44549
-
#37201 Ja, ezt el felejtettem hozzá tenni... -
#37200 "Ő" az...DDDD...itt éppen felöntött a garatra kissé, azért ilyen furcsa a nézése...
-
perko #37199 Meg ez nem kopasz. -
#37198 Hasonlít a simemre...onnét lehet esetleg ismerős...csak az enyémnek elől nincs ez a dzsungel a mellén... -
perko #37197 Valahonnan ismerős ez a testalkat.
-
#37196 hm lassan játszani kéne... -
Ironman2 #37195 Akkor június utolsó hetében szabin leszek úgy néz ki -
Ironman2 #37194 Viszem a 60 emberkémet is.DDDDD -
Ironman2 #37193 Amúgy biztos ideköltözök az új helyszinre,mert érdekes lesz.Bár nekem az álmok szigete nem jött be igazán,de ez jónak igérkezik! -
Ironman2 #37192 Ennyi simet egy rakáson,mint a trailer végén! Lassan már tényleg előjön ez a sok ember.Egyetem városban is voltak már szép számmal -
Ironman2 #37191 Modderek biztos megcsinálják valami utasitással hogy csirkét vágni,igaz ha nem is lesz hozzá animáció,de az bőven elég lesz,hogy az eszköztáradban megjelenjen a hús -
#37190 Meg fagyit!!! -
#37189 Nyugi...a boltban amúgy is lehet venni már az alapjáték óta kopozott szárnyast...majd esszük akkor azt. -
#37188 Szóval feleslegesen öltek időt a mesh kialakításába...gyakorlatilag a tojáson kívül semmi +-t nem ad. A baromfi mindig is haszonállat volt, és milyen finom a melle húsa. :D de így marad a tükörtojás :D -
#37187 DDDD...Azt nem! Etetgetni lehet a tyúkokat, játszani a kis csibékkel, össze szedni a tojásokat. Ja és Karesz tyúkkal lehet össze verekedni, vitatkozni. Meg ha éppen normálisan viselkedsz vele akkor sok tyúksági bölcsességgel ki oktathat. -
#37186 Lol már ilyen is van? Le is lehet őket vágni? -
#37185 Hali!
Áhh, semmi érdekes...csak tyúkokat nevelgetünk a tyúkólban.
-
#37184 Mi ujs srácok?Rég jártam itt... -
#37183 Ja, le smárolhatja majd így a simsgurus csaját. -
#37182 Nekem olyasmim nincs, mert én "alapból" undorodom a söprüs vas és edény orrú banyáktól. -
Ironman2 #37181 Lesz benne újraélesztés! Képzeld! -
Ironman2 #37180 Pont ezt akartam én is irni.Ebben a trailerben semmi újdonság nincs amit idáig tudunk.Ha csak ennyi lesz a játék,eléggé bukta szagú.Az úszó ház meg egy förtelem! Az ki találta ki,nem tudom,de semmijó nincs benne.Én is az üzleti részét várom inkább -
Coolfire #37179 Engem nem igazán győzött meg.Csak az üzletes része miatt veszem meg.De azért még a lájvcsetet is megsasolom.
Más:nincs valamelyikőtöknek összefoglalója a boszikról?Mert sehol sem találok,és az új simem az.Semmit sem tudok az egész varázslósdiról.Már a mysimset is áttúrtam. -
#37178 Pedig cuki lesz, mert egyrészt mindenki várta, hogy az évszakoknál már legyenek ilyen vízi cuccok, járgányok...de most már lesz!!! Másrészt az Álmok szigete környezetbe is tökéletesen bele illik...mert ugye a simem is ott lakik. -
#37177 Ehehe...neked se tetszik aztán semmi sem... -
Coolfire #37176 Nekem még mindig nem tetszik.
Remélem a lájvcsetben komolyabban kitérnek az üzletesdire. -
#37175 NyööööőőőőőŐŐŐŐŐ...nyöőőőő!!!!
Már látom, hogy a simem mekkorát fog majd a vízben tanyázni...
-
#37174 Kb, mint a hajuk, nem? -
#37173 Akkor remélem nagy mellű csajok mellei jól mozognak futás közben majd..DDD -
Aragorn831109 #37172 Behozták a Baywatch feelinget. :D -
#37171 Pasi életmentő egy fuldokló csajért...esetleg! -
#37170 Tök jó lesz a bár, amit a medencében lehet létre hozni! -
#37169 Ez állati lesz!!!...DDD Még sellő (Istvánné) is úszott egyet itt a végén!
Mikor jön már ki?!!!! -
#37168 Azért remélem az életmentő gyorsabban mászik bele a vízbe majd.. Mire odaérne, megfullad a sim..DDD -
Aragorn831109 #37167 Itt a szigetvilág trailer-e:
-
Gólya #37166 ahogy olvastam, ott is írta, hogy nem jött be az az oldal - és tényleg nem kötekedés, ne vedd annak, de én is jártam már úgy, hogy a másik oldal nem jött be és persze nem biztos, hogy konkrétan annak az oldalnak a hibája (igen, ez nem mentség egy elfogadott szabály áthágására, de azért ebben igaza lehet) -
Coolfire #37165 Ezt benéztem.:)De akkor sem volt baja a másik topiknak.:) -
Coolfire #37164 Én is,csak nem itt.Ha egyszer megegyeztünk hogy nincs warez,akkor ahhoz tartsuk már magunkat.Egyébként megpróbáltam segíteni neki. -
Gólya #37163 jajj ne is mondd:)))
ez a kiskutya mit össze nem rohangászik egész nap:) -
Ironman2 #37162 Bezzeg a kutyák,macskák meg egész nap mozognak!