44549
-
#37841 A klón most éppen varázsló, éppen felgyújtja a simem
ez annyira érdekes volt, hogy még Charlie az unikornis is odajött hogy micsinálunk :D
-
#37840 rém egyszerű
elmész az elixir boltba és veszel ilyen elixirt
ha éppen nem kapni, akkor rámész a vásárlásra még 5x
vagy megtanulod az alkémiát, és csinálsz magadnak ilyen köttyöt
mindenre van lötty, akár múmia is lehetsz -
#37839 az a baj, hogy már nem tudok vele mit kezdeni
lassan mindene 10-es, persze elvan a klónjával, meg a lovával de akkor is
ami furcsa, hogyha a családban nincs felnőtt, akkor nincs kamaszos hangulatváltásuk
és nincs mert állandóan pattog az iskola, meg minden miatt -
#37838 nem mindig sikerül a felélesztés -
#37837 már látom, hogy a kölkeim mégsem mennek egyetemre mg, megvárom a szigetvilágot, jó mókának tűnik
csak addig kéne egy jobb gép -
#37836 a 3-ban már nem kell létra a medencébe -
#37835 aha, egy baja van, nevetségesen olcsó -
#37834 a vén kujonról jutott eszembe, tök durva volt, hogy a minap meghívta a tini tünde simem az egyik régebbi haverját, akivel együtt jártak suliba, tiniként ült a jakuzziba, és most meg már öregember
tök durva a tündelét ilyen szempontból
az első haverok lassan meghalnak -
Ironman2 #37833 Na te is akkor jössz mikor én megyek aludni! Akkor most müszakváltás lesz! Jóéjt!!! -
#37832 mégiscsak gagyi ez a sárkány -
#37831 Ez a hajótörött krónikáknak a nyomába sem ér -
Ironman2 #37830 Másik észrevételem meg az hogyha csinálunk egy természetfeletti lényt a CAS-ban,akkor egy pár életcélhoz amiket el lehet érni,hozzárak még plusz feladatokat.Pl a boszinál ha kertész életcélt választjuk,ott még el is kell varázsolni 10 növényt,vagy mi volt a feladat pluszban,már pontosan nem emléxem. -
Ironman2 #37829 Ma majd ellátogatok a nyári fesztiválra is.Amúgy nézegettem ezt a blogalkalmazást az okostelefonon,nem rossz,bármit bele lehet irni,csak nem tudom majd milyen előnyökhöz juttat.Próbálta már valaki? -
Ironman2 #37828 Azért a nyár mindjárt másabb.Most úgyis aktuális lesz lassan:
-
Ironman2 #37827 Macsekok meg már úgy összebarátkoztak hogy egymást hempergetik a földön.D
-
Ironman2 #37826 Közben a klóncsávó elment benntlakásos iskolába:
-
Ironman2 #37825 Azért szépen kidobálta a játék az NPC-et,már csak azok vannak a pályán (városban)akiket én csináltam,így kreálnom kellett egy boszit,hogy majd tudjak vele játszani,de elöbb összeismertetem vele az egyik csajomat.
Elvisz Prézli a boszi sim:
-
Ironman2 #37824 -
Ironman2 #37823 -
#37822 Nekem egyedül csirkék vannak most csak.. De kutyán gondolkodok. -
Ironman2 #37821 Klóngyereket lehet beiratom magániskolába hogy ne kelljen mindig a tanulással kinlódnom vele,hogy megcsinálja a leckét,vagysem -
Ironman2 #37820 Macskákat nem csípem amúgy,de itt most elvannak nagyon,és nincsenek láb alatt mint az igazi macskák.Kutyát most nem akarok berakni,pedig egy jó lenne házőrzésnek. -
Ironman2 #37819 Ezért is szeretem ha sokan vannak egy házban.Imádom őket! -
#37818 Nálad aztán zajlik az élet..DDD -
Ironman2 #37817
-
Ironman2 #37816 Ha nem megy,akkor csinálok egyet oda -
Ironman2 #37815 Talán a plasztikai mütét segít asszem.Akarok egy boszit a családba! Seprüvel,meg varázspálcával,és tanulja ki a teljes alkímiát! -
Ironman2 #37814 Azt nem tudom még hogy boszivá lehet-e vállni,vagy ahhoz külön karaktert kell csinálni? Vámpírrá,vérfarkassá,meg zombivá lehet válni,de boszivá,és tündérré nem lehet? -
Ironman2 #37813 Mindegy. -
#37812 Ez inkább Fejes saláta! -
#37811 Hát most ezt nem tudom meg lesni, mert amíg pingáltam addig a kretén kertészek ki dobták a kukába az összes elpusztult veteményemet...ezé vót a nagy jajveszékelés. -
Ironman2 #37810 Káposzta!!!! -
#37809 Legolas nem szeret fürödni.
-
Ironman2 #37808 Belerakta a logódat is.hehe -
#37807 Ferrari a háttérben befigyel.DDD -
#37806 Majd mingyá meg lesem ezt. -
#37805 Tádááááááá....el készült a portré!!!
-
Ironman2 #37804 Ha rámész a kertész jellemvonásra,akkor azt irja hogy a 10-es kertész újratudja éleszteni a halott növényeket,nekem van 1 növényem,de az elszáradt,és nem irja ki hogy halott,de mást már nem lehet vele csinálni,csak kidobni.Akkor ezek szerint csak azoknál lehet ahol ki is irja hogy halott a növény? -
Ironman2 #37803 Na pont erről akartam kérdezni valamit.... -
#37802 Ja, az.