44549
-
Gólya #38259 a kis uborkafára kapaszkodó...:)) -
#38258 Hát miről van itt szó, kérem? Írtam neked az arcoskönyvben, hogy mi a kérdés... az azt állította, hogy el is olvastad... de semmi reakció. Aztán itt is írtam, hogy írtam ott, és szintén semmi. Gondoltam, szunnyadó a projekt.
Amúgy meg tényleg, forrásokat szoktam írni, azonkívül framework, berakod, használod -
#38257 DDDD...Ne már!
Még csak az kéne!!!! -
Ironman2 #38256 meg ráhajtott az asszonyomra,és mire észrevettem már reménybeli partnerek voltak!! -
#38255 Értem, köszike...na, majd gondolkodom rajta, hogy alkalmazzak e egyet az egy szem simem mellé!:)) -
Coolfire #38254 Jó lenne,ha nem bugzana.Bár,már azóta kijött egy-két patch,lehet hogy javították.Amúgy hasznos,ha azt nézed,hogy a szobalány 125 simi-amiért szinte semmit nem csinál(az új volt,hogy a kaptárt is kipucolja,és eteti a méheket),de 1200-ért a komornyik -szerintem jobb választás.
Csak annyi "hibája" van/volt hogy elkezdte szarni a félkész kajákat,és tele lett vele a konyha. -
#38253 Jó, mert már nálam sincs az meg. A komornyik az milyen, alkalmaztál már a játékban? -
Ironman2 #38252 nem,kihajítottam azt,nem kell.főzzenek maguktól! -
#38251 Vasember, neked meg van még a szakács mod? -
Austin Bailey #38250 én a tökfejeket raktam sorba ősszel, de a muri végén a simem az összesen összetaposta -
Ironman2 #38249 -
Ironman2 #38248 -
#38247 Ja, és fessen be mindent rózsaszínűre...meg azúrkékre! -
#38246 Igen és a nőcidre meg több szőrt tegyél majd...mongyuk a hátára! -
Gólya #38245 tessék vonalzó mellé állítani őket...milyen dolog már az, hogy összevissza vannak csak úgy?
ja és felvonulást is szervezz a tyúkoknak...úgyis sűrűn kiszaladgálnak az udvarra - ugye? -
#38244 Nem az esetem!!!...DDDDD -
Gólya #38243 nincs abból semmi...egyik embernek ez tetszik, másiknak meg más
most gondolj bele...nekem tetszik a Y.Bisson...meg neked is...????? -
Ironman2 #38242 Majd sorbarakom a veteményeket,a retket rakom leghátra -
#38241 Látszik nem ismersz....oda soha! -
Austin Bailey #38240 az a te nagy bajod, hogy nem bírod az építő jellegű kritikát. Emiatt vagy megrekedve ott, ahol vagy. Ha nekem valaki felhívja a figyelmemet arra, hogy hogyan javíthatok a munkámon, akkor általában örülök neki. Mellesleg ez továbbra sem verseny, hogy csak tömjénezni, vagy legyőzni lehessen a másikat. Valószínűleg azért nem láttál tőlem képet, mert soha nem nézted meg őket. -
#38239 Elnézést!....el siklottam felette biztos... -
Gólya #38238 na efelől nyugodt lehetsz
úgy lehet, pokolba is fogsz kívánni -
#38237 Hát volt az enyémek között is, ami nem olyan "Jaj de cuki cucc"-nak sikerült...de attól nem dőlt össze a világ. Építem, rendezgetem tovább! -
#38236 Ha valamiben el akadsz csak kérdezz, jó? -
Gólya #38235 nyugi...enyémeket már hányszor leszólták...na és? lehet továbblépni:) -
Gólya #38234 nem olvastad a privit:)
nem vagyok játékban:)
majd holnap...de még akkor se biztos, hogy gyártás lesz helyből...még újra fel kell térképeznem az egésznek a menetét
ha lenne valahol egy kis hely, ahová a kaját csak beadná valaki, talán össze tudnék hozni valami értelmeset én is:)) -
Coolfire #38233 Ez ment... -
#38232 Na, megy a város gyártás kedves Gólya? -
#38231 Hát ja, legkönnyebb a másik munkáját leszólni. Meg lehet mutatni mindenkinek a képekben, hogy mit tud maga össze hozni a játékban. -
Gólya #38230 ejj srácok...nem kell minden kesztyűt felvenni... -
Ironman2 #38229 -
#38227 A csibéd szépen fest a nagy estélyiben!!!! -
Austin Bailey #38226 ha már a kertet nem tudtad megdícsérni (bocs, ezt nem tudtam kihagyni ) -
Ironman2 #38225 -
Coolfire #38224 Jó a csaj púzója.:) -
Austin Bailey #38223 elég mű. A kertek általában nem ilyen dagonyák, veteménysoraik vannak, és nincsenek így beereszteva tyúkok, mert mindent lezabálnának. Olyan, mintha egy kisgyerek összedobálta volna a kedvenc elemeit -
Ironman2 #38222 Én kis kertem:
-
Ironman2 #38221 de gyomlálnék most én is egyet!
-
Ironman2 #38220 na mi történt a mysimssel? -
#38219 Hopp, a simem legyőzte a gravitációt?...Dehogy is, csak fenn akadt...tánc közben a levegőben!!!...DDDD