44549
-
Ironman2 #37361 Nálam is kikeltek a kiscsirkék! Remélem róka nincs a környéken!
-
Ironman2 #37360 Lovaimat eladtam,inkább egy medencét építettem a helyébe:
-
Coolfire #37359 A simem most éli a lázadó korszakát.Telefirkálja a várost,tüntetéseket szervez-idáig azt hittem,hogy ezt csak a campusban lehet-mezőgazdászkodik,ergo mindent csinál,csak nem dolgozik.:))
Most tüntettek a kevés nyersanyag miatt(ez 3 csillagos),és jól sikerült-tele lett minden gyűjthető cuccokkal.:)
Már 3-as szintű lázadó.Most már valami meló kéne neki,v. egyetemre menni.
-
#37358 Az enyém meg avval az avataros dns birizgáló géppel kulminálta egy magból a tiltott (és jó büdös!) gyümi magot...most kezd ki kelni a drága. -
Coolfire #37357 Jó ez a bosziskodás.:)Varázsolt a sim egy almát,abból egy citromot,abból lett egy különleges mag,és egy kis RNS igazítás után tiltott gyümölcs.Ez kell a növénysimhez,ugye?
A mega magic set cuccait,és a varázskönyvet is összehangolták már rendesen a varázslással.Ezek a tetű zombik jöttek megenni a veteményt,de hiába gyújtom fel/fagyasztom meg őket nem "használ" nekik.. -
#37356 ám nem dől össze a világ ha néha nem sikerül a varázslat
pl. a mérgezett alma tök vicces
aztán ha több pálcád van ki lehet választani melyiket preferálja -
#37355 DDD...Mindennek használ a verés csak az ablak üvegnek nem.
-
#37354 Hehe...Azért minden reggel 5 órakor van kakas kukorékolás! -
#37353 Így van!..DDD -
Ironman2 #37352 Hát igen! Mi sem tününk el ha kirepülünk a családi fészekből.DD -
#37351 Az a helyzet, hogy itt most a "felnőttek és kirepültek" kifejezések azt jelentik, hogy szőrén szálán el tűntek!!! -
#37350 Szóval gondolom ezt egyikőnk se így képzelte hanem, hogy majd teljesen életszerűen össze-vissza futkosnak a csirkék, tyúkok az udvaron. Szerintem a simstúdiósok egy ketreces csirkefarmot láthattak eddig csak és azt alakították át így. -
#37349 Igen, ott toporognak, ugrabugrálnak a tyúkól feljárónál...ennyit csinálnak mindössze. -
Ironman2 #37348 De nem jönnek ki a kertbe? Csak 1 bizonyos területen belül maradnak,nem? -
#37347 Na, a kis csibék meg közben felnőttek és kirepültek!..hehe -
#37346 Jobb ha a fél szememet rajta tartom...ha egy kis csibe is el tűnik...akkor meg kopozlak gyerek!
-
#37345 Buta tyúkok, be fejezhetnétek már a káricálást...így nem lehet dolgozni!
-
#37344 Duma helyett inkább mosogatnátok el...
-
#37343 Má ne is haragudjon biztos úr, de legalább egy fél hanggal feljebb kéne játszania....mondjuk a tetőn!
-
#37342 Hö-hööö...Mi folyik ott a háttérben kérem?
-
#37341 Kertész szolgáltatás NPC v 1.9 (Magyar verzió!) Ez a változat jó az 1.50 patchhoz!!!
Kertész_szolgáltatás_NPC_v1.9.package (119.80KB)
http://www.sendspace.com/file/2zvnri
-
#37340 Csak akkor lesz a házban meg minden cucc, ha a készítője mellékeli hozzá a többi egyedi tartalmat is. -
Austin Bailey #37339 vagyis ha letöltök egy házat package formátumban, akkor abban minden benne lesz? -
#37338 Behelyettesítés csak akkor van, ha előzőleg a launcher-el lett az objektum be telepítve, majd így készült egy játékmentés, de utána valami oknál fogva nem található meg az objektum a játékban.
Jelen esetben viszont nem volt semmi ilyesmi. -
#37337 Szívesen. -
Austin Bailey #37336 ez ilyenkor nem úgy működik, hogy ha nincs meg hozzá a cucc, akkor behelyettesíti mással? -
TomBond #37335 Köszönöm! Így működik rendesen! Nem az épület kellett hanem cuccok belőle! :-) -
Austin Bailey #37334 megnéztem a képeket az oldalon. Ez a cyclonescue cuccaival megy, de pl a mosdókagyló a mostani verzióval már nem is működik, mert belerakja a padlóba. -
#37333 Bár egy teleknél nem fogja ugyanazokat a neveket adni az egyes objektumoknak. Csak külön álló objektumokra vonatkozik ez. -
#37332 Ha a progi ablakában alul a pipát be rakod a kis ablakba, akkor a fájlok ugyan azt a nevet fogják kapni, mint ami a sims3pack formátumnál van nekik.
-
#37331 Akkor van egy egyszerűbb megoldás, ami telepítés nélkül megy:
1. Töltsd le ezt:
Sims3Pack Multi Installer.zip (7.73KB)
http://www.sendspace.com/file/dbhcui
Ez a kis progi gyorsan át konvertálja a sims3pack fájlokat "package" formátumba és utána elég csak be raknod a cuccokat a Mods/Packages mappába. Ezután meg fogod őket találni már a játékban.
Én így szoktam meg oldani telepítés nélkül, ha rühellem a launchert el indítani. -
TomBond #37330 Nem települ a játékba. -
#37329 Hogyhogy nem működik, nem nyílnak ki az ajtók, vagy mi? -
Austin Bailey #37328 megtippelem neked: Cyclonescue börtön szettje meg gettó szettje a TSR-ről, ami mind fizetős tartalom. (bár a napokban volt ingyenesen akció. Van még egy másik börtön szett MTS-en. -
TomBond #37327 Kell ehhez a börtönhöz valami? Nekem azt írja, hogy nézzem meg minden frissítés fel van-e telepítve, és nem működik. :-(
-
2008 Schyster Cabby -
#37325 Most, de... -
Ironman2 #37324 Nem mondod????? -
#37323 Nincs rá fölösleges pénzem! -
Ironman2 #37322 Ezért jó a VIP tagság! Törölhetted volna te is!