44549
-
Ironman2 #37321 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ejnye! gyerekek is olvassák a topikot!! -
#37320 Na, már van börtön is a játékhoz
Sim State Prison
Letöltés: ITT!!!! -
#37319 DDD...Vasember topikjába akartam be dobni...csak mellé nyúltam... -
Gólya #37318 ugyan már... -
#37317 Ezé most nagyon el leszek kalapálva!....pedig tényleg nem akartam!...DDDD -
#37316 Húúú...bocsi ezt nem ide akartam!...Coolfire légyszi töröld gyorsan!...Köszi!!! -
#37315 Egy angol, egy német, és egy magyar vitatkozik, kinek a leghülyébb a felesége.
Mondja az angol:
- Az én feleségem olyan hülye, hogy a múltkor egy áruházban 500 fontért vásárolt akciósan húst, pedig nincs is akkora hűtőnk, amiben elállna!
- Az semmi! - mondja a német - Az én feleségem 1000 euróért vásárolt sífelszerelést, pedig nem is tud síelni!
Ezt már a magyar sem hagyhatja annyiban:
- Ugyan már, ti semmit nem tudtok a női butaságról. Az én feleségem a leghülyébb.
A múltkor egyedül ment nyaralni Görögországba, és magával vitt 10 darab gumióvszert, pedig nincs is farka!
-
#37314 Gondolom...rendesen kapirgálnak ott izs! -
Ironman2 #37313 TAlálgatnak rendesen a hivataloson is! -
#37312 Már neki álltam egyébként "Magyarfalva" városkának... teljesen sajátosan itthonira próbálom venni benne a figurát, amennyire csak lehet. -
#37311 Majd csinálok én akkor egy magyar tanyásat...már úgy is neki kezdtem... -
Gólya #37310 látod, nekünk tanya/farm kellene, de ahogy ezt az úrinépet ismerem, ezek mennének a víz alá...ezeknek nem kell óltakarítás:) -
#37309 Szerintem senkinek sem! -
Ironman2 #37308 Nekem se hiányzik a viz alatti élet! Viziszonyos vagyok amúgyis!! Elég lesz majd nyáron!! -
#37307 Inkább egy jó kis tanyavilág!!!! -
#37306 Így van!...Tüntessünk...Nem kell pagoda!!!! -
Gólya #37305 én Atlantiszra gyanakszom...pedig rohadtul nem kéne (nekem legalábbis:D ) -
#37304 Ja...öeaeaffff... -
Ironman2 #37303 Kinai város már amúgy is van,minek mégegy? Ez kizárva!!! Ázsiai cuccok,ruhák,és tetők is vannak már.Nem kell!! -
Gólya #37302 na de elég erős az a ló? -
#37301 Egy bak keckén....baktatunk mi ketteckén (Vasember al seriffel!)DDDDD -
Ironman2 #37300 A Modern Azsia? pfeeej!!!! -
#37299 De még semmi sem biztos...no majd kedden! -
Ironman2 #37298 Na a Vadnyugati témájú az érdekes lenne!! Jóska seriff végigüget a városon!
-
#37297 Ja, a szavazáson meg az uccsó lett a befutó! -
#37296 Reménykedjünk.. -
#37295 Én sejtem, hogy milyen város lehet majd...mert kicsikét olvasgattam ezt-azt. De majd kedden kiderül..... -
Ironman2 #37294 Volt amúgy 2 felmérés március környékén hogy milyen világokat szeretnénk:
-
Gólya #37293 végül is a tyúk meg a tyúkól már megvan, ló és istálló is van...talán nem lenne olyan nehéz kacsát, libát, marhát kreálni...
na keddig még álmodozzunk:)
egy biztos: ha valami horroros nyavalyát hoznak, a következő szezonra is ők kapják ezt a csodás díjat... -
Ironman2 #37292 Aztán majd napokig tart míg leszeded az összeset.Hacsak nem jönnek sok kertészek.DDD -
Ironman2 #37291 Hiába van ott ha üresek a mezők,nem lehet velük semmit se kezdeni.Vagy teliültetheted répával őket.DDDD -
#37290 Remélem igazad lesz.. De ha azt nézzük ott a Riverview.. -
Ironman2 #37289 Azt nem ihatok sajnos,nagyon savas.Egy pohártól már kikészül a gyomrom.Már a sörtől is beteg vagyok sajnos.Ennyi.Öregszem. -
Gólya #37288 az nem:) -
Ironman2 #37287 Nekem misztikus meg ilyen korabeli táj nem kell.Vagy Farm,vagy Vidámpark.Szerintem a csirkeól volt az egyik előjele neki hogy farmos város lesz,lehet lenyomják store cuccnak az egészet! Szántóföldmüvelés...stb Állati lenne -
#37286 Coca Cola..DDDD -
Ironman2 #37285 Csöpögnek róla majd keddig az utalások! VAgy lehet majd akkor derül ki -
Gólya #37284 tényleg jó lenne egy frankó kis farm...Riska, Coca néni, Tás, Gege...na jó, felébredek mindjárt:) -
#37283 Hát erre kíváncsi leszek, hogy mi lesz.. -
Gólya #37282 tőlem nem is kapsz mást, csak amit írtam