44549
-
Ironman2 #38299 2400 simpont az:
16 euro!
kb 4600 ft
gratuláloook!!!! -
#38298 Tétemelő válogatás (2400 SimPoint)
Mi történik, ha a nyerőgépeket és a blackjacket pókerrel és rulettel egészíted ki? Szerencsejáték-robbanás, nem más! A Szerencsehozó Simoleon kaszinó tartalmazza a Lapbűvölő blackjack-asztalt és az Eldorádó Aranya nyerőgépet, és most ráadásként két újdonsággal boldogíthatod játékos kedvű simjeidet! A Drill pókerasztal és a Fortuna rulettasztal remekül kiegészítik majd a játékbarlangod szolgáltatásait, és garantáltan a kedvére tesznek a fogadni vágyó simeknek. Emeld a tétet!
Prémium tartalom:
Drill pókerasztal
Pókerasztal
Akár magasak a tétek, akár alacsonyak, a Drill pókerasztalnál játszva azonnal felteszed majd mindenedet! A csomag zsetonokat, kártyákat és egy halálos pontosságú, beépített robotkrupiét is tartalmaz – ezzel az asztallal megütöd a főnyereményt! Élvezd a póker izgalmát a nappalid kényelmében a Drill pókerasztallal!
Fortuna rulettasztal
Rulettasztal
Pörgesd meg a kereket, és lássuk, szerencsés napod van-e! A Fortuna rulettasztal tartalmazza a kereket, a zsetonokat és a kimondottan tisztességes játékra programozott asztali robotkrupiét. Elég ez az asztal és pár játékos kedvű cimbora, és már kezdődhet is a játékkal töltött éjszaka – akár a kegyeibe fogad a szerencse fent emlegetett istennője, akár hátat fordít neked, a Fortuna rulettasztallal a szórakozás garantált! -
#38297 Én is csak véletlenül figyeltem fel rá, mert a fák mellé akartam rakni a kaptárakat. Azért állt ott a simem, mert előtte a tiltott gyümi növényt öntözte meg...azt közben már át költöztettem máshová. -
Gólya #38296 mondjuk az enyémek se nagyon tisztelik meg jelenlétükkel az építkezéseket:)
amikor már helyben vannak, apróságokat szoktam csak változtatni, kiegészíteni valamit - semmi extra már olyankor
(bár ugye egy fa ültetése se akkora dolog, mint mondjuk egy teljes építkezés) -
Era40 #38295 én olyankor mindig elküldöm őket a városba..azt mikor hazajönnek csak visonganak az örömtől:)) -
Gólya #38294 még nem is figyeltem sosem építkezés közben a simeket...:O
legközelebb meglesem őket:) -
Ironman2 #38293 hehe,ez jó -
#38292 DDDD, Nem...mivel nem bagoly az ipse! -
#38291 hátrafele nem tekeredik a nyaka? -
#38290 Na, ezt sem láttam, hogy a simem azt lesi, hogy egy fát hová teszek le...
-
Ironman2 #38289 aha,ok -
#38288 Azokkal az az egy baj, hogy csak dísztárgyak, akármilyen szépek is, de másra nem jók, mint oda zavarod a simet, hogy: Nézze! -
Ironman2 #38287 igen az igaz! amúgy pandoráék megcsinálták már rendesen a rulettasztalt,és egy komplett kaszinót,jobb mint ez,csak nem linkelem be,mert 18+-os az oldal.D
-
#38286 Így van...nagyon gagyi lett...de majd el bohóckodunk ezekkel is valahogy. -
#38285 Hát egy rulett asztal azért nem így néz ki...semmi igényesség! -
Coolfire #38284 És egy pár moodletset.:) -
Ironman2 #38283 meg kis bajszot is adtak a robotkrupiénak.DDDDD -
Ironman2 #38282 jaja -
Ironman2 #38281 Le merném fogadni ugyanazok lesznek az interakciók is -
#38280 Meg némi animációt, hangokat tettek hozzá, azt ennyi! -
Coolfire #38279 Én is háttal megcsinálnám.
Már szerintem szedik össze a "maradékokat" és azokat dobálják ki jó pénzért. -
Ironman2 #38278 http://simsvip.com/2013/05/01/sims-3-store-sneak-peek-update/
itt az info,én meg léptem! jó8! -
Ironman2 #38277 csak át kellett nekik textúrázni a blackjack asztalt,nem volt nagy munka -
Coolfire #38276 Nekem az. -
Ironman2 #38275 -
Ironman2 #38274 mondjuk sose értetem miért nem lehet ezekkel játszani is rendesen,miért csak animációk vannak hozzá.úgy lenne az igazi -
Coolfire #38273 Hát elmehetnek a sunyiba akkor.A parasztkodni vágyókat felizgatják ezzel a tyúkóllal,most meg kidobnak valami kaszinó maradékot.. -
Ironman2 #38272 Na úgy néz ki hogy holnap 2 asztallal leszünk gazdagabbak (akinek vannak még simpontjai)
Double Down Poker,és Roulette Bundle:
az egész kaszinó készletet fogják újra árulni a storeban a két kiegészített asztalokkal együtt ha minden igaz! -
#38271 azért annyira nem nagy projekt :) -
#38270 Nagyon szép letisztult valóban, az én stílusom is ilyen :) Jól eltaláltad! -
#38269 Húú, de hangulatos, azonnal beköltöznék! -
Coolfire #38268 Oké,most nekem sem jó,mert nem tudom meddig hagynak békén.:)Majd összehozzuk valamikor.Ha eddig bírtam,ez a pár napocska már nem oszt,nem szoroz.:) -
#38267 Akkor hajrá...nincs több kérdésem!DDDD -
#38266 hahh jó lenne... házit rajzolok a lekber tanfolymra. -
#38265 Mér éppen ringlisen ülsz a malájison? -
#38264 Hát a "komplett skin" az is csak egy .package fájl -
#38263 Hát másom sincs, csak időm :DDD ...kivéve jelen pillanatban. Namajd nemsoká :) -
Coolfire #38262 Én komolyan talán még CC-ket sem raktam a játékba,nemhogy komplett skineket.Talán csak a talicska póló és az ESP gityó van,amit drusza gyártott nekem.:) -
Coolfire #38261 Való igaz,elolvastam.Aztán el is felejtettem.:))
Majd ha lesz egy kis időd,akkor megkérlek,hogy magyarázd már el,mint egy retardáltnak. -
#38260 Én má montam neki, hogy framework...SUTYYY...föl a gépre...de rá se bagózik. Csak bagózik!