44549
-
Ironman2 #36999 Igen,de kell a rendszernek is sok memória.A negyedét simán el is veszi az,plusz még ha valamit futtatsz a háttérben amire nincs szükség.Sok felesleges dolgot elindit a windows,amiket le is lehet állítani a feladatkezelőben,vagy a rendszerkezelőben (msconfig.exe) vagy (services.msc)
Nekem ez az oldal sokat segitett:
http://csillagpor.hu/remek/windows-szolgaltatasok-leallitasa -
Ironman2 #36998 Na majd sikitsál megint ha lesz készlet,addig pihenek egyet! -
#36997 Remélem lehet mondani majd a kokasnak, amikor sokat üvöltözik, hogy: Kussoljá mááááár!!!! -
#36996 Hát én ezzel az egyel jól el vagyok már vagy ezer éve...könnyebb vele bírni...DDDD -
Ironman2 #36995 Vagy meghagyom őket had éldegéljenek,és csinálok egy új karaktert.Az lesz a legjobb szerintem. -
Ironman2 #36994 Lehet én is megállítom az öregedést a játékban,igy nem fair hogy sokmindent nem tud kitanulni a csajom.Lehet hogy ezentúl csak 1 karakterre fogok koncentrálni én is -
#36993 Szerintem ez már régebb óta benne volt, mint lehetőség. De én is csak a diploma megszerzése után találtam erre rá.
Sötét este próbált a simem csendéletet festeni...olyan is lett!DDDD
Na, gondoltam ezt a módszert akkor ki próbálom tájképpel is...És be is jött!!!hehe -
Ironman2 #36992 Bakker,ezt nem is tudtam.Én úgy voltam evvel a festéssel hogy előre beállított képeket fest le.Van még új a nap alatt -
Ironman2 #36991 Na pont ezért csodálkoztam rá,mert tényleg azt a tájat festi le.DD -
#36990 Az a röhej az egészben, hogy csak rögzíted a festeni kívánt témát a fényképező móddal és a simed akkor is azt fogja lefesteni még ha pont háttal van a témának! Kifordított szimuláció!!!!! -
#36989 Így lehet tehát a csendélet opcióval tájképeket is festeni...Tök jó.
Már 6-os szintű ecset mahinátor amúgy a simem.hehe -
#36988 Hát először is ki választom a csendélet opciót...utána meg ki választom a nekem tetsző vászon méretet..erre elő ugrik a fénykép készítési mód. Majd megkeresi a lencsével a megfelelő témát, azt "Klatty",és már mehet is a mehet. -
Ironman2 #36987 Ezt hogy csinálta??? -
#36986 Itt éppen "nagyban" dolgozunk...(Amúgy úgy írja alá a műveit, hogy: Pictor Hügó!!)DDDD
-
#36985 Mivel hogy a simem le diplomázott művészetből és most már szabadúszó diplomás festőművészke lett, tudod mikor ül be még egyszer az isi padba.DDDDDD -
Coolfire #36984 Igen,és ez a foskupac rengeteget zabál.2-3 GB már elég,de az ideális legalább 4.Hülyeség amit írnak(1-1,5GB),mert ahogy gyarapszik,úgy nő a gépigény. -
Ironman2 #36983 Hát az nagyon gyér -
Coolfire #36982 Ha 2GB lenne,nem sírnám tele a topikot.:)
Csak 1GB van.. -
Coolfire #36981 Játszottam anno 1GB RAM-mal-középgrafon,de akkor még kevéske cucc volt hozzá.Azóta 30GB lett.:) -
Ironman2 #36980 2 gb ram az kevés hozzá,ahhoz vissza kell venni szinte mindent a beállításoknál -
Gólya #36979 jaja...nem cserélnék veled...
nekem az szimpi, mert rengeteg feladat van, amit meg lehet csinálni, keresgetni, kísérletezni, hogy lesz jó
de Joschkának igaza van, hogy inkább azok a dolgok érdekesek, amik jönnek a kieg-ekkel (az egyetem maga, mint akció engem se fogott meg) -
Ironman2 #36978 A többi kieg hanyagolható szerintem,bár sok interakció akkor nem lesz elérhető,de a superpatch az kárpótol mindenért -
#36977 Próbáld ki és meg fogod tudni...legfeljebb majd fapados beállításokkal megy, ha másként nem. -
Ironman2 #36976 A Pets is 100 százalék,azt mindenképpen rakd fel! -
Coolfire #36975 Jól megszívattak...mindben van valami ami kellene..de annyit nem bír el a gép.Azon is filóztam,hogy csak az expansionokat teszem fel,de szerintem az is kifekteti. -
Ironman2 #36974 -
Coolfire #36973 Te tudod,hogy milyen kiadásom van/lesz.Meg amúgy sem tudok a pénzemre vigyázni.:)
Pont a VK? -
#36972 Én meg most olyan várost...(várost?!...inkább falut) fogok készíteni, hogy ihaj...lelki szemeim előtt már reggel óta lebeg, hogy az egész miként nézzen ki, úgyhogy míg meg érkeznek a baromfi udvar lakosai, addig azzal fogok foglalatoskodni. -
Coolfire #36971 Én meg a házakra értettem.:) -
Gólya #36970 jó...majd ha kész, hozom -
Gólya #36969 az írást én a kényszervegetarianizmusra vonatkoztattam...:)))
kérdésre: talán A világ körül... -
#36968 Az egyetemben is sok jó cucc van (no, nem az egyetem miatt!) szóval azt is érdemes szerintem felrakni. Meg a Természetfelettit, mert abban vannak a gombák, méhek. Szóval ezeket talán. -
Coolfire #36967 Nekem is elég egy kis házikó,nem is tervezek csak 1-2 simet.A nagycsalád az jegelve van egy másik partíción a komplett játékkal együtt,ahhoz nem nyúlok.
Egy teljesen új játékot akarok kezdeni,ergo jó lesz a kis házikód is.:) -
Coolfire #36966 Most nem volt gépem majdnem egy hétig,most szaladtam át majdnem 400 hsz.-en.Örültem,hogy nem folyt ki a szemem mire végignyálaztam,nemhogy jegyzeteljek.:)
Egyébként melyiket lenne érdemes az alp mellé feltenni szerinted?Az Évszakok az 100%,a másikat nem tudom.. -
Gólya #36965 pfff...ejnye...háztartási napló? -
Coolfire #36964 Nagyon nagy divat lett,hogy "nem esszük meg aminek arca van",de érdekes módon a hal mégis belefér.Nálunk is sok a divat vega.
Általában én is vegetáriánus vagyok a hó közepétől.. -
Gólya #36963 volt már itt egy csomó kép...Joschka is tett fel, Swen is, én is...azt hiszem talán Kem és Luci is...nem jegyzetelsz:)
mondjuk olyantól kellene kérned, aki nem használ custom cuccot
majd ha kipofoztam a házikót, megmutatom...bár az nektek nem jó, mert az én simem egyedül van, meg inkább a kisebb házakat favorizálom (talán ha lesz hangulatom, megcsinálom a nagyobbat is - alap van hozzá, csak kicsit igazítani kell rajta) -
Gólya #36962 de azért ha a tálon van elkészítve, ők se tiltakoznak... -
Coolfire #36961 Nekem is kellene egy kis berendezett parasztházikó.Nincs valamelyikőtöknek?
Csak az alapot akarom felrakni és max. 1-2 kieget,mert jelenleg nagyon zsenge a gép.
Még egy XP partíciót is csinálni kellett neki. -
Gólya #36960 első:)