44549
-
Coolfire #36959 Nem hiszem,hogy annyira állatvédők/vegák,-mondjuk sok nőnemű van a TSS-nél,de inkább a PEGI-re tippelek. -
Coolfire #36958 Lábasjószág?
Mert lába van,vagy lábasba való? -
Gólya #36957 mindenesetre előkerestem régi jól bevált kis farmomat...magam is meglepődtem, mikor ajtók, ablakok nélkül láttam viszont:)) (biztos valami letöltött cucc volt bent, amit azóta selejteztem)
kissé leporolom, kipofozgatom, aztán jöhet a lábasjószág:) -
Gólya #36956 ha nem kakasként viselkedik, legnagyobb sajnálatomra meleg helyzetbe kerül, aztán kukorékolhat a fedő alatt...késő bánat...
mondjuk ilyen nagy állatvédő csapatnál biztos nem lehet majd levágni, na de törölni... -
Gólya #36955 az már biztos...ha nem vesszük hasznát, repül a lábasba nyikk nélkül:) -
Coolfire #36954 Karesz majd vigyáz a lányokra,és tojózza őket,hogy legyenek kiscsibék.:)
"Vágja le" opció biztos nem lesz.:)
Én is kíváncsi vagyok nagyon,hogy mi lesz ebből. -
#36953 DDDD...Akkor csak eszünk egy jó kis simkakas pörköltet! -
Gólya #36952 hűha, miket olvasok...:)
ezek szerint én is szedem elő a tanyámat...
Karcsit levágjuk pörköltnek, ha nem viselkedik... -
#36951 Gondolom... -
Coolfire #36950 Gyűjtsétek akkor a SP-kat.Biztos jó drága lesz. -
#36949 Nekem már van hozzá több traktorom is....de csak díszek. -
Ironman2 #36948 DDDDDDDD
Arról koldulna! -
#36947 Már csak traktor kellene a játékba. Sim-em akkora paraszt lenne, hogy avval menne iskolába..DDD -
#36946 Kígyó meg megeszi majd a többi kiscsibét..DDD -
#36945 Nem, gyík!...DDDDD -
#36944 Na, már csak az hiányzik...hogy döglött csibéim legyenek...akkor vissza is viszem őket az állatforgalmiba!!!....DDDD -
Ironman2 #36943 vagy kígyó.DD -
#36942 Különleges tojásokra kíváncsi leszek amúgy.. Valami zombi csirke kelne ki belőlük..DDD -
#36941 Majd eccer csak meg jelennek azt ennyi lesz a csibe keltetés.:))) -
#36940 Amúgy csirkekeltetést nem értem, alig írnak róla.. -
Ironman2 #36939 Robotcsirke lesz amúgy! -
#36938 Hát az enyém nagyon egyedi lesz az tuti...holnap el is kezdem a cucc gyűjtést hozzá. -
#36937 Ráadásul lesz új hangulatjelző is.. -
#36936 Aha...a simed dumálgat a buta csirke meg csak káricál majd. Karcsi a hülye meg kukorékol hozzá!DDDDDD -
#36935 Közben olvasom az angol szöveget. Ha magányos a sim-ed, beszélgethet a csibékkel.. De vigyázzunk a gonosz csirkével, mert elkergetheti sim-ed tojásgyűjtés közben is akár..DDD -
Ironman2 #36934 Nekem már pont vidéki házam van lóistállóval.Passzolni fog,de most a zEgyetemen vagyok sajna -
Ironman2 #36933 Én meg a beszélgetésre ahogy lehet hozzájuk kommunikálni.DDDD -
#36932 Ja, a simemnek valami svábos-magyar vidéki házat kell össze hoznom, olyant mint a rokonaimnál vannak falun. -
#36931 Szerintem telken kívül úgy sem mennek. Amúgy animációra leszek nagyon kíváncsi.. -
Ironman2 #36930 Pont passzolni fog hozzá! -
Ironman2 #36929 Na majd meglássuk.Szerintem lesznek korlátok benne.Azért nem hiszem hogy csak úgy el lehet őket engedni -
#36928 Hehe...most szedhetem elő a tanyasi cuccaimat izs! -
#36927 Már alig várom ezt a tyúkól szettet!!!!!! -
#36926 Tavasszal ki kell küldeni őket fesztivál helyszínre, és majd gondoskodnak a tojásról..DDD -
Ironman2 #36925 Na még az hiányozna hogy ezek elszabaduljanak a városba,aztán mindenhova odatojnak egyet.DDDDDD -
#36924 Jól olvastam, este elég etetni őket? Gondolom pipi pörkölt nem lesz benne..DD Amúgy lakótársaimra ráuszítom majd őket..DD -
Ironman2 #36923 Sőt a tojásokat belekeverheted a tápba is ha jól olvastam.Majd lefjordítják gondolom a mysimsesek -
Ironman2 #36922 Tök jó lesz! Reggel felkelsz,aztán gyüjtheted a tojásokat -
#36921 Elején 1 is elég lesz bően.. -
Ironman2 #36920 Ha enged többet lerakni 1 telekre