! Rajzóra kint a parkban...szakadó esőben.
-
#36317 ezek nem kavarnak be
olyan nincs, főmenü, ki választod melyik mentés, töltés -
#36316 nincs fent semmi, viszont a modokbe msot ezek vannak , mégnem vettem ki őket
NRaas_Overwatch.package
NRaas_MasterController.package
NRaas_ErrorTrap.package
NRaas_MasterControllerCheats.package
NRaas_NoCD.package
valszeg valamelyk bekavar. egyébként érdekes, de most hogy másik városba vagyok, még az mp3-akat is lejátsza a hifi :DDD már csak az kéne hogy ha elinditom a jtékot, egyből a városomba töltsön és ne a főment először. -
#36315 milyen géped van?
töröld le a cache fileokat a Dokumentumok könyvtárban
The Sims 3
simán bele egy .bat fileba
del CASPartCache.package
del compositorCache.package
del scriptCache.package
del simCompositorCache.package
del socialCache.package -
#36314 tévedtem hogy minden jó, most meg "hibát észlel ezért leál" :((( már másodjára. -
#36313 és már járunk is, és most néztem meg egy jó kis előadás sorozatot :D végre, JÁTÉK a játék :D -
#36312 na pár kép
a szokás hatalma :)
(egyetem város, edzőterem alagsora, mosdók)
és akkor a múltkori óra, ahová 2 óra alatt sikerült bejutni mert akkora volt a tolongás a bejáratnál, az EA meg még véletlenül sem úgy írta meg, hogy egyenes sorokban nyomuljon a nép, vagy oldalt is legyen bejárat
állunk a dugóban
na ne, elindult visszafelé (még Max is feladta)
de azért győzött a kötelességtudat, és csak bejutott
de a tanárnak nem sikerült
de bezzeg Noriega jelentkezik mint a hülye
-
#36311 hm... hogy vegyél neki olyat otthonra :) -
#36310 akkor minek van ilyen kívánsága vagy vágya? -
#36309 én is ott lakom, teljesen jó hely
bowling pályát magadnak kell építened vagy valahonnan letölteni -
#36308 starlight shoresba költöztem, lehet rossz döntés volt még vissaodiható, de kérdésem amugy: studió melyik városban van alapértelmezetten, illetve itt hol van bowling pálya? vagy nincs is alapból? :( -
#36307 lehet, hogy majd kipróbálom, hátha megtetszik. -
#36306 Próbáld ki akkor.. Én 2-ben nem szerettem annyira.. Most meg egyre jobban tetszik a 3-ban. -
#36305 én ott szerettem vele játszani. -
#36304 egyetemre annyira nem emlékszem az a baj
bár pár koleszt építettem -
#36303 Na, ez viszont tuti, hogy nem így volt a sims 2-ben, ott lehetett költözni is. -
#36302 ááá, nem tudok semmit :) -
#36301 akkor egy ladikban evezünk
engem érdekelnének a gépek is, szal lehet, hogy még visszajövök egy másik szak erejéig
de akkor fürdőruhás partit szervezek télen, majd megfagy az összes vendég, hehe -
#36300 Oh, akkor te már perfektül tudsz külföldiül... -
#36299 Enyém graffitizik. Elég jól belejött már.. -
#36298 Záróvizsga után enged csak szerintem. -
#36297 Én a Művészetet választottam neki...tud majd graffitizni, meg több más marhaságot is tanítanak majd neki. Ja, jó hülye és értelmetlen nevük vannak az óráknak...DDDD -
#36296 érdemes, mert van benne jópár jópofa dolog, még ha nem is mész egyetemre -
#36295 nem sikerült rájönnöm hogyan
nem lehet ugyanis költözni -
#36294 egyre kevesebbet kell érte nyúlnom -
#36293 lehet, de én egy koleszbe költöztem be az elején
meg Jóska az is lehet, hogy az art szakot választottam, és az talán nem olyan izgalmas mint mondjuk a technológia -
#36292 Akkor te már nem is igazán a játékot figyeled, hanem az értelmező szótáradat. -
#36291 Egyelőre még nincs fent az egyetemes kieg, még olvasgatlak benneteket kicsit, mielőtt felrakom. Már ha érdemes. -
#36290 Ez jó kérdés amúgy.. Gondolom lehet valahogy.. -
#36289 Bérelhetsz házat is, ha akarsz. -
#36288 Ne már, a kettesben lehetett házat bérelni. Itt nem? -
#36287 meg igazából idegesít a meztelen ruhája meghaja amit a gép adott neki, de akkor fel kellene tennem a mastercontrollert, ami meg elbassza a jelenlegi 65k-ért vett never feliratot az életkoránál -
#36286 hm... szerintetek át lehet költözni másik épületbe
elég volt ebből a kolszeból, kell inkább egy szimpla ház -
#36285 nhát elég furcsa nekem magyarul ja
így meg bővül a szókincsem
soxor olyan kifejezéseket használ a program ami csak az értelmező szótárban van benne -
#36284 ja hogy azt már nem csinálták meg, ha megég :D -
#36283 Mi van, nem tudsz magyarul? -
#36282 Ő lesz az. Ha minden igaz tegnap mutattam egy képet róla, amin megégve emberi alakja lett..DD -
#36281 Az én simem poharas pingpongot zavart le egy csajszival...meg feladatból el ment és meg vizslantott este egy filmet a moziban.:)))) -
#36280 ez a Kampecz Karola a csontvázcsaj?
szerintem én vagyok az egyetlen elvetemült aki még mindig angolul játszik :DD -
#36279 Nem néztem igazából.. Csak amíg otthon voltak, addig rendeztem egy medencés bulit.. De lehet csak partinál volt valami gikszer.