44549
-
Gólya #37681 olvasd el:)
nem minden, de az induláshoz talán elég
meg majd jönnek a többiek és mesélnek
nekem nincsenek természetfeletti simjeim -
Gólya #37680 zsepit küldjek? -
Era40 #37679 én is csak szenvedek..se tündérem..se zöldségsimem..sima átlagos családom van..valamit el kéne követnem velük..hogyan lehet tündérré vagy "zőccségsimmé" változtatni őket?? -
#37678 Nem kell rögtön össze omlanod ám!
Majd valahogy túl mászunk rajtad Mike... -
#37677 Bezzeg amikor én raktam ide képeket, alig raktatok, most hogy ne játszom, ömlik a sok kép
tudom ki kell tölteni az általam hagyott űrt :))) -
#37676 Le is szedek közülük jó néhányat, egy jó kis vadregényes vidéki városkába pont jók lesznek majd ezek a házak nekem. -
#37675 Ja, rengeteg munkába került, mire így össze jött. -
#37674 Nekem első látásra az a rozzant MTZ traktor tetszett meg...DDDD -
Gólya #37673 ez eszméletlen jó...
banyatank...patchwork takaró...bili az ágy alatt...szédületes
bent is hagyom a faluban:) -
Era40 #37672 ez kurva jó ez a berendezés... -
Era40 #37671 nekem is tetszenek..bár én a szintes házakat nem kedvelem.. -
#37670 Igen, már voltam néhány orosz oldalon és valami elképesztő dolgokat tudnak csinálni. -
Gólya #37669 azért milyen "érdekes"...nem tudom, figyelted-e, a jó cuccok általában oroszoktól vannak... -
Gólya #37668 jó bizony...
kibírnám egy ilyen helyen... -
#37667 Hehe...Tök jó ez a bakterház!
-
#37666 Azta....!!!!!
-
#37665 Nekem is bejön!
Ez azért nem semmi!
-
Gólya #37664 - Frau Engeltől nekem is van pár ház:)
nekem tetszenek -
#37663 Na, ha jó kis házak kellenek akkor ITT!!!! lehet találni...persze ízlés dolga, hogy kinek jön be ez a fajta stílus.
íme néhány ház képe kívüről...az el rettentéshez:
-
#37662 Őket ez abszolút nem érdekli...úgy tűnik. -
Gólya #37661 nem a különböző modok vesznek össze nálad? -
Gólya #37660 a kreátorok ettől jobbat dobnak össze bármikor...kicsit tanulhatnának már tőlük... -
Gólya #37659 csak simán alkalmazkodnak a valós időjáráshoz:)
még jó, hogy a belvizet nem adoptálták... -
Gólya #37658 ő legalább már felnőtt...de mikor az én két kicsim indult neki a nagyvilágnak...:) -
Era40 #37657 DDDDDDDDDDDD...érdekes hallod...ilyet még nem is láttam:)) -
Ironman2 #37656 De most meg számlák nőttek a kertben a növények helyén.DDDDD Le is szedtem őket.Sok furcsaság van a játékban.DD
-
Ironman2 #37655 Na végre jó a kertész is:
-
Ironman2 #37654 Na látom ugyanaz a bajuk a kertész moddal mint nekem az MTS-en. -
Ironman2 #37653 Mondom kicseszek vele,leveszem a létrát hadd fulladjon bele a medencébe.Erre nem kimászott a marhája?
-
Ironman2 #37652 Nálam meg zombiparádé volt teliholdkor.Az egyik lement játékgépezni,a másik meg medencézett:
-
Ironman2 #37651 De legalább a postaláda most jól müködik! -
Ironman2 #37650 Kertészem elromlott,hiába megyek a telefonra,és megrendeli,de simán nem is érzékeli a játék,hiába irja ki hogy másnap megjön,nem jön mégse meg! A telefonon meg ugyanúgy a megrendelés funkció marad életben -
Ironman2 #37649 Nagy szar! -
#37648 Ja, egyet értek! -
Coolfire #37647 -
#37646 A holnap megjelenő store tartalom képekben:
-
#37645 Szigetvilág infók
Mint már korábban is említettük, az üdülőépületek nem nyúljáratok. Van azonban egy olyan épület, amely szükséges ahhoz, hogy a szállodádat működtethesd. Ez viszont egy nyúljárat lesz a játékban. Azért kell ez az épület, hogy a vendégeid akkor is feltölthessék szükségleteiket, ha te nem gondoskodnál róla. (pl.: nincs WC az üdülőben). Ezt az épületet tovább lehet fejleszteni, összesen három szintje van. A fejlesztés természetesen simoleonba kerül, a második szintre 5.000 simoleonba, a harmadik szintre pedig 10.000 simoleonba. A harmadik szint után az épületben a vendégek fürdőházas szolgáltatásokat is igénybe vehetnek (pl. masszázs).
(mysims.hu) -
Ironman2 #37644 Ami viszont nem tetszik hogy néha megbolondul az időjárás.Mindjárt nyár van,a tévé szerint már nappal is 20 fok felett kéne hogy legyen a hőmérséklet,erre alig van 4-5 fok nappal,és éjjel meg tiszta dér lett minden -3,és-4 fokkal,el is fagyott az összes zöldségem! -
Ironman2 #37643 Igen komoly pénzeket lehet nyerni az automatán.Nekem már 10000-et dobál kifele.DD
Mindjárt fel is mondok mindenhonnan
-
Ironman2 #37642 7 törpe már azóta felnőtt,most éppen 3 nyomja a diszkóshitet a tavaszi fesztiválon:)))