44549

no-warez.gif
  • kem001

1968 Pontiac GTO
  • TusKa
    Természetesen LuckyPalms! Már a 2-ben is Strangetown volt a kedvenc városom A karakterem egyébként űrhajós és egy UFO a párja, csak stílusosan.
  • TusKa
    Köszönöm szépen!!!
    Finnyás vagyok az egyedi tartalomra
  • lucifer9393
    Szia! Én is üdvözöllek közöttünk! Elég sci-fi témájú életet él a simed Ez Lucky Palms városa, ugye?
  • TusKa
    Óh... nagyon szépen köszönöm!!!
    ESkin-nAtural+-t használok.
  • Joschka
    Szia!

Jó egyedi dolgaid vannak!!!!
  • Ironman2
    Szia! Üdv a klubban! Nagyon jók lettek a képek,és a simed is király! Jól látom a peggy skin van rajta?
  • TusKa
    Sziasztok!
    Gondoltam regisztrálok és beköszönök, ha már lassan fél éve nézegetem rendszeresen a ezt a topic-ot.
    Mivel a Ti képeitek is mindig kedvet csináltak nekem a játékhoz, gondoltam töltök fel pár képet én is.

Remélem meg is jelennek majd a képeim nem vagyok egy nagy fórumozó alkat (elölnézeti képet se látok) nem értek én az ilyen huncutságokhoz...
  • Ironman2
    Jún.25
  • Mike
    hányadikán jön a szegitevilág?
  • Mike
    ejha, valahogy csak megleszünk nélkülük
  • lucifer9393
    Kár, hogy a játék nem olyan élvezetes sosem, mint ezek a bemutató videók. Egyébként észrevettétek, hogy említettek a diving lotokat? Szóval nem az egész tengeralatti domborzat van részletesen megcsinálva, hanem vannak vízalatti telkek. ÉN ezt szűrtem le belőle.
  • Joschka
    Nekem meg egy Sellő Joschka simem...
  • Ironman2
    Sellőkről nem is nagyon esett szó a videóban,gondolom azt még a megjelenés elöttre tartogatják,pedig már beszéltek róla.Nekem lesz egy Sellő István karakterem majd!
  • Joschka
    Meg a óriásipolip is a karib-tenger kalózaiból...DDDD
  • Ironman2
    DDD megihlette őket a Cápa,meg a Baywatch c.filmek! A végén azért előjött szegény cápaeledel búvár szelleme
  • Ironman2
    ..meg a csótányok!!!
  • Ironman2
  • Joschka
    Ja, meg a szúnyogok bezzeg szívhatják a simek vérét, de malacot azt már nem vághatnak le!
  • Ironman2
    Röhej! Haszonállatokat nem mernek belerakni,de tengeriszörnyet azt igen,ami lehuzza az embereket a víz alá.DDDD
  • Ironman2
    Húúú,mi volt az a dög a végén?? Tiszta horror!
  • Ironman2
    Víz alatti rész az nagyon király!
  • Joschka
    Tök jó lesz...rengeteg dolgot lehet majd csinálni a szigeteken...asszem ide fogok költözni...ide is!
  • Ironman2
    na tessék,pont most futott be a video,ugyanaz mint az elöbbi,csak ez angol,Graham Nadore a producer:

• Joschka
    Aha...okés. Majd akkor lessük...csak közben cuccokat gyártok a falumhoz.
  • Ironman2
    Asszem ez lesz az!

• Ironman2
    Csak egy videót fognak közzétenni.Arra várok én is,csak nemtudom hova rakják majd.Az élő bemutató az május 23-án lesz!
  • Ironman2
    Süsüke! DD
  • Joschka
    Hol lesz a bemutató?
  • Ironman2
    Jaj! 2 fajta sárkány is lesz a Dragon Valleyben.A Vörös Sárkányt már ismerjük,itt a zöld sárkány leírása:

A zöld sárkányok rajonganak a kincsekért! Figyeld, amint a sárkányod villámlás közepette különleges meglepetést idéz meg.
    Nem nőnek elég gyorsan a növényeid? Túl sok terményt kellene egyszerre betakarítanod? A zöld sárkány segít!
    Simed megkapja „A zöld sárkány jele” hangulatmódosítót, amely csökkenti az éhségét és az ürítési szükségletét.
    Beszélgess a sárkányoddal a jártasságaidról! Lehet, hogy szolgálni tud egy-két hasznos tanáccsal.
    A sárkányok egytől egyig remek cimborák. Etesd, nevezd el és szórakoztasd közös játékkal a sárkánybébidet! Vagy egyszerűen csak hordozd a válladon, hadd irigykedjenek a barátaid!
    A sárkányod elnevezésével megakadályozhatod, hogy a többi helybéli lecsapja őt a kezedről.
  • Joschka
  • lucifer9393
    ötlettelenek...
  • Joschka
    Nekem se kell...
  • Ironman2
    nem tetszik!
  • Joschka
    Ezek a göncök jönnek ma a storeban.

• Ironman2
    Akkor lenne az igazi,ha 30-an 40-en is nyüzsögnének benne.Arról meg nem is hallottunk hogy egy üdülő mennyi telket fog magában hordozni.Lehet hogy kibővítették,és megnövelték a maximális telekméretet.Idáig 64x64-es volt a maximális ha jól tudom.Abba kicsit gáz lenne belezsúfolni egy egész üdülőt.
  • Ironman2
    Üdülő meg emberek nélkül kicsit gázosan fog kinézni! Arról bezzeg nem irnak.Na majd holnap meglássuk a videóban
  • Joschka
    Tuti, hogy azok sem fognak majd nyüzsögni, pedig az egyetem óta azt gondoltuk, hogy ez a jelenség változik...tévedtünk.
  • Ironman2
    Na kiváncsi leszek nagyon erre.Hogyan oldották meg hogy vendégek is jöjjenek ezerrel.DD
  • Joschka
    Szóval akkor a Szigetvilág kieg lesz az üzletes verzió.