44549
-
Austin Bailey #38619 tudod a Föld nevű bolygón ez nem így műkodik -
Austin Bailey #38618 Kedes Iron! Ajánlom neked tanulmányozásra a következő linket:
Értelmi színvonal kritériumai -
Gólya #38617 hát ne nézd -
Ironman2 #38616 Kedves Austin! Ajánlom neked tanulmányozásra a következő linket!:
Fórumozási alapismeretek,és etikett! -
Gólya #38615 Iron anyó ül a tojásokon...na most én is eldobom a laptopot... -
Ironman2 #38614 dehogyis! szakadok a nevetéstől.DD -
Gólya #38613 vagy kikölti őket...
bár a mikéntje kérdéses...
bocs Iron, meg ne sértődj -
Ironman2 #38612 -
Austin Bailey #38611 elég gagyi -
#38610 Most le öntöd akkor (Sárkány)sörrel a tojásokat a hűtőben? -
Ironman2 #38609 Pontosan! Csalódás/átverés volt a léggömb,a seprüzés is,meg gondolom ez is! -
Ironman2 #38608 Arra nem,de a sárkány tojásaival eljátszadoznék.DDDDDDDDD (nehogy valaki félreértse,lesznek benne sárkánytojások is!) -
Gólya #38607 ez valami bébisárkány akar lenni?:))
nem lesz ez olyan rossz - bár...valószínű, hogy a beharangozó megint többet mutat, mint amit kapunk majd... -
Gólya #38606 na...pályázol a sárkányfűárus helyére? :DDD -
Ironman2 #38605 Sárkány ellen sárkányfűűű!!! -
Ironman2 #38604 -
#38603 Á, ugyanott tartok, mint amiről hoztam képeket, nem játszottam azóta. Úgy általában mondtam -
#38602 Ez csak természetes, hogy magunk örömére megy a dolog. -
Gólya #38601 mint tudjuk, ízlések és pofonok...
mondom, nem vitatom, hogy nem oda való a stílus, de én nem tanulmányok alapján tervezgetek a simsben, hanem saját tetszik/nem tetszik alapján
(egyébként ha a készítője lehagyta a kőkeretet, lelke rajta:DDD ) -
#38600 Nekem is tetszik, azért mondtam, hogy jó helyen van ott ahol éppen ott van...végül is ez egy játék és nem a valóság. Később úgyis bármilyenre ki cserélhető ha találsz neked jobban tetszőt. Erről szól itt az egész, hogy neked tetszik e, nem pedig arról, hogy kinek nem.:))) -
#38599 Írtam privit Gólya! -
Ironman2 #38598 ja,nekem is tetszik!!! :)) -
Gólya #38597 nem zárom ki, hogy stílusban nem illik - de nekem így tetszik
olyannyira, hogy ha valaki a valóságban a kulcsait postázná a tulajdoni papírokkal egyetemben, máris csomagolnék:) -
Gólya #38596 tényleg...ezt hogy lehet megoldani? valaki tudja?
egy minta jött egy házzal - ha rámutatok a mintára, semmi infó nincs róla...honnan lehet kisilabizálni az eredeti lelőhelyét?
az is valószínű, hogy a házat, amivel jött már töröltem (igaz, még azt sem tuom, melyikkel...) -
#38595 Jó helyen van az az ablak! -
#38594 Nosza, elő a nagy műveddel...tök kíváncsi vagyok rá! -
Ironman2 #38593 Nagyon király lett!!! -
Gólya #38592 pedig én meg pont a te képeidre várok...naaaa, légyszi....
igen, az a gyűrt izé is pattern...várj megnézem...aha, de hogy tudom megnézni, honnan van??
az absztrakt minták közé került be...azt se tudom, melyik házzal jött...
na? ötlet? -
#38591 Hát ez valami felháborítóan jól néz ki. Nem is hozok több képet, komplexusaim lettek Miattatok. :p Amúgy én is pont azt a kő-patternt használtam a házamhoz, csak átszínezve Az ágytakarón a gyűrődések, az is pattern??? Elkérhetem?! -
Gólya #38590 te a te helyedben cseréld ki -
Austin Bailey #38589 én a helyedben kicserélném ezt az ablakot, mert nagyon látszik rajta, hogy ez egy reneszánsz kőkeretes ablak. -
#38588 Tök kellemes színhatások. -
#38587 Ja, meg sötét is...nem jön be nekem ez. -
Austin Bailey #38586 de ronda -
Gólya #38585 és az utolsó kettő - nincs még kész teljesen, az udvar pl. sehol sincs még, de azt hiszem, az marad a beköltözés utánra:)
(kilátás a teraszról ill. a telek széléről)
-
Gólya #38584
-
Gólya #38583 végül nem az építkezés közbeni képeket hozom...nem lettek jók (sztem)
-
#38582 Újabb Dragon Valley kép jött ki.
(Simsvip.com) -
Austin Bailey #38581 Azt mondam el, hogy ennek a fajta modernizmusnak mi volt a kritikája, ami részben ma is érvényes, miután most újra lett élesztve ez az irányzat. De a modernnek vannak más változatai is. pl Frank Lloyd Wright, aki például használ díszítést, és a házai rendelkeznek privát terekkel. Ez a legismertebb háza -
Austin Bailey #38580 Mindkettő