44549
-
#39219 Inkább ezt jelenti az "Into the Future":
A jövőben
Más kérdés, hogy a magyar címe mi lesz a kiegnek megint.DDD -
#39218 crash crash fagyár leállt leáll hibát észlelt észlel
kulcsszavazk:)
DEP megcsinálva, gép birja, nem melegszik tul, egyedi tartalom kevés:
Sunset Chapel.Sims3Pack
NRaas_MasterController.package
NRaas_ErrorTrap.package
NRaas_Overwatch.package
NRaas_MasterControllerCheats.package
NRaas_NoCD.package
nointro.package
ha vannak ötletek mit csináljak, azt szivesen veszem :D -
Ironman2 #39217 Nem vissza a jövőbe,hanem előre a jövőbe! Jó poén!
A Sims4 bemutatásra viszont várni kell,mert nem viszik ki az E3-ra. -
Ironman2 #39216 Sims 3 Into the Future-valószinüsíthető hogy ez lesz az ősszel megjelenő kieg neve,mivel már felkerült a cím egy online áruházba -
#39215 látom van ilyn sárkányos cucc, de az engem nem vonz. jobban szeretem a természetes dolgokat, mint a természet felettieket. herőtom is van mikor jönnek a farkasembörvámpírok fuuu :D -
Ironman2 #39214 1.50 az utolsó patch,és az Egyetem az utolsó kieg ami volt -
#39213 Átérzem a helyzeted teljes mértékben. Én már levizsgáztam 3 napja :))) most jöhet a nyár :) -
#39212 melyik a legutolsó verzió? végre vizzsgaidőszak, talán már egy sikeres vizsgán és tul vagyok tomb raider végigvíve, jöhet újra egy kis sims. gondolomjött ki tapasz.
cask azt nemtudom holjártam, asszem esküvöt terveztem mikor abbahagytam kis időre, csak legénybucsun megcsaltam a csajt, és azóta asszem haragszik :D -
#39211 Majd megnézem, csak még dolgozóban vagyok, és itt nem lehet hanggal. -
Gólya #39210 jaja...nekem is tetszik...meg azt hiszem Iron tett fel egy rövid kis videót egy kis víz alatti úszkálásról...hát az nagyon tetszett... -
#39209 Igaz. De ez az új város, ami a szigethez jön, jól néz ki. -
Gólya #39208 velem is előfordul, hogy nincs ötletem se játékhoz, se építkezéshez, akkor én is hanyagolom...nem lenne értelme itt szenvedni:) -
#39207 Igen. Már jó rég nem játszottam. Valahogy nincs türelmem hozzá. -
Gólya #39206 hajrá (itt van az már nemsokára)...akkorra már többeknél kipróbált lesz, úgyhogy lehet majd kérdezősködni...:) -
#39205 Ja, értem. Majd ha szabin leszek, pótolom a mulasztásaimat. -
Gólya #39204 ez még nincs..majd lesz - nemsokára...
jónak tűnik az előzetesek alapján...de majd kiderül a vallatásnál:) -
#39203 Hm, látom, megint le vagyok maradva, mint a borravaló. Nem is tudom már követni, hány kieggel.
Ez a szigetes milyen? -
Gólya #39202 te meg főnök írd ki lóbetűkkel felülre, hogy ezen a helyen nincs warez, ill. olyat is láttam már más topicban, hogy warezért pihi jár
ne képekben "beszélj", írd ékes magyar nyelven plakát méretben - talán akkor egyszerűbb lesz az élet -
Gólya #39201 pontosan mi a probléma?
azt írtad, nem eredeti a játékod...innen kezdve ebben a topicban nincs miről beszélni
megkértek, hogy menj a másik topicba - most komolyan ezt sérelmezed? -
Coolfire #39200 -
#39199 Azé találtam ide vissza.... -
#39198 Meg volt!:) -
Coolfire #39197 A kékre.:) -
#39196 Hát a képre kattintva az egész egyszerűbb, nem? DE!...DDDDD -
Coolfire #39195 Kattints már a kék feliratra.. -
Ironman2 #39194 Szerintem félreértik a bannert,mert az van kiirva hogy a warez kérdések helye,és azt hiszik hogy ide kell irni.DD
át kell irni hogy fáradj ide! -
#39193 DDDDDD -
Ironman2 #39192 -
#39191 DDDDDDD...sejthette volna, hogy nem egyedül ilyen. -
#39190 Mármint a cápa?....amúgy eléggé viccesen támadta le az ipsét....pont mint a rajzfilmekben.DDDDDD -
#39189 Szigetvilág kieg tervrajz rész
Ezekből a tervrajzokból...
lehet majd az alábbi létesítményeket összehozni.
-
Coolfire #39188 "Menj már át a halálfejes részbe,majd ott segítek."
Ebben most mi volt a retardáltságra való utalás?A blackbox az warez,és ha megnézed a banner alatt,oda is van írva,hogy itt nem earezolunk.
Ha átmégy a másik topikba megbeszéljük. -
Ironman2 #39187 Hát ez nagyon kimerült a végére.DDD -
#39186 Vajon meg is eheti a cápa?DD -
#39185 DDD...még jó, hogy nem egy porfelhő volt körülöttük! -
#39184 Sims 3 Szigetvilág Cápatámadás
-
#39183 Nem jött még hír róla....de szerintem hamarosan várható! -
#39182 Hát azért, mert ha egy kicsit gondolkodnál akkor rájöhetnél, hogy ez bizony itt nem egy warez oldal...Itt warez játékokkal nem foglalkozunk...tessék megérteni. A telepítési gondokat pedig a technikai topikban (A halálfejes képnél kell oda átmenni!) beszéljük meg mindig a segítséget kérőkkel. Ez eddig is így volt és ezután is így lesz! -
#39181 Patch-ről nincs hír amúgy, hogy mire várható? Gondolom nemsokára jön már.. -
#39180 Nekem csak a kieg kell, de akár már most is adhatják...csak azt talán éppen most sokszorosítják.DD