44549
-
Ironman2 #37882 tényleg? -
Gólya #37881 csak úgy, mint a valóságban:)
nem te tartasz cicát, a cica tart téged:) -
Ironman2 #37880 Szobalányt hülyeségnek tartom amúgy (főleg ha még férfi is:)) Azért nem fizetek hogy kivigyen 2 szemetet naponta,meg elmosogasson.Azt én is megtudom csinálni.Komornyik meg a nagyépületekben hasznos csak! -
Ironman2 #37879 Fránya macskák elkezdtek pofátlanok lenni,már mindenhova felmásznak,és ott aludnak,pedig van saját helyük:
-
Ironman2 #37878 Vettem nekik hintaszéket,és nagyon szeretik azt,használják is rendesen!
-
Ironman2 #37877 Na a simjeim mindegyik odahaza dolgozik,az egyik festő,a másik keveri az elixireket,a harmadik író,most irja az első regényét.A szülők meg kertészek,szépen keresnek a növényekből mindennap.
Amúgy az elixirboltban amit mondtál Mike,csak tündérátváltoztató főzet volt,de majd benézek holnap is oda. -
Ironman2 #37876 Ma még csinálok jópár karaktert,ha már a program kiürítette a városomból az NPC-et.DD Legalább a sajátokat nem törli,még az kéne! Lehet egy idő után már az üres telkeket,meg házakat se rakja le -
Ironman2 #37875 Megint van 2 ingyenes store tartalom a hétvégére,egy fotel,és egy antik falióra:
http://simsvip.com/2013/04/19/in-game-discounts-free-content-420-421/ -
Ironman2 #37874 Real-Time idő lenne a jó az egész játékban,sőt alkalmazkodjon a kinti időjáráshoz is.Ezt már nem lenne nehéz megoldani. -
Ironman2 #37873 Így voltam én is tavaly.Vártam a telet a játékban nagyon mikor ősszel megjelent,és megvettem,de mikor már kinnt sok volt a tél,akkor már elegem lett a játékban is.DDD Most a nyár a favorit,a telet nem bírom most elviselni a játékban.Azért van valami varázs az egésznek,nem? -
Ironman2 #37872 kösz! az érdekes,majd meglesem! -
#37871 tessék a rongylabdázás
szerintem tök jól megcsinálták
a simem és a klónja
mondjuk nálam is a nyár a leghosszabb hónap, tél meg egyáltalán nincs :)
-
#37870 régebben én is így csináltam, otthon tanultak a simjeim
csakhogy az elixir shopban lévővel sokkal gyorsabban lehet -
#37869 eredeti neve light beetle
szerintem ez a sima szentjánosbogár ami éjszaka szokott repkedni -
#37868 mint mondtam többször kell az elixir boltban vásárolni, árul ilyen elixirt jó eséllyel ha nem is elsőre
szépen rákattintasz 5x hogy vásárlás
békát a sima tóban tudsz fogni
holdkő nehezebb lesz, szerintem előbb kapsz a boltban kész lötyit mint holdkövet
de ha találsz egyet daráld le a géppel, mert akkor több lesz belőle, fel ne használd egyből
-
Ironman2 #37867 Már megvan az 50 saját kreálmány a városban.DDD A másik 50-et meg kidobta a játék,amiket nem én csináltam! -
Ironman2 #37866 Bemutatkozik Repkedős Gizi a kleptomániás őrült gonosz gyermekkerülő nőszemély:
-
Ironman2 #37865 Elvisz Prézli a nagy varázsló:
-
Ironman2 #37864 Gyarapodik a kert:
-
Ironman2 #37863 Boszorkányképző iskola a pincében:
-
Coolfire #37862 A legegyszerűbben úgy juthatsz hozzájuk,ha varázsolsz.:)
De mivel nem tudsz,ezért ahogy Era mondta,nézz be napi rendszerességgel az elixírboltba,v. áskázz v. pedig használd a varázsüstöt.Abba a "teremtés" opcióval majdnem mindent elő lehet állítani. -
Ironman2 #37861 ja megvan:
Varangy
édesvízből ki lehet fogni
csali: légyölő galóca
Holdkő
véletlenszerűen bukkan fel a szomszédságban a drágakő lelőhelyeken
Pillebogár
véletlenszerűen bukkan fel a szomszédság rovarlelő helyein -
Ironman2 #37860 Pillebogárról most hallok először.D -
Ironman2 #37859 Palackozott boszorkafőzet Varangy, Pillebogár, Holdkő
segítő, maradandó
Boszorkánnyá változtatja a simet
lol! ezeket honnan szerzem be? varangy az kínában van ha jól tudom,meg a Holdkő is
-
#37858 DDD...Lesz benne kerekeskút is. Akkor biztos majd kútba is lehet ugrani. -
#37857 Újabb Dragon Valley kép
-
Ironman2 #37856 köszi! -
Era40 #37855 én is épp erre hajtok most..a boszorkányt azt nem tudom.. -
Era40 #37854 rendes simből változtathatsz tündért..alkímia 10-es szint és akkor megtudod csinálni azt a tündérré változtatós löttyöt..de néha nagy ritkán az elixírboltban is el lehet csípni egy üveggel.. -
#37853 Na, akkor ez már a végleges verzió!
SimsMxHospitalOverhaul (magyar verzió!).zip (106.45KB)
http://www.sendspace.com/file/o9heg8 -
Ironman2 #37851 akkor lehet más a tulajdonsága az én macskáomnak:)) -
Ironman2 #37850 pedig kell hogy legyen csoportos tánc,több videóban is láttam ilyen koreográfiát már,mondjuk még nem próbáltam,de meglesem ma azt is hogyan kell -
Ironman2 #37849 a fenébe,pedig sokat olvastam már,és ezt nem tudtam! -
#37848 Áprilisi store tartalom 2. felvonás
A Tudorok tudora szett (1200 SimPoint)
Uram! Asszonyom! Engedje meg méltóságod, hogy bevezethessem büszke kúriájába, és körbevezethessem a frissen felújított kastélyban! Gyönyörködjön e dicső föld lobogóiban e pompás asztalnál lakomázva! Heverésszen társalkodóhölgyeivel, és csevegjen velük gyertyafénynél! Csodálja híres lovagok sisakjait, és rója le tiszteletét a királyi pár előtt! A Tudorok tudora kollekció minden középkori álmot valóra vált!
25 darab tárgy található a készletben -
#37847 ilyen szerintem nincs
akkor az egy másik életcél
volt boszorkányom, semmi ilyesmit nem láttam
(zöld hajúnak az volt az anyja) -
#37846 lehet blogolni, ennyi -
#37845 aha, de akkor nem csak a leckéjét nem te csinálod, hanem nem látod többet
ennyi energiával tarts neki szülinapi bulit, tortával -
#37844 jó neked
nálam a macskák permanensen láb alatt voltak, baromira idegesített ez a játékban :) -
#37843 ez meg a smuttle dance , ami nem rossz,
de a 2-ben jobb volt (a kicsi irányít a többiek őt utánozzák, ezt nagyon jól megcsinálták anno)
bocs a sok videóért, csak kedvet adott hozzá vasember :) -
#37842 ám milyen zenék vannak a játékban! van egy kettő ami nagyon bejön
meg a táncot is rendesen továbbfejlesztették a 2-höz képest, ha beleteszik a smuttle dance-ből a csoportos verziót, az lenne mindennek a teteje
ja mondanom sem kell, hogy a tünde simem leginkább az elixir boltban lakott
(ő az akinek mai napig nincs ágya, és az elején ott a parkban aludt, a edzőterembe járt zuhanyozni)