44549
-
Coolfire #39659 5 húros a legtöbb..:) -
#39658 Ezt akartam meg mutatni eredetileg:
-
#39657 Hopp, ez 6 húros, felejsd el! -
#39656 No, meg ezt tudom még "át csinálni" a játékhoz.
-
Coolfire #39655 Nekem csinált drusza ESP gitárt.Kéred?:)
Majdnem olyan,mint az igazi.:)) -
Coolfire #39654 Nincs befestve a feje,és nem ér a nyelve le az álláig.:)
Annak a nyelvnek hogy örülhetnek a nők.. -
#39653 Közben azért tovább leskelődök, hátha bele futok valami jobb cuccba. -
#39652 Ezeket használom, de játék közben (mmint mikor játszanak rajtuk) eltűnnek. :( -
#39651 Gene SIMmons!!! :))))) -
#39650 Így van, azok ott amerikában bolondulnak az ilyesmiért...mi nem igen.:) -
#39649 Ehhez mit szólsz?
Bár ez ugyan sims 2-es, de tudod, hogy simán át tudom konvertálni a sims 3-hoz.
-
Coolfire #39648 Na,most oké a képarány,de hangja az nincs... -
Coolfire #39647 Ezt valahogy sejtettem.Biztos a hülye bárok miatt került bele bőgő.. -
Coolfire #39646 Érdekes a 3 húros basszus..
Jobb nincs a piacon?Én is nézegettem,de normálisat én sem találtam.. -
#39645 Tudod a mozgás és az animáció is a bőgőhöz van hozzá rendelve...tehát hiába van basszusgitárod, az akkor is rendes gitárként fog szólni.:D -
#39644 DDDD...az szép méretűre hízott! -
#39643 Tessék, csak ez van:
http://www.sendspace.com/file/1ei0s7 -
Coolfire #39642 Megalapítottam a The Cools-t.:)
De szar a hegedű,mert az nem tud folyamatosan menni,ha megtanulta a dalt,leteszi..
Csináltam egy videót is,de azt még ki kell találnom hogy konvertálom át 16:9-be,mert 640x480-ba mentett,és 1,2 GB amit nem tudok a yt-ra feltenni.
-
Coolfire #39641 Drusza rendes basszusgitárral nem találkoztál még?Mert a bőgő nem az igazi egy jóféle zenekarban.:) -
#39640 Hehe...így tök jó közlekedni a városban.
-
2002 Chevrolet Camaro SS -
Coolfire #39638 Akkor azért voltak olyan érdekesek...
Bár ennyi eszem magamtól is lehetett volna... -
#39637 Két default nem lehet benn egyszerre soha, semmiből! Viszont a legtöbb skinből van default és non-default verzió is a letöltésnél, lehet választani.
Illetve term. ha egy default skin csak T/YA/A, akkor mellé lehet tenni csak gyerek-/toddler default skint is (bár olyat még nem nagyon láttam). Lényeg, hogy ne ugyanazt a dolgot akarják felülírni. -
Coolfire #39636 De arra még nem válaszoltatok,hogy két default skin ütközhet? -
#39635 Igen, ez agy van. Persze csak ha a drágább plasztikát választod.. -
Gólya #39634 nekem nem fontos...én elintézem a cheattel:) -
Ironman2 #39633 igy van,itt a kép! nagy jelentősége lesz a kék ikonnak a Sims4-ben! -
Ironman2 #39632 sajnos már nincs időm elindítani a játékot,mert mindjárt meló van,de én úgy emlékszem hogy a plasztikánál előjönnek ugyanúgy a csúszkák mint a CAS-ban,de ha nincs igazam akkor irjátok meg -
#39631 Egy kék gyémánt összenyom egy zöldet... én ezt veszem ki belőle... vagy a zöldből kinő egy kék. A címe is vmi jövővel kapcsolatos, és a leírásában van vmi olyan, hogy a jövő eseményeinek jele. -
#39630 Az egyetemben lévő egyi kszobor már elég Sims 4-es. Iron hívta rá fel anno a figyelmem, és tényleg igaza van. -
#39629 Szerintetek lesznek utaló nyomok a Sims 3-ban majd, amik 4. részre utalnak majd? -
Coolfire #39628 Köszönöm.
Sosem használok a moveobjectsen kívül semmit,így nem nagyon ismerem. -
Gólya #39627 de a plasztikánál is meg tudod határozni, mit és milyen módon változtass? -
Aragorn831109 #39626 Ez már volt itt kinn? :)
-
Ironman2 #39625 nem,a plasztikai műtétnél lehet megváltoztatni az egész arc kinézetét,van többfajta műtét is ha jól emléxem -
Gólya #39624 olyat még nem csinált egy simem sem, azt nem ismerem, de ha olyan, mint a kettesben a sminkelés, akkor az lutri
a cheattel viszont olyanná változtatja a simjét, amilyenné szeretné - ebben semmi kockázat nincs
-
Ironman2 #39623 a plasztikai műtét is ugyanezt csinálja a játékban a kórházon (csak az nem ingyé van.D) -
Gólya #39622 bocs, csak közben ugye egyéb teendőim is vannak:9
tehát: testingcheatsenabled true, utána shift és katt a simre - ez elvisz a cas-be és ott azt csinálsz a simeddel, amit akarsz (alapoktól kezdve mindent ugyanúgy, mintha egy új simet kreálnál)
utána pedig testingcheatsenabled false - ezt el ne felejtsd, mert utána hiába jösz sírni, hogy elcseszte a játékot:)
-
Coolfire #39621 Tovább? -
Gólya #39620 testingcheats :)
így bármit alakíthatsz a simeden...enyém harcoska is gyári, csak smink-, bőr-, szemöldök- és testsúlyátalakítás volt