44549
-
#38539 Jaj basszus, tényleg! -
#38538 Dehogyis, hova gondolsz?...DDDD
Nézd csak meg, hogy a görbe-bögre alatt ott a kör alakú üveglap...még a széle is látszik.
Pirossal jelöltem, ahol alig, de azért látható az üveglap széle.
-
#38537 Joschka, a simed olvasás közben is tudja telekinetikusan lebegtetni a bögréjét? -
#38536 A növényes-üveges megoldást meg élőben láttam (nem magánházban :p), azóta szerettem volna megcsinálni. :) -
#38535 Hehe kösz mindkettőtöknek :)) Akkora problémát nem csináltam belőle, csak (már csak néhány ezerszer fogom elmondani, nyugi XD) nagyon szeretek a lehető legrealisztikusabban játszani, és oda szoktam figyelni, hogy nagyjából a valóságban is funkcionális házakat építsek (mármint a játékban :p), meg legyenek oldva olyan dolgok is, amik a simeknek nem fontosak (a fürdőszoba szellőzése, lefolyók, villanykapcsolók stb.) -
Austin Bailey #38534 klassz ez a lépcsőház -
Austin Bailey #38533 ilyesmivel nem kell foglalkozni. Az építészek szerint betonból mindent meg lehet csinálni. Ma már inkább az a szempont, hogy mi gazdaságos. -
Gólya #38532
ez csak játék:)
még egy simnek se dőlt a fejére a háza - szerencsére:) -
#38531 Köszi, aranyos vagy :) Na hoztam. Persze még csak a falak állnak, ill. 1 helyiség van nagyjából kész - de azért csak a fíling kedvéért :)
(Előrebocsátom, hogy teljesen eszetlenül dobáltam össze az elemeket, nem másoltam most képről, alaprajzról... úgyhogy statikailag nem vagyok biztos benne, hogy a valóságban is megállná a helyét )
tengerpart felől
utcafront
első emelet, átrium
ugyanez balra tekintve...a hálók
a bambuszok töve a földszinten
...és így érnek ki a levegőre :)
a kész társalgó / partyhelyszín
másik oldala
-
#38530 Okos :))))) Nekem egyszer egy nem frissített mod miatt sim-óránként szakadtak a meteorok... az egész város égetten mászkált :D -
Austin Bailey #38529 az én simsemet shang simlában bombázta ki egy meteor az alaptáborral együtt. Meg is halt, mert nem volt hajlandó elállni alóla, hanem elkezdte kamerázni. -
#38528 Szakad az eső így hát valamivel elfoglalom magamat...
Hehe, jön a jó idő mehetek megint a partra úszni meg minden...
Mi a szösz...
-
Gólya #38527 ez mióta kérdés? :))
én pl. holnap az átszerkesztett városomról fogok hozni képeket (és vagyok olyan "pofátlan", hogy meg sem kérdezem, kell, nem kell?)
(most van épp tesztelés alatt...A pasi másolt egyet magának belőle:D)
-
#38526 Már épp kezdtem volna unni a játékot, erre egy meteorit szét****ta a házamat... A gyönyörű kertészettel együtt... Elkezdtem a renoválást, de elment tőle a kedvem (mindent el kéne pakolni, hogy fel tudják takarítani az égett padlót stb.), így, mivel múltkor megihletett Joschka művészete , elkezdtem egy bazinagy modern villát a tengerparton... Hozhatok képeket? -
#38525 Gondolom úgy oldják meg, hogy a szárazföldön lábuk nő... máshogy elképzelhetetlen. Vagy a hangjukat kell adniuk ursulának a lábakért cserébe. -
#38524 De, ezt kerestem neki én is, köszike! -
Gólya #38523 Kem!
nem ezt kerested a múltkor?
ha nem, akkor bocs...nem kerestem vissza... -
Ironman2 #38522 Na most jól bedobták a 4-et hogy legyen miről beszélni 1 évig.Amúgy közben kiderült hogy játszható sellőket fogunk kapni a Szigetvilág kiegben.A simünk képes lesz majd sellővé változni! -
Ironman2 #38521 Medieval ruhákat áthozták ide? -
#38520 Dragon Valley
Hivatalosan bejelentették, hogy május végén jelenik meg a Store legújabb szomszédsága, Dragon Valley.
(mysims.hu) -
#38519 Persze, hogy nem onnét való...az csak egy un. mézesmadzag kép volt anno. -
#38518 Mindegy hülye kérdés volt :) Látszik, hogy nem játékból való kép. -
Gólya #38517 passz -
#38516 Hát a simem már sétáltatta a blökijét de ilyen még nem történt vele...talán ha macsekot látna. -
#38515 Figyi, totál más: a fejlécben a vetített képek közül az egyiken van olyan, hogy a kutya a gazdiköré tekeri a pórázt... Ilyen tényleg van, vagy csak illusztráció? -
#38514 Lehet, nem is 3D-s lesz majd hanem origami sims!... -
Gólya #38513 azt már meg sem mertem említeni, mert megint én leszek az állandó kötekedő:DD -
#38512 Sík a divat talán... -
#38511 Csak le ég majd a cipőkéje azt maradnak a sima vasalások.DDDD -
#38510 Nekem a logója se tetszik... összecsapottnak tűnik :D -
#38509 Az, mikró röppentyű! -
Gólya #38508 esetleg a Flatley-csapatba szeretne felvételt nyerni a hölgy? -
#38507 Fogom a spájszert azt jól le csapom majd vele ezt a csilis babot zabáló bőregeret! -
#38506 Ez egy ilyen mikrosárkány, vagy csak messze van? -
#38505 Íme egy újabb Dragon Valley kép....tűzről pattant menyecskével!
-
Gólya #38504 de fölötte ott az a nagy üres tér... -
#38503 Majd csak hozzá szokunk. -
#38502 Nagyon szeretem ezt a szettet, hálisten a Pets után is frissítette egy idő után. Többször is megépítettem a lakókocsit, játszottam is vele 4fős családdal... Zseniális! -
Gólya #38501 most nézem fönt ezt a sims4-es kis képet...csak nekem olyan fura??? -
Gólya #38500 :) fel se tűnt?